- Konu Sahibi mavi_hayat
bende sevdiğimle cep telefonunda tanıştım.ben ilk başlarda istemiyordum çünkü benden 2 yaş küçüktü.ama o çok ısrar etti, peşimi bırakmadı.tam 3 yıl cepte muhabbet ettik.yüzünü görmeden onu sevmiştim bile.çok sempatikti.nedersem diyeyim benden vazgeçmiyordu.sonra resim göndermeye karar verdik.o hep istiyordu ama ben yan çiziyordum.en sonunda hayatımı onunla devam ettirmeye karar vermiştim bu yüzden resim göndermeyi kabul ettim.o konyada ben muştaydım.arada kilometreler vardı.ama o hep bana gelecem bekle diyodu.bende inandım ona güvenmekten ziyade inandım ona.bekledim hep.ben elden resim gönderdim oda netten gönderdi.bölece internetlede tanışmış olmuştuk.artık msnedede görüşüyorduk.ikimizde birbirimizi beğenmiştik.o çok yakışıklıydı.birazda içine kapanıktı.kolay kolay bişeyleri paylaşmazdı.birde çok inattı.sonra o askere gitti.askeredeykende görüştük.buraya gelmesini hep istedim ama o nedense gelemedi.bu yıl tam 6 yılı devirmiştik.tabi bu 6 yıl içinde belki yüzlerce kez ayrıldık ve barıştık. 2 ay önce tartıştık buraya gelmesini istedim ama o ailesinin istemedini söledi.aileme karşı gelemem dedi.hem doğulu olmam hem aradaki mesafe korkuttu belki onları bilemiyorum.ama bana bi şans vermelerini isterdim.buraya gelselerdi beni beğenmezlerseydi tamam derdim ama onlar beni hiç takmadılar bile, hiçe saydılar.ona kız aramışlar.bigün sevdiğim bana annem illede benim buldum kızla evlenceksin diyo dedi.banada bi kız bulmuşlar haberin olsun dedi.bende peki ben neolcam dedim.banane dedi.bende çok kızdım ağzıma geleni saydım.kendimi kaybetmiş sölemem gereken şeyleride sölemişim.tabi ben bütün gece ağladım.ertesi gün akşam neti açtım.bianda çevrim içi oldu meğer beni beklermiş.dün sölediklerim şakaydı seni denedim dedi.sen ne kötü kalpliymişsin dedi bana.çünkü inşallah mutlu olamazsın demiştim.çok kızmış bu lafa insan düşmanına bile demez bunu dedi.seni terk ediyorum dedi ve gitti.6 yıllık birteliğimiz boyunca beni ilk kez terk etmişti.ta 2 ay oldu sesi çıkmıyo. benim msnleri engellemiş.cebinin birinide kapatmış.sanırım hatlarını kapatıyo.bana hep derdi ben gidersem bidaha gelmem diye sanırım dedi oldu.anladım kadarıyla ailesiyle benim aramda kaldı beni denedi.ben sınıfta kaldım onun deyimiyle.oysa beni çok iyi bilirdi ben kızdımmı kendimi kaybedip ağzıma geleni söylüyorum.daha sonra pişman olup özürler diliyorum.ben ona ne laflar ettim gitmedide.şimdi niye gitti anlayamadım.belki ailesi destek çıkmadığı için bilemiyorum.belkide başkası var.belkide beni sevmiyo artık.abisiyle konuşmaya çalıştım sorunun ne olduğu anlamak için bırak onun peşini dedi.onun kendi tercihi seni istemiyo artık dedi.ama biyandanda bizim yıkılmaz duvarlarımız var onları yıkıp gidemez dedi.git kendine yeni sayfa aç diyo sanki, açılacak sayfa kaldıda.resmen benden ayırdılar onu aramıza nifak soktular.ben bunu hak etmedim.6 yıldan sonra onu bukadar seviyorken nasıl bi başkasıyla mutlu olabilirim.mutluluk atık bana haram sanırım.onu çok seviyorum ama biliyorum dahada gelmiycek.özür dledim kal dedim sensiz yapamam dedim ama yinede gitti.ona çok bağlanmışım.onsuzluğa dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum.allahım onu bana geri ver. bir mucize olsa ve gelse.arkadaş bile kalamadık çünkü birbirimize çok ağır laflar ettik.benimle hiç ciddi düşünmemiş sadece arkadaş olarak görmüş.ozaman niye 6 yıl boyunca sürekli bekle dedi, ölene kadar beraberiz dedi anlıyamıyorum.bu ayrılığa anlam veremiyorum.niye ayrıldık doğru düzgün bilmiyorum bile.şimdi bir başkasını düşünemiyorum onun yerine koyamıyorum.bütün günüm onu düşünmekle geçiyo.tek iletişimimiz telefon ve netti.şimdi telefonu ve bilgisayarı gördükçe deliriyorum.şimdi başkasıyla nişanlı sanırım.aileside kendilerine göre haklı ben hep söledim zaten.ama bana bişans verebilirlerdi.haksızmıyım.ben olsam oğlumu alır giderim tek gönderemiyosam.şu 6 yıl boyunca oğlumu bekliyen kimmiş merak eder tanışırdım mutlaka.bunu kimse yapmazdı 6 yıl boyunca nette tanıştığı birini beklemez.ben gelemiyorum sen gel deseydi koşa koşa giderdim.çok duygusal bi andayım anlattıkça anlatıyom.çünkü paylaşak başka kimsem yok.bunları içimden atmam gerek.çevremde bilen herkes karşıydı buna.ben salağın tekiyim şuan.belki sizlerde öle düşüneceksiniz.belkide hakettim.onu hala çok seviyorum sevgim hiç azalmıyo.sanki sürekli artıyo.keşke geçmişe dönebilsem.sadece onun deil benimde hatalarım var.onu okadar özlüyorumki.yine beni yanılt.bana geri dön benden vazgeçme nolur aşkım.gidip başkasıyla evlenme.ben hiç senden vazgeçmedim.bizimde mutlu sonumuz olsun.bana dua edin okuyan herkes. senağlama