Bu da benım alyansımm :) İsmi de aşk sarmalı çok mesudum çoook :)

sdoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
111
162
53

Eklentiler

• $270120122608.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 303
Son düzenleme:

Eklentiler

• $290120122636-001.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 526
Son düzenleme:
Mutluluklar arkadaşım ..
İçinde Mehmet ismini taşıyan bir yüzükte ben taşıyorum :)))
Büyük bir aşkla

cok guzelmıs yuzuklerınız hıc cıkarmamanız dılegıyle mutluluklar:123:

Mutluluklar arkadaşım ..
İçinde Mehmet ismini taşıyan bir yüzükte ben taşıyorum :)))
Büyük bir aşkla

Bende çoooook mutluluklar diliyorum. Allah Mehmet'leri bize bağışlasın hep ağız tadıyla inşaAllah

Bende çoooook mutluluklar diliyorum. Allah Mehmet'leri bize bağışlasın hep ağız tadıyla inşaAllah

Amin canım inşallah ...... Bir kez daha amiiiiiiiiiiiiin

Canım bende bu alyansı çok beğendim. Güle güle tak. Bizde sözlümle nişan alyansı bakarken atasaydan sormuştuk. Aynı model için çiftine 1850TL demişti. Sen nerden ve ne kadara aldın ? Marka olmayan yerden alsam daha fiyat daha uygun olur herhalde :/

Ben cevap vereyim biz sarraftan aldık bir bucuk yıl önce tanesi 525 liraydı. Ben çok memnunum markasıda yok bildiğim kadarıyla o zaman modeli beğenip almıştık.

gerçekten çok hoş.... darısı başıma..:) ben daha taşlı daha büyük daha janjanlı birşey isteyeceğim:):):) evde kalmaktan kurtulursam inşallah:)

Bizim de alyansımız böyle, büyük bir zevkle aldım ve 3senedir kullanıyorum doğru bir karar:)

Ben 3sen önce aldım cifti 1200 flndı markaydı hemde hiçbir taşı düşmedi ama cnm :)Tavsiye ederim...

ben de bunun taşsızını aldım bugün , o kadar beğendim ki . vallahi çıkarmak istemedim sevdiceğime özel yapılcak ama battal boy bi tane o yüzden haftaya alıcaz , bi bakışta vuruldum vallahi yüzüğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…