• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benım alyansımm :) İsmi de aşk sarmalı çok mesudum çoook :)

sdoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
111
162
53
$290120122628.jpg $270120122613.jpg
Bunu da ben yaptım şimdi :) Eki Görüntüle 335396 Erkek olanı da cok guzel hatta o daha güzel :)) :16:

Eklentiler

• $270120122608.jpg
    $270120122608.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 303
Son düzenleme:

Eklentiler

• $290120122636-001.jpg
    $290120122636-001.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 526
Son düzenleme:
Mutluluklar arkadaşım ..
İçinde Mehmet ismini taşıyan bir yüzükte ben taşıyorum :)))
Büyük bir aşkla :38:
:16:

cok guzelmıs yuzuklerınız:nazar: hıc cıkarmamanız dılegıyle mutluluklar:123:

Mutluluklar arkadaşım ..
İçinde Mehmet ismini taşıyan bir yüzükte ben taşıyorum :)))
Büyük bir aşkla :38:
:16:

Bende çoooook mutluluklar diliyorum. Allah Mehmet'leri bize bağışlasın hep ağız tadıyla inşaAllah :nazar:

Bende çoooook mutluluklar diliyorum. Allah Mehmet'leri bize bağışlasın hep ağız tadıyla inşaAllah :nazar:

Amin canım inşallah ...... Bir kez daha amiiiiiiiiiiiiin :1:

Canım bende bu alyansı çok beğendim. Güle güle tak. Bizde sözlümle nişan alyansı bakarken atasaydan sormuştuk. Aynı model için çiftine 1850TL demişti. Sen nerden ve ne kadara aldın ? Marka olmayan yerden alsam daha fiyat daha uygun olur herhalde :/

Canım bende bu alyansı çok beğendim. Güle güle tak. Bizde sözlümle nişan alyansı bakarken atasaydan sormuştuk. Aynı model için çiftine 1850TL demişti. Sen nerden ve ne kadara aldın ? Marka olmayan yerden alsam daha fiyat daha uygun olur herhalde :/

Ben cevap vereyim biz sarraftan aldık bir bucuk yıl önce tanesi 525 liraydı. Ben çok memnunum markasıda yok bildiğim kadarıyla o zaman modeli beğenip almıştık.

gerçekten çok hoş.... darısı başıma..:) ben daha taşlı daha büyük daha janjanlı birşey isteyeceğim:):):) evde kalmaktan kurtulursam inşallah:)

Bizim de alyansımız böyle, büyük bir zevkle aldım ve 3senedir kullanıyorum doğru bir karar:)

Ben 3sen önce aldım cifti 1200 flndı markaydı hemde hiçbir taşı düşmedi ama cnm :)Tavsiye ederim...

ben de bunun taşsızını aldım bugün , o kadar beğendim ki . vallahi çıkarmak istemedim :16: sevdiceğime özel yapılcak ama battal boy bi tane :1: o yüzden haftaya alıcaz , bi bakışta vuruldum vallahi yüzüğe :1::nazar:

Back