Bu da benim Ak Yuvam=)

Sağlıkla huzurla mutlulukla oturmanız dileği ile a.s.
Kırmızı koltuk takımlarınızın fiyatını ve markasını öğrenebilirmiyim acaba :uhm:

cnm onların belırlı bı marksaı yok burda buyuk bı magaza var ordan aldık fiyatı 1870 cnm

cnm onların belırlı bı marksaı yok burda buyuk bı magaza var ordan aldık fiyatı 1870 cnm

ßi mahsuru yoksa o buyuk magazanın yerini öğrenebilirmiyim:uhm:
İstersen özel mesajla atabilirsin şimdiden teşekkürlera.s.

sevalim bende evini çok beğendim.. allah güle güle oturmayı nasip etsin

sadece o odalar bana biraz fazla boş geldi.. onları doldurmak için bebiş te en kısa zamanda gelir inşlh..:Saruboceq:
gamyoncuiremsu

saolun kızlar ii deılkelrınız için gulerım en kısa zmanda gelır ıns o odalrı doldurucak bırı =)

pişti olduk koltuklarımız aynı:))) kıyma arkadaşımında aynısı ama onukiler puantiyeli bizimki papatyalı insanın odaya girince içi açlıyor dimi ışıl ışıl güle güle kullan..boya bencede olmamoş sende farkındasın zaten imkanın oluğunda değiştirirsin.
bizde yeni ev aldık duvarlar aynı seninki gibi açık yeşil buz beyazımı oluyor her neyse koltuklarıma uymuyor değiştircem taşınınca bende evimin fotolarını eklerim
canım güle güle otur evin çok güzel

saol bıtaenm evet ya o odada cok huzur buluyormm duvarlar olmadı evt ev almayı dusunuyoruz alalım degısıtırıcezz

tatlım oturma gruplarımız aynıymış bende onun lilalısını yaptırıyorum şu an ellerinde syah kırmızı vardı lila kumal döşüyorlar görünüş süper kullanışıda rahat mı????

tatlım oturma gruplarımız aynıymış bende onun lilalısını yaptırıyorum şu an ellerinde syah kırmızı vardı lila kumal döşüyorlar görünüş süper kullanışıda rahat mı????
bende aynı koltuk takımını kullandığım için yanıt verme gereği duydum rahat olmasına rahat fakat kolçak kısımları kullanışsız rahat yaslanamıyorsun çok alçak kalıyor tek sıkıntım bu benim...

evin çok hoş canım
güzel döşemissin
kolyukların pek şeker
girişteki halında öyle nerden aldın canım halını?
evinde sağlıkla otur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…