bu da benim 3 aylık yeni gelin evim

yeni evin hayırlı olsun mutlu ve huzurlu bi ömür geçirmenizi dilerim (:
eviniz cok ferah ve şık güzel günlerde oturun :nazar:

evin çok sade ve ferah tatlım ama ben o genc oasını anlayamadım , onun yerine oturma odası yapabilirdin , güle güle otur:nazar:

Ne güzel taptaze yeni gelin evi.evini çok beğendim sade ve şık olmuş.ev senin galiba kira evlerinde öyle mutfak ve hol dolapları olmaz çünkü.eğer ev seninse mutfaktaki kombiyi dolapla kapat derim daha güzel olur.salonunda çok şeker ama o tv kablolarını sakla kötü görüntü olmuş.tv ünitesinin arkasına saklanıyor o kablolar.yatak Odan başlığında çok güzel ama baş ucu komidinlerindeki danteli kaldır modern aydınlatmalardan al daha hoş olur.sağlıkla mutlulukla otur.

çok teşekkür ederim yorumları için eşim de sevmediği için kaldırdık zaten dantelleri kablolorıda yok edicez inşallah :)

evin çok güzel maşallah yatak odanı nerden aldın acaba markasını öğrenebilir miyim

çok cici bir ev güle güle oturr canımmm :) :nazar: bişiy sorcam ben senin baslıgın tarzda bişiy düşünüyorum acaba bu yatak baslıklarının temizliği nasıl oluyor ?

canım herşeyin güzel.allah huzurla oturmayı nasip etsin sana.halılarına bayıldımm...köşe koltuğun da çok güzel...mutfağın zaten güzel.ama gözüm bişeye takıldı, günlük oturma odanda üniteyle koltuk arası çok dar olmuş, bunun için bişey düşünmüşsündür...bir de misafir odan çok ferah çok hoş.ama tv ünitenin yanındaki sarkan kabloları bi şekilde görünmez yapmanı öneririm.yani ünitenin arkasından yürütebilirsin kabloları.onun dışında hepsini çok beğendim....mutluluklar :10:

hayırlı olsun,salondaki aynayı gümüş boya ile boyarsanız daha uyumlu olur gri takımlarla..

Back
X