• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu Cumartesi Nişanım var ne yapmalıyım ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sedagnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
181
2
96
canlarım bu cumartesi nişanım var ama benim saçlarım berbat durumda siyah boyalı diplerindende kendi rengim çıktı iki üç renk diyebilirim siyahın altındada kızıl vardı ne yapabilirim yardım edin tek renge nasıl çevirebilirim açmaya denedim olmuyor.kuaföre gitmeye korkuyorum saçlarım ince telli ve çok dökülüyor bana akıl verin lütfen

canlarım bu cumartesi nişanım var ama benim saçlarım berbat durumda siyah boyalı diplerindende kendi rengim çıktı iki üç renk diyebilirim siyahın altındada kızıl vardı ne yapabilirim yardım edin tek renge nasıl çevirebilirim açmaya denedim olmuyor.kuaföre gitmeye korkuyorum saçlarım ince telli ve çok dökülüyor bana akıl verin lütfen

Canim ilk önce hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.
Yapabilecegin en iyi sey kuaföre gitmek.Cünkü senin evde uygulayacagin her islem sacinin saha fazla yanmasina yipranmasina sebep olur.Kuaförlerde artik organik boyalarda var.Arastirip bakabilirsin.Ama akin evde kendin deneme derim.Yoksa saclarini kökten kaybedersin.Hem kuaför sana yakisacak sac renginide bulmana yardimci olacaktir.

cnm bence ısını ıyı bılen bı kuafore gıdersen hıc bısey olmaz benım gıttıgım kuafor saclarım uclar sogan kabugu ortası kızıl dıplerde sıyahtı ve 2 boyamada saclarıma sarı balyaj attı ve bende ınanamadım acmadan yaptı hıcte yanmadı sacım yanı dıyecegım kendı basına bısey yapamazsın yada sıyaha boyarsan kapanır hepsı bu arada hayırlı olsun jnm allah tamamını erdırsın

Allah mutlu etsin canım :)
eğer saçlarının siyah olmasına devam etmek istiyorsan şöyle yapabilirsin..
siyahın altında kızıllık da var demişsin...kendi doğal saçın ne renk bilmiyorum ama..küllü koyu kumral alıp (küllü koyu kumralın siyahtan çok farkı yoktur zaten)
mavi siyahı özellikle önermedim o da küllü bir renktir ama içindeki mavilik gizli de olsa kırmızıyı barındırır bir miktar ve senin kızıllığı arttırabilir...mavinin parlaklığının artması için konuluyor içine...

saçının tümünü küllü koyu kumrala boyarsan hep diplerini boyamış olursun hem de siyahın altındaki kızıllık küllü boyadan dolayı nötrleşir sanırım...

kızlar çok teşekkür ederim ne bileyim korkuyorum daha önce kötü deneyimler yaşayanlarda var hiç saçım kalmazsa ne yaparım ben

bitkisel boya al kullan canım...natural colors muydu neydi adı...amonyak yokmuş onda...ama diğer saç boyalarına göre kullanımı daha zor...bone geçirip 20 dakika fön makinesi tutuyosun..bu sıcakta çekermisin bilmem...

vede her kuafore güvenme nede olsa nişanın ucuza yaparım dedigi yere gitme
en güzel günün olcak ne kadarsa herşeye degecek ve buyuzden kuaforunu iyi seçmen gerekio canım

Back