- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Öz burcu terazi, yükseleni yengeç, ay burcu balık olarak ben ağlamaktan komalık olabilirimİnsallahGercekten duygulandim, yengec burcuyum ben duygulanmak yetmez aglarim bile
Ay kiyamamÖz burcu terazi, yükseleni yengeç, ay burcu balık olarak ben ağlamaktan komalık olabilirim
Vallahi bu karanlık günlerde iyi geldiniz banaAy kiyamamyengec, yukselen aslan, ay burcu oglak olarak bence ben bi yerdennsonra susup teselli asamasini alabilirim
HepimizeVallahi bu karanlık günlerde iyi geldiniz banaBin muhabbetle Yaydığınız enerji katlanarak dönsün size
Sormayın düşünsenize intihar eder gibi bi avuç ilacı tek içimde içmek.bankada tuhaf geldi ancak verilen talimat böyleydiNeden 8 adet içtiniz onu anlamadım bende pozitiftim bana bi ilaç gönderdiler bi sabah bi akşam içtim 8 adet ilaç ne içinki
Teşekkür ederimYanilmiyorsam sitma icin kullanilan ilac ve turevlerini veriyorlar.
Konu sahibesi gecmis olsun bu arada
Evet ya.okadar bilgi kirliliği varki bende muzdaribim bu konuda.ama napayım.canımız önce Allah a sonra hekimlerimize emanetBenim eşimde geçirdi covid ilaç içtiği zaman aşırı sersemliyodu ilacı içmeyi bıraktı rahatladı
Beni rahatsız ediyo okadar ilaç verilmesi. Ve olumsuz dönüşler okadar çokki
Sizlerde çok geçmiş olsun.durduk yere test edilmeden bu kadar ilaç bana çok tuhaf geldi aslında sormayın.bende ilk gün kaşıntı yaptı akabinde rahatladım biraz umarım sonunda daha iyi oluruzilaç ablamda kalp çarpıntısı yaptı, neredeyse hepsini içti yine de, son 3 ilacı içmemiş, şimdi daha iyiyim dedi, eniştemin tüm vücudu yüzü kızarmış, 112 yi aramadılar, ama ilacı içmeye devam ediyor, kızlarında ciddi bir etki olmadı, geçmiş olsun, ilk 6 gün kritik diyorlar, biz de ablam için perşembe gününü bekliyoruz, aşırı halsizmiş, yatak döşek yatıyor, ağrılarım var diyor, bir bardağı makineye koyacak gücüm yok diyor, endişeyle bekliyoruz biz de. Belirti ve test olmadan o ağır ilaçları nasıl kullandırdılar size anlamıyorum
Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsinizBende pozitifim bebek emzirdigim için ilaç kullanmiyorum ama eşim negatif ona her hangi bir ilaç verilmedi
Hanımefendi hemen 112 yi arar mısınız ? Eğer bu ilaçlara alerjik tepki verirse bünyeniz mutlaka bilgilendirmeniz gerekiyor. Bir sonraki evresi ciltte su toplama çünkü bu ilaçlara olan alerjinin. Lütfen vakit kaybetmeden arayabilirmisiniz ?
Test yapilmadan ilac mi baslattilarDaha neler yaa. Evet bence yan etki kasinti olmasi 112 yi arayip gorusun, cok gecmis olsun.
Yan etki zaten prospektüste yazıyor. Acilen ilacı bırakıp doktora danışın
Benim eşimde geçirdi covid ilaç içtiği zaman aşırı sersemliyodu ilacı içmeyi bıraktı rahatladı
Beni rahatsız ediyo okadar ilaç verilmesi. Ve olumsuz dönüşler okadar çokki
Arayın bilgilensinler ve sizi de bilgilendirsinler, devamını içeceksiniz çünkü, tek içimde bitmiyor o ilaçlar. Doktora danışmakta her daim fayda var. Hadi lütfen arayın
Alerjik reaksiyon göstermişsiniz demek ki kullanmayı bırakın. Yahu zaten belirti yoksa neden kullanıyorsunuz iyice saçma sapan bir hal aldı bu iş belki buoasmadi size . Bizim komşuda çıktı eşi ve çocuklarda belirti yok diye test de yapmadılar. Evleri dubleks adam üst katta karantinada eş ve çocuklar alt kattaymis. Belirti olursa arayın gelelim test yapalım ilaç bırakalım demisler. Covid olan komşu bile yan etkileri okuyunca bırakmış zsten ilacı siz daha olmadan içiyorsunuz bana yanlış geldi bilemiyorum. Başka bir komşu da aynı evde bir kişi oldu diğerleri negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?