Bu Corona ilacının yan etkisimi

Meraba kızlar.dediğiniz gibi aradım gerekli mercileri takibe aldılar 2gün daha beni.bi sonraki içmemde kaşıntı azaldı şimdilerde çok şükür iyiyim.ben de sizin gibi tamkinliyim aslında sağlık sorunlarında.ancak yaşadığım yerde okadar çoğaldıki covid.nasıl olsa olacaksınız temas var deyip zorunlu kılındık bi nevi.başlarken içsemmi içmesemmi diyede çok arafta kaldım.nitekim başladım dilerim iyi olur sonumuz.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ayrıca.

Neden 8 adet içtiniz onu anlamadım bende pozitiftim bana bi ilaç gönderdiler bi sabah bi akşam içtim 8 adet ilaç ne içinki
Sormayın düşünsenize intihar eder gibi bi avuç ilacı tek içimde içmek.bankada tuhaf geldi ancak verilen talimat böyleydi

ilaç ablamda kalp çarpıntısı yaptı, neredeyse hepsini içti yine de, son 3 ilacı içmemiş, şimdi daha iyiyim dedi, eniştemin tüm vücudu yüzü kızarmış, 112 yi aramadılar, ama ilacı içmeye devam ediyor, kızlarında ciddi bir etki olmadı, geçmiş olsun, ilk 6 gün kritik diyorlar, biz de ablam için perşembe gününü bekliyoruz, aşırı halsizmiş, yatak döşek yatıyor, ağrılarım var diyor, bir bardağı makineye koyacak gücüm yok diyor, endişeyle bekliyoruz biz de. Belirti ve test olmadan o ağır ilaçları nasıl kullandırdılar size anlamıyorum

Benim eşimde geçirdi covid ilaç içtiği zaman aşırı sersemliyodu ilacı içmeyi bıraktı rahatladı
Beni rahatsız ediyo okadar ilaç verilmesi. Ve olumsuz dönüşler okadar çokki
Evet ya.okadar bilgi kirliliği varki bende muzdaribim bu konuda.ama napayım.canımız önce Allah a sonra hekimlerimize emanet

Sizlerde çok geçmiş olsun.durduk yere test edilmeden bu kadar ilaç bana çok tuhaf geldi aslında sormayın.bende ilk gün kaşıntı yaptı akabinde rahatladım biraz umarım sonunda daha iyi oluruz

Test yapilmadan ilac mi baslattilar Daha neler yaa. Evet bence yan etki kasinti olmasi 112 yi arayip gorusun, cok gecmis olsun.

Yan etki zaten prospektüste yazıyor. Acilen ilacı bırakıp doktora danışın

Benim eşimde geçirdi covid ilaç içtiği zaman aşırı sersemliyodu ilacı içmeyi bıraktı rahatladı
Beni rahatsız ediyo okadar ilaç verilmesi. Ve olumsuz dönüşler okadar çokki

Arayın bilgilensinler ve sizi de bilgilendirsinler, devamını içeceksiniz çünkü, tek içimde bitmiyor o ilaçlar. Doktora danışmakta her daim fayda var. Hadi lütfen arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…