- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Yanilmiyorsam sitma icin kullanilan ilac ve turevlerini veriyorlar.Covid ilaci diye biseymi varmis??
Vardır yoktur bilemiyorum da ilaç ismi belirtmemek için öyle yazdımCovid ilaci diye biseymi varmis??
Ne bileyim eşim ve benimde karantinaya aldılar test istedim gerek olmadığı yakın bi tarihte semptomlarının başlayacağını ve bu ilaca başlamamız gerektiğini söylediler.ailece şaşkınızBiz karantinadayız benim negatif eşim pozitif sadece o kullanıyor ve hiç öyle bisey duymadım
Teşekkür ederimYanilmiyorsam sitma icin kullanilan ilac ve turevlerini veriyorlar.
Konu sahibesi gecmis olsun bu arada
Test yapilmadan ilac mi baslattilarMerhabalar kk üyeleri.ailede covid çıktı bizimde karantinaya aldılar üstüne bir de nasıl olsa sizdede başlayacak deyip ilaç verdiler.az önce 8adet birden içtim.2saat olacak içeli. Aman Allah ım bir kaşıntı tuttuki beni sormayın.okadarki kaşınmaktan ellerim ağrıdı ama kaşıntım geçmedi.bu neyin nesi duydunuzmu hiç böyle covid ilacı yaparmı bunu
Şuan biraz hafifledi kaşıntı yinede arayayımmıHanımefendi hemen 112 yi arar mısınız ? Eğer bu ilaçlara alerjik tepki verirse bünyeniz mutlaka bilgilendirmeniz gerekiyor. Bir sonraki evresi ciltte su toplama çünkü bu ilaçlara olan alerjinin. Lütfen vakit kaybetmeden arayabilirmisiniz ?
Malesef evetTest yapilmadan ilac mi baslattilarDaha neler yaa. Evet bence yan etki kasinti olmasi 112 yi arayip gorusun, cok gecmis olsun.
Arayın bilgilensinler ve sizi de bilgilendirsinler, devamını içeceksiniz çünkü, tek içimde bitmiyor o ilaçlar. Doktora danışmakta her daim fayda var. Hadi lütfen arayınŞuan biraz hafifledi kaşıntı yinede arayayımmı
Haklisiniz ve iyi niyetiniz, hic tanimadiginiz bir insan icin bu kadar icten cabaniz icin kalbinizden opuyorumArayın bilgilensinler ve sizi de bilgilendirsinler, devamını içeceksiniz çünkü, tek içimde bitmiyor o ilaçlar. Doktora danışmakta her daim fayda var. Hadi lütfen arayın
Kalkın sarılmamız lazım o zamanHaklisiniz ve iyi niyetiniz, hic tanimadiginiz bir insan icin bu kadar icten cabaniz icin kalbinizden opuyorum
caniniza mi susadiniz ??? Sekr gibi dağıtıyorlar onune gelene ! Asla kullanmayin pozitif bile degilken 8 i birden icmek akil isi değil.nasıl olsa sizdede başlayacak deyip ilaç verdiler.az önce 8adet birden içtim
İnsallahKalkın sarılmamız lazım o zaman
İyiniyeti anlamak aynı ölçüde güzel kalple olur, kendi diyen ayrıca kendi de olur
Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte atlatacağız bu günleri inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?