Bu Corona ilacının yan etkisimi

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhabalar kk üyeleri.ailede covid çıktı bizimde karantinaya aldılar üstüne bir de nasıl olsa sizdede başlayacak deyip ilaç verdiler.az önce 8adet birden içtim.2saat olacak içeli. Aman Allah ım bir kaşıntı tuttuki beni sormayın.okadarki kaşınmaktan ellerim ağrıdı ama kaşıntım geçmedi.bu neyin nesi duydunuzmu hiç böyle covid ilacı yaparmı bunu

Biz karantinadayız benim negatif eşim pozitif sadece o kullanıyor ve hiç öyle bisey duymadım
Ne bileyim eşim ve benimde karantinaya aldılar test istedim gerek olmadığı yakın bi tarihte semptomlarının başlayacağını ve bu ilaca başlamamız gerektiğini söylediler.ailece şaşkınız

Test yapilmadan ilac mi baslattilar Daha neler yaa. Evet bence yan etki kasinti olmasi 112 yi arayip gorusun, cok gecmis olsun.

Benim eşimde geçirdi covid ilaç içtiği zaman aşırı sersemliyodu ilacı içmeyi bıraktı rahatladı
Beni rahatsız ediyo okadar ilaç verilmesi. Ve olumsuz dönüşler okadar çokki

Şuan biraz hafifledi kaşıntı yinede arayayımmı

Arayın bilgilensinler ve sizi de bilgilendirsinler, devamını içeceksiniz çünkü, tek içimde bitmiyor o ilaçlar. Doktora danışmakta her daim fayda var. Hadi lütfen arayın
Haklisiniz ve iyi niyetiniz, hic tanimadiginiz bir insan icin bu kadar icten cabaniz icin kalbinizden opuyorum

Haklisiniz ve iyi niyetiniz, hic tanimadiginiz bir insan icin bu kadar icten cabaniz icin kalbinizden opuyorum
Kalkın sarılmamız lazım o zaman
İyiniyeti anlamak aynı ölçüde güzel kalple olur, kendi diyen ayrıca kendi de olur
Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte atlatacağız bu günleri inşallah...

nasıl olsa sizdede başlayacak deyip ilaç verdiler.az önce 8adet birden içtim
caniniza mi susadiniz ??? Sekr gibi dağıtıyorlar onune gelene ! Asla kullanmayin pozitif bile degilken 8 i birden icmek akil isi değil.
Normal zaman olsa mideniz yikanirdi simdi ise seker gibi dağıtıyorlar oh ne ala

Kalkın sarılmamız lazım o zaman
İyiniyeti anlamak aynı ölçüde güzel kalple olur, kendi diyen ayrıca kendi de olur
Biz birlikte güçlüyüz ve birlikte atlatacağız bu günleri inşallah...
İnsallah Gercekten duygulandim, yengec burcuyum ben duygulanmak yetmez aglarim bile

Alerjik reaksiyon göstermişsiniz demek ki kullanmayı bırakın. Yahu zaten belirti yoksa neden kullanıyorsunuz iyice saçma sapan bir hal aldı bu iş belki buoasmadi size . Bizim komşuda çıktı eşi ve çocuklarda belirti yok diye test de yapmadılar. Evleri dubleks adam üst katta karantinada eş ve çocuklar alt kattaymis. Belirti olursa arayın gelelim test yapalım ilaç bırakalım demisler. Covid olan komşu bile yan etkileri okuyunca bırakmış zsten ilacı siz daha olmadan içiyorsunuz bana yanlış geldi bilemiyorum. Başka bir komşu da aynı evde bir kişi oldu diğerleri negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…