bu çorba kısırlığa birebir

domatesi noraml sekıldede yıyebılirsinz havuç falan eşim biara sabhları işe giderken bırer havuç yıyordu

“...Allah’ın izni olmadan hiç bir dişi gebe kalamaz, hiç bir gebe doğuramaz.” (Fussilet, 47)
Domates çorbası kısmete vesile olacaksa onun önüne hiç kimse geçemez arkadaşlar, yok eğer olmayacaksa, günde 3 öğün domates yesen de maalesef nafile..

güzel dedin canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak biz yine elimizden geleni yapalımda takdir Allahın açıkçası ben artık ne stres yapıyorum ne kafaya takıyorum bu düşünce beni rahatlatıyor opuyorumnanaktan

ya elbette bir vesile olcak ölüm gibi bilirsinizki ölüme de hep birşey sebep olur.mesala eşimin yiğeni 5 aylık evliyken hamile kalmıştı 5 ay boyunca olmamış antibiyotiği içmiş tam böyle iyileştim iyileşeceğim durumundayken ilişkiye girmiş ve hamile kalmış şimdi allah bağışlasın 6 yaşında oldu kızı.yani sistit yüzünden hamile kalamıyorum diyenlere bir müjde olsun oda hep antibiyotik sebebim oldu içimi temizledi hamile kaldım der.yalnız kızlar bende eşimde domates çorbası hiç sevmiyoruz oturup domatesmi yesek sadecekaydirigubbakcemile3

güzel dedin canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak biz yine elimizden geleni yapalımda takdir Allahın açıkçası ben artık ne stres yapıyorum ne kafaya takıyorum bu düşünce beni rahatlatıyor opuyorumnanaktan

tabiki elimizden geleni yapıcaz, kısmete hizmet etmek gerek..

X