bu çorba kısırlığa birebir

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
41
DOMATES ÇORBASI
Bu çorba kısırlığa birebir
Bilim adamları her gün bir kase domates çorbasının spermleri hareketlendirdiğini ve kısırlık vakalarını bu yolla azaltabileceğini açıkladı.

Domatesin içinde bulunan ve ona parlak kırmızı rengini veren likopen maddesi sperm sayısını artırıyor ve aynı zamanda hareketliliklerini de önemli oranda artırıyor. Bu bilgi aynı zamanda kısır olanlar içinde önemli bir veri olma özelliğini taşıyor. Likopen bakımından zengin diğer meyveler arasında karpuz, greyfurt ve kuşburnu bulunuyor

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=96869

ayy bilmeden neredeyse haftada 2 kez domates çorbası yapıyorum... çok seviyorum çünkü... bak allahın işine....belki işe yarar....ayy heyecanlandım walla.....

eşimde bende domates çorbasına bayılırız ama uzun zamandır yapmadım nedense buda vesile olsun bari:) sağol seyracım bu bilgi için.

heheeh tesadüfe bak bendede bu aksam domates çorbası vardı.eşimde bende bayılırız ben en ıyısı hergün domates corbasımı pişirsem :))

kıslar pekı domates corbasını nasıl yapıyorsunuz?hazır paketlerden mı alıp yapıyorsunuz yoksa evde kendınızmı?bırısı bana tarıfını verırse sevınırım...:eek:

kıslar pekı domates corbasını nasıl yapıyorsunuz?hazır paketlerden mı alıp yapıyorsunuz yoksa evde kendınızmı?bırısı bana tarıfını verırse sevınırım...:eek:

DOMATES ÇORBASI

Malzemeler :
5 adet domates
1 kaşık domates salçası
2 kaşık un
1 kaşık yağ
8 bardak su

Hazırlanışı :
Domateslerin kabuklarını çıkartarak rendeleyin. Bir tencerede yağı eritin, unu katarak yağda sarartın. Üzerine domates salçasını ve domatesleri katarak iyice öldürün. Yavaş yavaş suyu ilave edin, tuzunu da ekleyerek 10 dakika kaynatın. Servis yaparken üzerini kaşar rendesi veya maydanoz ile süsleyin.

rosemcim farklı tarifleride var tabi.bu mevsimde domatesler hormonlu o yüzden ben hazır yapıyorum.afiyet olsun...

DOMATES ÇORBASI

Malzemeler :
5 adet domates
1 kaşık domates salçası
2 kaşık un
1 kaşık yağ
8 bardak su

Hazırlanışı :
Domateslerin kabuklarını çıkartarak rendeleyin. Bir tencerede yağı eritin, unu katarak yağda sarartın. Üzerine domates salçasını ve domatesleri katarak iyice öldürün. Yavaş yavaş suyu ilave edin, tuzunu da ekleyerek 10 dakika kaynatın. Servis yaparken üzerini kaşar rendesi veya maydanoz ile süsleyin.

rosemcim farklı tarifleride var tabi.bu mevsimde domatesler hormonlu o yüzden ben hazır yapıyorum.afiyet olsun...

tesekkur ederım seyracım..dedıgın gıbı domatesler hormonlu oldugu ıcın yazın bu tarıfı yapmak daha mantıklı..:icecream:
sevgıler canım..a.s.

DOMATES ÇORBASI
Bu çorba kısırlığa birebir
Bilim adamları her gün bir kase domates çorbasının spermleri hareketlendirdiğini ve kısırlık vakalarını bu yolla azaltabileceğini açıkladı.

Domatesin içinde bulunan ve ona parlak kırmızı rengini veren likopen maddesi sperm sayısını artırıyor ve aynı zamanda hareketliliklerini de önemli oranda artırıyor. Bu bilgi aynı zamanda kısır olanlar içinde önemli bir veri olma özelliğini taşıyor. Likopen bakımından zengin diğer meyveler arasında karpuz, greyfurt ve kuşburnu bulunuyor

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=96869

acaba bu domates çorbası sperm sayısını arttırıyormu

saol canım ne bilim herşeye yoruyorum bizde böyle sorun varda.

kızlar bende bu akşam yaptım ve ilk kez yaptım genelde başka çorbaları yaparım ben yazın hazırladığım konserve domateslerden yaptım önce blendırda iyice aezdim daha sonra unu kavurup domatesi ekledim suyu ve birazda salça koydum en son üstünede yerken kaşar ve eşim çok beğendi bundan sonra sık sık yapmayı düşünüyorum ayrıca içine 1 tanede bulyon koydum deneyin çok güzel oluyo domates mevsimi olmamasına rağmen kışında konserveyle gayet güzelm oluyo

:tomato:Hımm domates çorbası demekkaydirigubbakcemile3Bir işe yaradığı yok bencee sırnaşık şey

Neden Balım yaramıyor hergün yapmayı düşünüyordum..

Neden Balım yaramıyor hergün yapmayı düşünüyordum..

Ceylan gözlüm ne biliyimmm senelerdirr yapıyorum domate çorbasıı işe yarasaydıııııkaydirigubbakcemile3hamiş kalırdımkaydirigubbakcemile3Amaaa sennn deneee bana bakma:jeyyar:

Ceylan gözlüm ne biliyimmm senelerdirr yapıyorum domate çorbasıı işe yarasaydıııııkaydirigubbakcemile3hamiş kalırdımkaydirigubbakcemile3Amaaa sennn deneee bana bakma:jeyyar:

“...Allah’ın izni olmadan hiç bir dişi gebe kalamaz, hiç bir gebe doğuramaz.” (Fussilet, 47)
Domates çorbası kısmete vesile olacaksa onun önüne hiç kimse geçemez arkadaşlar, yok eğer olmayacaksa, günde 3 öğün domates yesen de maalesef nafile..

X