• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu çocuk beni ÇILDIRTACAK!!!!!!!

alize_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
633
3
96
İstanbul
oğlum yemek yemiyo yaptığım herşeyi çöpe döküyom benneyaptımki
yesin diye yapmadığım şaklamanlık kalmadı -tatlicadiarzu-
çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin fisfisfis

senı anlıyorum arkadasım.benım oglumda hazır mamaları yıyor.evde yaptıgım corba ve meyve purelerını ymıyor.bende ona cıldırıyorum.yedırmenın bır yolunu bılen varsa....

bizimkisi anne sütü dışında kaşıkla verilen hiçbirşeyi yemek istemiyor

senı anlıyorum arkadasım.benım oglumda hazır mamaları yıyor.evde yaptıgım corba ve meyve purelerını ymıyor.bende ona cıldırıyorum.yedırmenın bır yolunu bılen varsa....

oğlum hazır mamalarıda yemiyo o yüzden hazır mama almıyorum
kaşığı veriyorum ağzına en az 5 dakka ağzında tutuyo verdiğimi

benim oğlumda meyve yemiyor bende kaşık mamalarına karıştırıp veriyorum ilk başlarda benim yaptığım çorbalarıda içmiyordu ama milupanın sebze çorbasına bayılıyordu bir süre verdikten sonra kestim şimdi benim yaptıklarımı yiyor ama senin bebeğin sanırım onlarıda yemiyor zor bir durum bebeğini sık sık dışarı çıkarıyormusun belki temiz hava iştahını açar birde nette bazı tarifler okudum mesela brokiliyi öyle bir hazırlıyorlarki bebek çok seviyor istersen öyle tarifleri bir araştır.

benim oğlum 2 yaşında son 15 gündür çok iştahsız yaptığım herşey çöpe döküyordum
meyve hazırlıyordum özene bezene onuda çöpe çıldırma noktasna gelmiştim.eşimle her gün kavga patırdı çocuk yüzünden.ben sinirleniyorum zorla yedirmeye çalışıyorum diye eşimde bana kızıyordu.her gece aç aç yatıyordu.geçen akşam gene çorbasını hazırladım getirdim gene yemek istemedi.dolapta meyveli yoğurdu vatdı onu aldım baktım yiyor.karnı deli gibi aç yani bende çay kaşığın ucunla accık meyveli yoğurt verdim o görmeden bir kaşık çorba hemen ardından.öyle öyle koça tabağı bitirdi.sonrada yattı uyudu.şimdi çok şükür nazlanmadan yiyor her getirdiğimi.neden işthı kesildi bilmem.yemeği zamanlar bu taktiği uygulayacağım bende işe yaradı.

ilk zamanlar benim keratada yemiyordu. bende yaptığım herşeyi çöpe atıyordum. baktım olmayacak biraz ara verdim o dönemde sadece emzirdim. sonra biz yemek yerken ağzını açıp kaşıklara saldırmaya başladı. o gün bu gündür (maşallah) daha kaşığı görür görmez ağzını kocaman açıyor:nazar:

ilk zamanlar benim keratada yemiyordu. bende yaptığım herşeyi çöpe atıyordum. baktım olmayacak biraz ara verdim o dönemde sadece emzirdim. sonra biz yemek yerken ağzını açıp kaşıklara saldırmaya başladı. o gün bu gündür (maşallah) daha kaşığı görür görmez ağzını kocaman açıyor:nazar:

bizimkide masaya oturunca ağzını açıyo ama bizim yemeklerimizden yemek istiyo ama benim yaptıklarımı yemiyo bende ona sinir oluyom

bnm oğlum 5 yaşında küçüklüğünden beri bnde yemek yedirmekte çok zorlandım halada zor yediriyorum anaokuluna başladı görseniz okulda baya yiyor ama evde yine aynı zor yedriyorum arkadaş ortamına girince falan yedi sanırım yemesi beni çok mutlu ediyor :)

sevdiği şeyleri yedirerek geldi bu zamana kadar benim oğlum:)

bebeğiniz henüz çok küçük, bu kadar kafanıza takmayın zamanla alışacaktır hazırladığınız yiyeceklere

benim oğlum da ona özel hazırladığım hiçbirşeyi yemiyor, biz ne yersek az az ucundan tadıyor, emmeye daha düşkün

biraz sakin olun, yoksa bebeğiniz ek besinden iyice soğur

benim kızımda yemiyor hazır kaşık mamalrını ağzına almaz kavanozlarıda zorla baby tv. yada reklamlar karşısında yediriyorum biraz yediğini farkederse ağzını kitliyor. bazen 10 saat aç kalıyor bende ne yapacağımı şaşırdım

benim kızımda yemiyor hazır kaşık mamalrını ağzına almaz kavanozlarıda yemez zorla baby tv. yada reklamlar karşısında yediriyorum biraz yediğini farkederse ağzını kitliyor. bazen 10 saat aç kalıyor bende ne yapacağımı şaşırdım

benim kizimda yaklasik 3 hafta öncesine kadar öyleydi kasigi daha yaklastiriken bagiriyor kafasini ceviriyordu corbalar,mamalar cöpe tabiki.....bende bir süre zorlamadim biraktim bir kac gün, ama bir gün aksam yemeginde biz yemek yerken istahami geldi nedir kücük bir ekmek parcasini salatanin suyuna batirip agzina vermeye calistim ilk önce istemedi ama sonra hosuna gitti galiba simdi agzina her verisimde al kizim diyorum ve agzini aciyor dilini cikara cikara corbalara falan ekmek batirip veriyorum alissin diye biz yerken eger vermessem agzini sapirdatiyor ve bagiriyor.kavonoz mamalarindanda hippin meyveli olanlari seviyor simdilik böyle birde sabah kahvaltida yine ufak ekmekle peynir,yumurta sarisi pekmez falan veriyorum bence bebekleri biraz zorlamamak gerekiyor sabirli olunca zaten kendileri istiyorlar

aynen bizde de durum böyle, saatlerce aç durabiliyor,dün sabah 11 gibi yediğiyle akşam etti,herşeyi reddetti, ama bizle sofraya oturunca, domates vardı onun suyundan filan beğenince , labneyi de çıkardım azar azar verdim, yemek sularını filan cok seviyorlar, tatlımsı şeylerden bıktılar sanırım.
dün iş arkadaşlarımla konuştuk, bebeği olanlar var, herşeyi vermişler veriyorlarmış, danino bile , et , patates havuç haşla blendrdan geçir ver diyor bir tanesi , ne bileyim ben de şaştım. çok incelememek lazım sanırım , ne severse vercem tuzlu muzlu napayım.aç geziyo yoksa sıpa.
not:tuzu böbrekleri süzemiyormuş daha sanırım.bir ksım doktor böyle söylüyormuş.pediatri sitesinde sormuşlardı gecen orda da , rezervleri onlara yeter , ihtiyacları yok diye acıklamıştı doktor tuz sorusunu.demek ki depoda var ama yine verilebilir birazcık diye yorumladım.

Back