evet arkadaşım bencede ilgi istiyor ama hangisine yetişecem elimden geleni yapıyorum en son kendime ayıracak saniyem bile kalmıyor kardeşleri arasında en azgını okandır yani konusundan bahsetigim oglum bir evde 3 oglan 2 kız olursa gelinde görün evin halini ve yaşlar 1.5 6.5 8 9 ve 15 inanın ev degil savaş meydanı sabah çıkıyolar hep birlikte saat 3 te geliyolar bi o an iş yapıyom geri ya derste ya kavga yatıştırmada gelinde çıkın işin içinden
selamlar hanfendi amacım asla sizi yermek değil kesinlikle yardımcı olmak . ben bir öğretmenim ve böyle çocuklarla karşılaşıyoruz . öğretmen için nasıl zor bi durum bilemessiniz. kocaman bir sınıf 30-40 öğrenciyle ilgilenmeniz gerekiyor ve 30 öğrenciye bedel bir öğrenci. yazdıklarınızdan anladığım üzere en küçük çocuğunuzu huylarından dolayı daha çok destekliyorsunuz. siz her ne kadar ayrım yapmıyoruz desenizde çocuğunuz bunun farkındadır. hırçınlığının başlıca sebebinide bu oluşturabilir. benim tavsiyem aile olarak uazman bir destek almanız. çocuk için şart zaten ama sizinde ona davranışlarınız çok önemli olacak. okul lada iş birliği halinde olması lazım tabe. okulunuzun rehberlik servisine çocuğunuzun durumunu açıklayan bir doktor teşhis belgesi götürmelisiniz...
ya oglum 1. sınıfa başladı fakat çocuk yürüyen canavar ilk günden okulda kavga dövüş bi çocugun burnunu kırmış müdür çagırtı olmaz böle bu çocukla başa çıkamıyoz hergün olay hergün dövüş neyse haftaya baktım olmuyoır kaydını başka bi okula alacam diger okul çocugun marifetlerini sıralamış benim oglanın ana sınıfı ögretmenide oglumu ballandırmış okul oglumu almak istemedi zar zor ikna etim ama şart koştular en ufak olayında atarım diye ya ben ne yapacam bu çocuk daha 6.5 yaşında milletin bu kadar gözünü korkutmuş ne yapımda ogluma yola getireyim lütfen akıl verin çıldıracamdelikafaduldendelikafadulden
terlikçim ilgine ve yoruma çok teşekür ediyom bugünle yani şuana kadarki durum kötü idi tam bi haftadır her ölen yanına ben veya babası gidip ölen yemegini götürüyoruz yavaş yavaş herşey yerine oturuyor okanım düzeliyo fakat demişsiniz ya bu çocuk idare edin o anki piskolojik durumum çok berbattı ve evde 5 çocuk herbirinin ayrı bi sorunu hatta bazen çocuklarımın adını bile unutuyom öle duruma geliyorum anlayın yani inanın bu siteye 1.5 yıldır üyeyim girişlerim bile sayılıdır kendime hiç vakit ayıramıyorum ne yapalım kader bunlar bakın gene diyom benim tatlı belalarım çocuklarımı çok seviyom ama çok herbirinin tadı sevgisi çok farklı inşallah inanıyorum hepsi düzelecek inanın okulda derste başarılılar ama evde acayip oluyolar çıkış ve girişleri aynı saat ne diim hepinize ilginiz için çook teşekür ediyorum inanıyorum ki birgün diyebilecem artık çocuklarım çook usluu ama iştee bekliyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?