evet arkadaşım bencede ilgi istiyor ama hangisine yetişecem elimden geleni yapıyorum en son kendime ayıracak saniyem bile kalmıyor kardeşleri arasında en azgını okandır yani konusundan bahsetigim oglum bir evde 3 oglan 2 kız olursa gelinde görün evin halini ve yaşlar 1.5 6.5 8 9 ve 15 inanın ev degil savaş meydanı sabah çıkıyolar hep birlikte saat 3 te geliyolar bi o an iş yapıyom geri ya derste ya kavga yatıştırmada gelinde çıkın işin içinden
valla canım yaptın o kadar çocuğu ya sorumluluklarının illaki bişekilde altından kalkıp bir yardım alacaksın gerçi bu mersin gibi küçük bir yerdede zor ama yada onlrı ne kadar çok olsa dinleyeceksin..eğer birbirlerinden diğeri fazla seversen başın çok ağrır farkında olmadan onları hep bir birlerine düşürürsün..okula gittiklerinde kafanı dinliyor evin işini yapıyor olursun ama geldiklerinde onlara gösterdiğin ilgide çok önemli..öf bi gidin başımdan demek bile yanlış iletişim doğurur..anlaşamadığın çocuklar yetiştirirsin farkında olmadan..işin kötü tarafı dertler asıl büyüdükçe başlıyor..ya yardım al yada kısa süreliğinede olsa ilk fırsatta bi akşamıda kendine ayır..her akşam böyleyse depresyona girer işin içinden çıkamazsın..kolay gelsin..