Bu çeyizler de Yeşim'den...Görüşlerinizi bekliyorum :)

Hepsi çok güzel güle gülekullan 1.ve 2. nevresim takımına bayıldım çok şık ve zarif
Taç mı sarev mi

Sarev wallpaper harika bir seçim canım. Ben bir ara göz dikmiştim ona ama nevresimlerimin geneli vintage tarzı olduğu için vazgeçmiştim :1:

Güle güle kullan hepsini, maşallah çok güzel hepsiciği :)

esse nin kampanyası bitmeden ben de seramik tava tencerelerimi alıcam ordan inşallah .

ilk sayfandaki resimlerden de 10. resimdeki pembeli beyazlı nevresim takımının markası nedir yazabilir misin acaba ??

esse nin kampanyası bitmeden ben de seramik tava tencerelerimi alıcam ordan inşallah .

ilk sayfandaki resimlerden de 10. resimdeki pembeli beyazlı nevresim takımının markası nedir yazabilir misin acaba ??

Canım sanırım içi beyaz dış kısmı pembe olan çiçek deseni olandan bahsediyoruz:34: onu englısh home dan almıştım. Neredeyse 1 yıl olacak.

Canım sanırım içi beyaz dış kısmı pembe olan çiçek deseni olandan bahsediyoruz:34: onu englısh home dan almıştım. Neredeyse 1 yıl olacak.

dedim ben de acaba English home mu diye.
çok hoşmuşş .

Canım çok güzel çeyizlerin hisarlarımız aynı :3:

Merhaba herkese ben de eklemek istedim çeyizlerimi tabi daha eksiklerle dolu. Düğünüm 2013 haziranda o süreye kadar tamamlarım inşallah. Görüş öneri fikirlerinize açığım...

Eki Görüntüle 469658 Eki Görüntüle 469674 Eki Görüntüle 469673 Eki Görüntüle 469672 Eki Görüntüle 469671 Eki Görüntüle 469670 Eki Görüntüle 469669 Eki Görüntüle 469668 Eki Görüntüle 469667 Eki Görüntüle 469666 Eki Görüntüle 469665 Eki Görüntüle 469664 Eki Görüntüle 469663 Eki Görüntüle 469662 Eki Görüntüle 469661 Eki Görüntüle 469660 Eki Görüntüle 469659 Eki Görüntüle 469675

Çelik tencere,teflon tencere,Ç.K.B takımım Hisar. Misafir yemek takımım Bernardo. Kadeh ve bardaklar paşabahçe. Nevresim ve havlular özdiler,sarev,soley,taç,e.home. Günlük yemek takımım kütahya. 4lü kavanazlor Jumbo.

nevresim takımların harikaaa :)

canım aynen aynı tencere tavalarda yemek yapıcaz :16: bu arada kütahya porselenin puantiyeli yemek takımımı o diğer mavi renkli tabaklar :31: ayy ben onlarıda çok beğeniyorum almak istiyorum sen nerden ne kadara aldın :17:

canım aynen aynı tencere tavalarda yemek yapıcaz :16: bu arada kütahya porselenin puantiyeli yemek takımımı o diğer mavi renkli tabaklar :31: ayy ben onlarıda çok beğeniyorum almak istiyorum sen nerden ne kadara aldın :17:

Canım ben onu kütahyanın mağzasından aldım. bir takımı 170 e aldım. 2 takımı 340 a geldi. 6 kişilik olunca 2 tan alıp 12 kişilik takım yaptım. Porselen sepetinde de varmış hatta daha uygun olduğunu söyledi arkadaşlar. Kullanmadım ama kütühya kalitesine güveniyorum:34: Ayrıca ben bunu aldım kahvaltı takımı almadım. Bu gayet renkli olunca kahvaltı takımı olarak da kullanmayı düşünüyorum.

Back
X