- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle merhabalar. Yani ne desem bi hemşireyim ve pcos vardı. İlaç tedavisi gördüm klomen çatlatma iğnesi vs gibi. Bu arada eşimde gayet sağlıklı idi doktorumunda tavsiyesi üzerine bi aylık ücretsiz izin aldım ve eşimle çok güzel vakitler geçirdik çocuk kelimesini asla kullanmadık bu arada doktorumun söylediği ilişki çocuğa yönelik olunca psikolojik olarak bile engel olur kesinlikle bundan dolayı olmasın dedi. Ve uyguladım 2 ay sonra tedasüfen gördüğüm ve sizin de yazdığınız bazı bitkisel şeylerden kullandık eşime de kabak çekirdeği vs yedirdim keçiboynuzu pekmezi ve ilaç olarak sadece folik asit kullandım. Doktorum yıllık izindeyken adetimde gecikme oldu her zamanki gibi regl belirtilerinin hepsini yaşıyordum ve aklımdan geçmiyodu arkadaşımın ısrarı üzere gebelik testi önce evde yaptım pozitif çıktı doktorum ile görüştüm hastane test verdim ve 16 çıkmıştı beta hcg pozitif ama daha çooook yeni olduğu için yine de tesirginlik vardı 2 günde bir yükselişini takip ediyorduk çok şükür peş peşe 2 oğlum oldu 2.ci oğlum tamamen süpriz şekilde geldi ve diğer bebeğim 3 aylıkken şok olmuştum.Relax çayın icinde= melisa, lavanta, sarı kantaron, papatya, anason, kedi otu, zeytin yaprağı ,rezene var
Women tea çayın içinde = civan percemi, hayıt tohumu, aslan pençesi, coban çantası, melisa var
Bayan çayının bir başka markasını adet düzenleyici olarak kullanıyorum ve bu konuda işime yaradı. Ama gebelik için bence bunlar en fazla vesile olur ama olay sizin rahat bir ruh halinde olmanız.
Umarım hakkınızda hayırlısı olsun.
Böyle şeyler kullanmayın rezene zaten prolaktin yükselten bişey böyle hoyratça kullanılmaz paranızı umudunuzu vermeyin bunaRelax çayın icinde= melisa, lavanta, sarı kantaron, papatya, anason, kedi otu, zeytin yaprağı ,rezene var
Women tea çayın içinde = civan percemi, hayıt tohumu, aslan pençesi, coban çantası, melisa var
Teyzem 6 aydir adet göremiyordu. Çikolata kistinden ameliyat olmustu onceden. Su siralardada hep camur gibi adet oluyordu. Bu relaxi kullanınca söküldü adeti. Stresten olamiyormus meger. Kac defa doktora gitti hic bisey çıkmadı ne hormonunda ne baska bisey inde. Doktorlar savmak istedi bisey yok menapozdur diyerek. Bu aktarla tanıştı meger aktar zamanında eczacılık filan okumus mu ne yapmissa sifa olmus teyzeme.Böyle şeyler kullanmayın rezene zaten prolaktin yükselten bişey böyle hoyratça kullanılmaz paranızı umudunuzu vermeyin buna