Jeliyy bende aynı dertten muzdaripim malesef
tamamen geçmesi mümkün değil bunu senelerdir araştırıyorum.Ama en azından gözle görülmeyecek kadar azalabileceğini biliyorum.Birçok şeyi denedim kremler,yağlar vs. Şimdi madecassol ve acnelyse diye 2 tane krem var onları kullanıyorum yaklaşık 7 ay olacak.Şöyle söyliyeyim görüntüsü çok az da olsa hafifledi çatlaklarımın ama ben 1-2 sene kullanmaya devam edicem.Ancak ozaman etkisi daha net görülüyormuş.Şunu da söyleyeyim bu kremleri kullanmaya başladığında (önce acnelyse az miktarda , 1 saat sonra madecassol sürüyosun ) 1 hafta sonra falan bende kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi oldu ve kremleri kullandığın sürecede bu devam ediyor, bu doğal bi süreç yani böyle olması gerekiyormuş.*kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi* olduğu zaman kreme 15 gün ara veriyorum sonra tekrar devam ediyorum.Sadece madecassolda kullanılabiliyor.Yazın kullanılmıyor bu kremler. Eczanede satılıyor.Acnelyse 2-3 tl Madecassol 6 tl olması lazım.Baya sabır gerektiriyor bu kremleri kullanmak.Ben azmettim en azından görüntüsünün hafiflemesi için elimden geleni yapıcam.Vücudumun çoğu yerinde var ve çok üzülüyorum
çatlaklarım ergenlikten kalma ve sedefleşmiş
Spor,kremler, bol kese,su her şeyi deniyorum ve inanıyorum görüntüsü HAFİFLEYECEK :Saruboceq: