Çatlaklar Bu çatlaklar başa belaa..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
272
0
34
Herkese slm öncelikle benim bi derdim var...daha 17 yaşımda olmama rağmen şimdiden çatlaklarım var..kilo alıp vermekten oluyormuş galiba ama beni çok rahatsız ediyorlar çatlakların geçmiyeceğini söylüyorlar böyle birşey varmı ??
geçirmek için ne yapmam gerekir çatlakları olupta kurtulan arkdşlardan yardım istiyorum şimdiden tşkler...

Herkese slm öncelikle benim bi derdim var...daha 17 yaşımda olmama rağmen şimdiden çatlaklarım var..kilo alıp vermekten oluyormuş galiba ama beni çok rahatsız ediyorlar çatlakların geçmiyeceğini söylüyorlar böyle birşey varmı ??
geçirmek için ne yapmam gerekir çatlakları olupta kurtulan arkdşlardan yardım istiyorum şimdiden tşkler...
canım dogumda daha cok oluyo

Jeliyy bende aynı dertten muzdaripim malesef :KK43: tamamen geçmesi mümkün değil bunu senelerdir araştırıyorum.Ama en azından gözle görülmeyecek kadar azalabileceğini biliyorum.Birçok şeyi denedim kremler,yağlar vs. Şimdi madecassol ve acnelyse diye 2 tane krem var onları kullanıyorum yaklaşık 7 ay olacak.Şöyle söyliyeyim görüntüsü çok az da olsa hafifledi çatlaklarımın ama ben 1-2 sene kullanmaya devam edicem.Ancak ozaman etkisi daha net görülüyormuş.Şunu da söyleyeyim bu kremleri kullanmaya başladığında (önce acnelyse az miktarda , 1 saat sonra madecassol sürüyosun ) 1 hafta sonra falan bende kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi oldu ve kremleri kullandığın sürecede bu devam ediyor, bu doğal bi süreç yani böyle olması gerekiyormuş.*kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi* olduğu zaman kreme 15 gün ara veriyorum sonra tekrar devam ediyorum.Sadece madecassolda kullanılabiliyor.Yazın kullanılmıyor bu kremler. Eczanede satılıyor.Acnelyse 2-3 tl Madecassol 6 tl olması lazım.Baya sabır gerektiriyor bu kremleri kullanmak.Ben azmettim en azından görüntüsünün hafiflemesi için elimden geleni yapıcam.Vücudumun çoğu yerinde var ve çok üzülüyorum :KK43: çatlaklarım ergenlikten kalma ve sedefleşmiş :KK43: Spor,kremler, bol kese,su her şeyi deniyorum ve inanıyorum görüntüsü HAFıFLEYECEK :Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadaşım efendi kozmetiğin woman hand salyangoz özlü losyonunun bu konuda baya etkili olduğunu okumuştum.. istersen bir dene fiyatıda 15 tl gibi bişiy olması lazım..

Selam kızlar ben de muzdaripim bu çatlaklardan, sedef gibi olanlardan. Ama birşey dikkatimi çekiyor ya da bana öyle geliyor, yazın bronzlaştığımda sanki çatlaklar azalıyor, yani görünürlüğü azalıyor gibi geliyor bana sizce de öyle mi? Ama kış olunca ten beyazlayınca aynen duruyorlar :sm_confused:

Selam kızlar ben de muzdaripim bu çatlaklardan, sedef gibi olanlardan. Ama birşey dikkatimi çekiyor ya da bana öyle geliyor, yazın bronzlaştığımda sanki çatlaklar azalıyor, yani görünürlüğü azalıyor gibi geliyor bana sizce de öyle mi? Ama kış olunca ten beyazlayınca aynen duruyorlar :sm_confused:

Evet arkadaşım bronzlaşınca ,en azından görüntüsü, birazcık hafifliyo ama çatlağı derin ve geniş olanlar da çok daha belli oluyo bronzlaşınca :KK43: çatlağı daraltmak mümkün görüntüsünü hafifletmekte inşallah kullandığımız ürünlerle bunu başarırız.Tamamen geçmiyo malesef :KK43:( senağlama senağlama

Jeliyy bende aynı dertten muzdaripim malesef :KK43: tamamen geçmesi mümkün değil bunu senelerdir araştırıyorum.Ama en azından gözle görülmeyecek kadar azalabileceğini biliyorum.Birçok şeyi denedim kremler,yağlar vs. Şimdi madecassol ve acnelyse diye 2 tane krem var onları kullanıyorum yaklaşık 7 ay olacak.Şöyle söyliyeyim görüntüsü çok az da olsa hafifledi çatlaklarımın ama ben 1-2 sene kullanmaya devam edicem.Ancak ozaman etkisi daha net görülüyormuş.Şunu da söyleyeyim bu kremleri kullanmaya başladığında (önce acnelyse az miktarda , 1 saat sonra madecassol sürüyosun ) 1 hafta sonra falan bende kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi oldu ve kremleri kullandığın sürecede bu devam ediyor, bu doğal bi süreç yani böyle olması gerekiyormuş.*kızarıklık,çok fazla kaşıntı ve deri dökülmesi* olduğu zaman kreme 15 gün ara veriyorum sonra tekrar devam ediyorum.Sadece madecassolda kullanılabiliyor.Yazın kullanılmıyor bu kremler. Eczanede satılıyor.Acnelyse 2-3 tl Madecassol 6 tl olması lazım.Baya sabır gerektiriyor bu kremleri kullanmak.Ben azmettim en azından görüntüsünün hafiflemesi için elimden geleni yapıcam.Vücudumun çoğu yerinde var ve çok üzülüyorum :KK43: çatlaklarım ergenlikten kalma ve sedefleşmiş :KK43: Spor,kremler, bol kese,su her şeyi deniyorum ve inanıyorum görüntüsü HAFİFLEYECEK :Saruboceq:

cnm 7 ay kullanmışsın ama çok büyük bi fark yok diosn malum yazda gelio kısa bi süre var gçmesi lazım ya çokta yok aslında belkide ben abartıyorum bilmiorm ama daha etkili bi krem istiorm kulanan varsa söylesin arkdslar:çok üzgünüm:

cnm 7 ay kullanmışsın ama çok büyük bi fark yok diosn malum yazda gelio kısa bi süre var gçmesi lazım ya çokta yok aslında belkide ben abartıyorum bilmiorm ama daha etkili bi krem istiorm kulanan varsa söylesin arkdslar:çok üzgünüm:

Cnm evet dediğim gibi ilk baştaki haliyle şimdiki hali arasında çok fazla bi fark yok.Ama eskisi gibi de değil hiçbir şekilde.Yani şöyle diyim benim çatlakların çok fazla derinliği de vardı şimdi o derinlik kalmadı görüntüsü çok beyazdı ama o beyazlığı daha mat bi görüntüye dönüştü.Eğer senin çatlakların çok fazla değilse yaza kadar en azından bu kremleri kullanabilirsin.Ama şunu da diyeyim ( ne çok şey diyorum ben :))) kızarıklık,kaşıntı,deri dökülmesi olacak belli bi süre sonra bunu görüp vazgeçmemen gerekiyo henüz sıcaklar bastırmadan bi dene istersen yazın kırmızılık falan olacağı için kıyafet seçiminde zorlanabilirsin,ben yazın kullanmayacağım.(renuee,rejene,OHT Peptide gibi kremleri kullanan arkadaşların yorumları var forumda onları da okuyabilirsin cnm)

Evet arkadaşım bronzlaşınca ,en azından görüntüsü, birazcık hafifliyo ama çatlağı derin ve geniş olanlar da çok daha belli oluyo bronzlaşınca :KK43: çatlağı daraltmak mümkün görüntüsünü hafifletmekte inşallah kullandığımız ürünlerle bunu başarırız.Tamamen geçmiyo malesef :KK43:( senağlama senağlama

Of ya benimkiler çok fazla siz de öyle misiniz zebra gibi:çok üzgünüm:

aynı dertten bendede var:KK43:hemde yaşım 14.daha yeni çatlaklarım geçer mi acaba? :KK43:

benimde çatlaklaım vardı.hemde daha doğum falan yokevli biile değilim ama kilo alıp vermekten oluştu bendede..ben 5-6 aydır her banyodan onnra kurulanmadan önce baby oil sürüyorumm.iyice yedirip.bornozumu giyiyorum.inanın sadece bu bile yetti.çok hafiflediler.hele ki yaşı genç olanlarr..bunu her banyodan sonra yaparsa bence tamamen bile kaybolabilir...

kızlar bende aynı dertten mağdurum neyazıkkisenağlama ve çok sinirlerimi bozuyo 21 yasındayım ve sadece kalçamda çizgi halinde3 4 sıra çatlak var çok ta belli baska bi yerimde yok ama kalçamda olmasıda çok kötü bi ara kahve sürmeyi denedim ama bi çözüm alamadımÇok üzgünüm çoook

benimde baldırımda basenlerimde göğüslerimin dış kısımlarında ve göbek hizasının dışlara doğru yerinde var kakao yağı geçirir diye okumuştum bir hafta yaptım sonra sıkıldım

benimde çatlaklaım vardı.hemde daha doğum falan yokevli biile değilim ama kilo alıp vermekten oluştu bendede..ben 5-6 aydır her banyodan onnra kurulanmadan önce baby oil sürüyorumm.iyice yedirip.bornozumu giyiyorum.inanın sadece bu bile yetti.çok hafiflediler.hele ki yaşı genç olanlarr..bunu her banyodan sonra yaparsa bence tamamen bile kaybolabilir...

ciddi misiniz? yaşım daha 14 kullanırsam geçer mi acaba denemeli miyim? :uhm:

ciddi misiniz? yaşım daha 14 kullanırsam geçer mi acaba denemeli miyim? :uhm:

cnm bnde 17 yaşındayım eğer bişeyler ypmazsan durup dururken geçmez arkdslar ben bşey duyudm bu çatlaklar kuru ciltlerde daha cok oluyormuş nemsiz kaldığından oluşuyor çatlakların artmaması içindebenneyaptımki sürekli nemlendirmek gerekiomuş

cnm ismini tam olarak yazarsan sevnirm =)

bende de var diz kapağımdakiler çok belli oluo diğer yerdekiler açık beyaz okadar belli değil belki diz kapağımdakilerden kurtulamam ama diğerlerinden ümidim var denicem bebek yağını vede keseyidelikafadulden

cnm bnde 17 yaşındayım eğer bişeyler ypmazsan durup dururken geçmez arkdslar ben bşey duyudm bu çatlaklar kuru ciltlerde daha cok oluyormuş nemsiz kaldığından oluşuyor çatlakların artmaması içindebenneyaptımki sürekli nemlendirmek gerekiomuş

haklısın ya denemekle birşey kaybetmem.en kısa zamanda bebek yağı alıp denemeliyim haberdar ederim sizi:1rolleyes:

inşallah işe yarar mirmirmirmir

X