• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Cam Süsünü nasil yapabilirim ?

basakss

x'e bile deqer vermiceksin
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
20.095
1.899
448
"Beyaz yapışkanlı kağıt ve ince kurdelalarla yapabileceğimiz harika bir dekor.Eğer yuvarlak kesilmiş kağıtlar bulamazsanız kendinizde kesebilirsiniz.Böyle bir dekoru pencerede
virgul.gif
yatak kenarında ya da kapılarda bile kullanabilirsiniz.Kar yağıyormuş görüntüsü verecektir.Daha renkli bir şey isterseniz renkli kağıtlarla özellikle çocuk odalarında eğlenceli bir görüntü verecektir."
Bu fikir çok hoşuma gitti ama bu beyaz yapışkanlı kağıtlar hazır olarak satılıyor mu bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
:44:​

kar61a0.jpg

Resmi bu
kar397.jpg
çok hoş di miii?:16:

sevgili admin;konum kk'nın farklı bir sayfasında gibi görünüyor. Bunu normale çevirir misiniz? Yoksa konuyu tekrar mı açayım?

sevgili admin;konum kk'nın farklı bir sayfasında gibi görünüyor. Bunu normale çevirir misiniz? Yoksa konuyu tekrar mı açayım?

Bana tam aciklarmisiniz, sorun ne anlayamadim...
Ben admin degilim ama Bu bölümün editörüyüm.

Bana tam aciklarmisiniz, sorun ne anlayamadim...
Ben admin degilim ama Bu bölümün editörüyüm.

bu konuya girince sayfanın üst kısmı siyah evmanya reklamı çıkıyor. diğer sayfalara göre anormal gibi geldi bana ve konu isminin yanındaki resim gri renkte olunca diğerlerine göre bir yanlışlık varmış gibi geldi. acaba yanlış yere mi açtım konuyu dedim:1:

Çok hoş,çok zarif görünüyor...buna benzer(pullu ama benimki) mutfak kapımda var:)

evet pulluyu düşünebiliyorum . çok güzeldir eminim. ama bu beyaz kağıtları nerede bulabileceğimi bilmiyorum. adı ne onu da bilmiyorum. insanlara "beyaz yuvarlak yapışkanlı kağıt" diyorum anlamıyorlar:1:

bu konuya girince sayfanın üst kısmı siyah evmanya reklamı çıkıyor. diğer sayfalara göre anormal gibi geldi bana ve konu isminin yanındaki resim gri renkte olunca diğerlerine göre bir yanlışlık varmış gibi geldi. acaba yanlış yere mi açtım konuyu dedim:1:

Anliyorum...
Bi sorun yok :) Sponsoru olan bölümlerimizde Tema degisikligi oluyor,
hala Kadinlar Kulubundesiniz, sadece bu bölümün Sponsoru Evmanya oldugu icin Tema ona göre uyarlanmis...

evet pulluyu düşünebiliyorum . çok güzeldir eminim. ama bu beyaz kağıtları nerede bulabileceğimi bilmiyorum. adı ne onu da bilmiyorum. insanlara "beyaz yuvarlak yapışkanlı kağıt" diyorum anlamıyorlar:1:

Canım ben bi ara teknoloji ve tasarım dersine girmiştim okulda öğrencilerme buna çok benzer bir şey yaptırmıştım. Bizim yaptıklarımız renkliydi.
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama teknoloji tasarım malzemeleri satan yerler var.Beyaz yapışkanlı kağıdı oralardan bulabilirsin. Hatta bu yuvarlak şekillerin üçgen kare vs olanları da var.
Ya da kırtasiyelere bak.

Son düzenleme:
Canım ben bi ara teknoloji ve tasarım dersine girmiştim okulda öğrencilerme buna çok benzer bir şey yaptırmıştım. Bizim yaptıklarımız renkliydi.
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama teknoloji tasarım malzemeleri satan yerler var.Beyaz yapışkanlı kağıdı oralardan bulabilirsin. Hatta bu yuvarlak şekillerin üçgen kare vs olanları da var.
Ya da kırtasiyelere bak.

peki güzel olmuş muydu yaptığınız şey? Yoksa böyle resimde mi harika duruyor.
Oturma odamın penceresine asmayı düşünüyorum yaparsam. Basit durur mu acaba?
bu arada bu kağıtların bir adı var mı??

peki güzel olmuş muydu yaptığınız şey? Yoksa böyle resimde mi harika duruyor.
Oturma odamın penceresine asmayı düşünüyorum yaparsam. Basit durur mu acaba?
bu arada bu kağıtların bir adı var mı??

ya bizim yaptığımız küçük boyutta bir şeydi değişik şekiller renkli kağıtlar vardı çocuklar çok beğenmişti. Rüzgar çanı diye geçiyordu sanırım adı. Ama bu rüzgar çanı değil sadece bizim yaptığımız rüzgar çanıyla malzemesi aynıydı.Bu şekilleri renkli kağıtlarla kaplayıp ipe yapıştırmıştık.bu da aynı mantıkla yapılmış gibi geldi bana. Bence çok güzel durur odanın havasını değiştirir resmen

Son düzenleme:
Araştırmalarım sonucunda bunları da buldum:

$assemble1_lg.webp$assemble2_lg.webp$strands_lg.webp$supplies_lg.webp

büyük kırtasiyelerde bulunur gibi geldi bana:31:

ya bizim yaptığımız küçük boyutta bir şeydi değişik şekiller renkli kağıtlar vardı çocuklar çok beğenmişti. Rüzgar çanı diye geçiyordu sanırım adı. Ama bu rüzgar çanı değil sadece bizim yaptığımız rüzgar çanıyla malzemesi aynıydı.Bu şekilleri renkli kağıtlarla kaplayıp ipe yapıştırmıştık.bu da aynı mantıkla yapılmış gibi geldi bana. Bence çok güzel durur odanın havasını değiştirir resmen

denemeye değer diyorsun yanii:34:
tamam o zaman kesin yapıcam. kağıtları bulabilirsem tabiii

Araştırmalarım sonucunda bunları da buldum:

Eki Görüntüle 283909 Eki Görüntüle 283910 Eki Görüntüle 283911 Eki Görüntüle 283912

büyük kırtasiyelerde bulunur gibi geldi bana:31:

denemeye değer diyorsun yanii:34:
tamam o zaman kesin yapıcam. kağıtları bulabilirsem tabiii

Bence denemeye değer. Büyük kırtasiyeleri araştır ya da teknoloji ve tasarım malzemeleri satan yerler bul.
Yapınca da paylaş burada:) Kolay gelsin

Paylaşıcam merak etme.
yardımın için tşk ederm:16::16: hoşçakal

Sayın editör. Bu konuyla ilgili almak istediğim bilgiyi aldım. Yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim. Dilerseniz konuyu kapatabilirsiniz:51:

Son düzenleme:
Back
X