sevgili admin;konum kk'nın farklı bir sayfasında gibi görünüyor. Bunu normale çevirir misiniz? Yoksa konuyu tekrar mı açayım?
Bana tam aciklarmisiniz, sorun ne anlayamadim...
Ben admin degilim ama Bu bölümün editörüyüm.
Çok hoş,çok zarif görünüyor...buna benzer(pullu ama benimki) mutfak kapımda var:)
bu konuya girince sayfanın üst kısmı siyah evmanya reklamı çıkıyor. diğer sayfalara göre anormal gibi geldi bana ve konu isminin yanındaki resim gri renkte olunca diğerlerine göre bir yanlışlık varmış gibi geldi. acaba yanlış yere mi açtım konuyu dedim
evet pulluyu düşünebiliyorum . çok güzeldir eminim. ama bu beyaz kağıtları nerede bulabileceğimi bilmiyorum. adı ne onu da bilmiyorum. insanlara "beyaz yuvarlak yapışkanlı kağıt" diyorum anlamıyorlar
Canım ben bi ara teknoloji ve tasarım dersine girmiştim okulda öğrencilerme buna çok benzer bir şey yaptırmıştım. Bizim yaptıklarımız renkliydi.
Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama teknoloji tasarım malzemeleri satan yerler var.Beyaz yapışkanlı kağıdı oralardan bulabilirsin. Hatta bu yuvarlak şekillerin üçgen kare vs olanları da var.
Ya da kırtasiyelere bak.
peki güzel olmuş muydu yaptığınız şey? Yoksa böyle resimde mi harika duruyor.
Oturma odamın penceresine asmayı düşünüyorum yaparsam. Basit durur mu acaba?
bu arada bu kağıtların bir adı var mı??
ya bizim yaptığımız küçük boyutta bir şeydi değişik şekiller renkli kağıtlar vardı çocuklar çok beğenmişti. Rüzgar çanı diye geçiyordu sanırım adı. Ama bu rüzgar çanı değil sadece bizim yaptığımız rüzgar çanıyla malzemesi aynıydı.Bu şekilleri renkli kağıtlarla kaplayıp ipe yapıştırmıştık.bu da aynı mantıkla yapılmış gibi geldi bana. Bence çok güzel durur odanın havasını değiştirir resmen
Araştırmalarım sonucunda bunları da buldum:
Eki Görüntüle 283909 Eki Görüntüle 283910 Eki Görüntüle 283911 Eki Görüntüle 283912
büyük kırtasiyelerde bulunur gibi geldi bana
denemeye değer diyorsun yanii
tamam o zaman kesin yapıcam. kağıtları bulabilirsem tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?