Hiç resmin var mı yeni burnunla?? Sanırım Muhammet Dilber'e ameliyat olmuşsun,burada çok övmüş kızlar doktorunu,yükledikleri resimlere bakınca insan işini iyi yapan bi doktor olduğunu anlıyor.Mesajları karıştırırsan çoğu kişi bizimle aynı sıkıntıları yaşamış.Sana bişey söyliyimmi,sabah kalkıp aynaya baktığımda kendime sinir oluyorum,çünki en son hamileyken burnumun ucu bu kadar şişmişti.sonra burnumun yanlarına dokunuyorum,kaşlarımın arasına..o kadar ödem varki,zayıf olduğum halde yanaklarım tombiş gözüküyo.Sonra yüzümü bi yıkayıp burnumu jelle bi temizliyorum,sonra içini temizliyorum,ona bebekmiş gibi bakıyorum.Sol burun kanadımda şişlik yok,sağ burun kanadım ve burun ucumda ödem var,sağ taraf aşağıda,sol taraf yukarıda gözüküyo.kemer gibi çıkıntıda var.ama gerçek şuki ameliyatta bi oyun hamuru gibi şekil verdi doktor o burnu kırdı,oydu,kesti,biçti,dikti.Bu kadar şişmesi normal değil mi?Derimiz burnun üstünde çadır gibi havada duruyo bu yüzden.kavis ve burun ucunun güzel bi şekil alması 6 ay,1 yıl zaman almış herkeste.sabır birazcık,boşuna bozma moralini.ha ucunda ölüm yok ya,konuşup anlaşabilen insanlarız,1 senenin sonunda doktor hatası varsa,doktorda o burnu öyle bırakmaz heralde diye düşünüyorum.