Bu burun ne yakışır?

Misalimisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
31
0
1
32
Arkadaşlar bu buruna ne yakışır sağdan ve soldan çektim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Yüzüm elmacık kemikli gözlerim büyük

Eklentiler

• 26A97552-15E1-4329-8186-9439CE01EB60.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 135
  • 3E69CF90-4ACA-40A1-8975-AD2DA266F74F.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 141
Bu buruna ne yakışır derken? Gelen cevaplara göre mi estetiğin şekline karar vereceksiniz? Doktorunuzla bi istişare yapmadınız mı?

Yine de fikrimi yazayım kemer düzeltilse yeter ucuna hiç dokundurmayın bence. Ucunun sivriliği iyi gayet top gibi yapmasınlar. Sadece kemeri doğal bi şekilde alırlarsa gayet hoş olur bence

bu burun ne yakısır derken ?

doktorunuz ne dıyor

Yine de fikrimi yazayım kemer düzeltilse yeter ucuna hiç dokundurmayın bence. Ucunun sivriliği iyi gayet top gibi yapmasınlar. Sadece kemeri doğal bi şekilde alırlarsa gayet hoş olur bence

Burun ucum da gamze varmış onu düzelticek bide ucu çok düşük çok çaktım ben burnumu küçükkende merdivenden yuvarlandım

Hayır sadece şu kemik gidicek burun ucun düzelecek falan dedide ben kavis verdirsemmi kararsız kaldım
Bence hiç gerek yok düz sivri burunlar çok daha güzel ve doğal bence. Kavisli burun yaradılıştan kavisli değilse hiç hoş durmuyo kaydırak gibi yapıyolar tövbe estağfurullah. Bence sadece kemeri düzelttirin

Burun ucum da gamze varmış onu düzelticek bide ucu çok düşük çok çaktım ben burnumu küçükkende merdivenden yuvarlandım
Geçmiş olsun. Düşük görünmüyo profilden. Önden nasıl göründüğünü bilemediğim için yorum yapamayacağım.

Hızma diyesim geldi
Bence burun ucu gayet iyi
Sadece hafif bi kemer var

Teşekkür ederim ama burun ucum çok düşük mesela yukardan resim çekilse üçgen gibi çıkıyor ve yüzüm küçük burnum yakışmıyor
Yukardan kimi çekersen çek (minyatür burunlular hariç) hep üçgen çıkar.
Tepeden selfie dönemi eskide kaldı.
Şu attığın fotolarda burun ucu düşüklüğü göremiyorum.
Dediğim gibi sadece başlangıçta kemer var burnun görüntüsünü etkileyen hepsi bu.
Burun ucunu çok kaldırtmak afedersin domuz burnu gibi oluyor hoş durmuyor yani.

Bence de burnunuz gayet güzel sakın kavis falan verdirmeyin şekli çok hoş sadece kemir alınsa zaten küçülür aslında kemeriniz bile kötü durmuyo fotoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…