- 14 Eylül 2018
- 31
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Misalimisal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu buruna ne yakışır derken? Gelen cevaplara göre mi estetiğin şekline karar vereceksiniz? Doktorunuzla bi istişare yapmadınız mı?
Yine de fikrimi yazayım kemer düzeltilse yeter ucuna hiç dokundurmayın bence. Ucunun sivriliği iyi gayet top gibi yapmasınlar. Sadece kemeri doğal bi şekilde alırlarsa gayet hoş olur bence
Bence hiç gerek yok düz sivri burunlar çok daha güzel ve doğal bence. Kavisli burun yaradılıştan kavisli değilse hiç hoş durmuyo kaydırak gibi yapıyolar tövbe estağfurullah. Bence sadece kemeri düzelttirinHayır sadece şu kemik gidicek burun ucun düzelecek falan dedide ben kavis verdirsemmi kararsız kaldım
Geçmiş olsun. Düşük görünmüyo profilden. Önden nasıl göründüğünü bilemediğim için yorum yapamayacağım.Burun ucum da gamze varmış onu düzelticek bide ucu çok düşük çok çaktım ben burnumu küçükkende merdivenden yuvarlandım
Teşekkür ederim ama burun ucum çok düşük mesela yukardan resim çekilse üçgen gibi çıkıyor ve yüzüm küçük burnum yakışmıyorHızma diyesim geldi
Bence burun ucu gayet iyi
Sadece hafif bi kemer var
Yukardan kimi çekersen çek (minyatür burunlular hariç) hep üçgen çıkar.Teşekkür ederim ama burun ucum çok düşük mesela yukardan resim çekilse üçgen gibi çıkıyor ve yüzüm küçük burnum yakışmıyor