- 24 Mart 2024
- 35
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi nurdegilnurella
Benim burnumda bunun önceki hali gibi ben de aynı doktora bu şekilde yaptırsam sizce güzel mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz deliği küçük değil mi ?Benim burnumda bunun önceki hali gibi ben de aynı doktora bu şekilde yaptırsam sizce güzel mi?
Deliğine takılmadım ben açıkçası farj etmedim şekli iyi mi sizce güzel mi genel olarakBiraz deliği küçük değil mi ?
Burun çirkin değil; ama fotoğraftaki kızın yüzüne gitmemiş, alnı ve çenesi biraz geride kalmış, burun çok önde ve sonradan kondurulmuş gibi duruyor. Tabii bu burun ne kadarlık, oturmuş mu; o da önemli bir nokta.Benim burnumda bunun önceki hali gibi ben de aynı doktora bu şekilde yaptırsam sizce güzel mi?
Benim yüzümde küçük bu aradaBurun çirkin değil; ama fotoğraftaki kızın yüzüne gitmemiş, alnı ve çenesi biraz geride kalmış, burun çok önde ve sonradan kondurulmuş gibi duruyor. Tabii bu burun ne kadarlık, oturmuş mu; o da önemli bir nokta.
Benim yüzümde küçük bu arada
3aylıkmis bu kişinin
Güzel ucu kalkık biraz. Yüzünüzde nasıl durur öncesinde onu bir görün simülasyondaDeliğine takılmadım ben açıkçası farj etmedim şekli iyi mi sizce güzel mi genel olarak
Ay bu sizin fotoğrafiniz değil galiba. Elalemin fotoğrafını niye atıyorsunuzÜzülerek söylüyorum ama ben begenemedim