• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu burun adam olur mu? (Resimli)

deniz877

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
275
98
18
38
Merhaba, uzun zamandır burada çeşitli başlıklara yorum yazıyor ve kendi burnumdan şikayet ediyorum. En nihayetinde buraya fotoğraf ekleyerek fikir almaya karar verdim. Bazı bilgiler vereyim. Ben ameliyat olalı 5 ay oldu. Burnum kalın derili bir yapıya sahip ama doktorumun söylediğine göre çok değil. Burnumun önceki halini paylaşmaya gerek görmüyorum. Çünkü ameliyattan önceki ve sonraki hali neredeyse aynı. Sadece şekli değil büyüklük ve eğrilik de aynı. Bunun dışında doktorun adını vermemeyi tercih ediyorum. Sadece burada ameliyat olmuş tecrübeli kişilerden fikir almak istedim. 5 aydan sonra düzelme umudu var mı? Bana kalırsa yok ama sizlerin fikri de benim için şu an önemli. (Resimleri güncelledim.)

Son düzenleme:
En son 2. ayda gördü ve bir sonraki muayenenin bir sene sonra olacağını söyledi. Bu görüşmemizde burnunda biraz ödem var ve senin burnun ancak bu kadar küçülür ve daralır, dedi. Yalnız şu an 2. aydan bir farkı yok. Hatta tuhaf gelebilir size ama son bir iki haftadır burun ucunun daha da büyüdüğünü düşünüyorum.
Umarım söylediğiniz gibi burnumda hala ödem vardır ve ödemler inince düzelir. Teşekkür ederim.

En son 2. ayda gördü ve bir sonraki muayenenin bir sene sonra olacağını söyledi. Bu görüşmemizde burnunda biraz ödem var ve senin burnun ancak bu kadar küçülür ve daralır, dedi. Yalnız şu an 2. aydan bir farkı yok. Hatta tuhaf gelebilir size ama son bir iki haftadır burun ucunun daha da büyüdüğünü düşünüyorum.
Umarım söylediğiniz gibi burnumda hala ödem vardır ve ödemler inince düzelir. Teşekkür ederim.
1 sene cok uzun degil mi ya? 3.ay ve 6.ay kontrolü yapmıyor mu doktor?

Bana bu şekilde söyledi. Diğer hastalarının kontrolünü yapıyor mu, bilmiyorum. Kendisini başka doktorlarla mukayese edince ilgisiz bir hekim olduğu sonucunu çıkarıyorum. Bu benim düşüncem tabii ki.

Saskinligima ver de ben burunda bir sorun goremedim problem nedirki?sekil olarak yamukluk yok yuzunuze de orantili gorunuyor sirtta biraz sis ve odem gorunuyor oda cok normal.benim de ayin 31 de ameliyat gunum gecen doktorum bir hastasinin resmini instagrama koymus,kalin derili oldugundan hastasi cok problem yasamis ama bir senenin sonundaki burnu gercekten cok guzel minicik birseydi.Kesinlikle denildigi gibi bir senenin dolmasini bekleyin kalin deride gercek sonucu gormek min. bir senedir hatta yuzde tam oturmasi bir bucuk senedir.Sekil olarak bir yamukluk olmadigi ve cokmedigi surece seklini cokda onemsemeyin.Odemler bugun olmasa da elbet birgun inecek sadece sabir.

5 ay erken sayılır. ameliyattan sonra burnun son halini alması 1 yılı buluyor diyor dokotrlar. Burnunuz gayet güzel ve doğal hala ödemli olduğu belli onlarda yakında geçer zaten

Canım ben de burnumu yaptırmıştım 3 yıl oldu açıkçası benimde burnuma o kadar çok kez ödemli inecek oturacak dedi ki doktor ama asla oturmadı üstelik ince olan burnum kalınlaştı ben tekrar olacağım

Umarım söylediğiniz gibi olur. Burada ameliyatımla ve doktorla ilgili yazmak istemediğim başka şeyler de var ve bu sebeple pek ümidim yok açıkçası. Başka hastalarının da benzer sorunları yaşadığı ve burunda ödem olmadığı için 2. ameliyatı olmak zorunda kaldıklarını öğrendiğim için de çok endişeliyim. Tabii bir sene bekleyeceğim mecburen ama gerçekten çok zor bir süreç bu. Şu beş ay bile nasıl zor geçti, anlatamam.

Umarım söylediğiniz gibi olur. Burada ameliyatımla ve doktorla ilgili yazmak istemediğim başka şeyler de var ve bu sebeple pek ümidim yok açıkçası. Başka hastalarının da benzer sorunları yaşadığı ve burunda ödem olmadığı için 2. ameliyatı olmak zorunda kaldıklarını öğrendiğim için de çok endişeliyim. Tabii bir sene bekleyeceğim mecburen ama gerçekten çok zor bir süreç bu. Şu beş ay bile nasıl zor geçti, anlatamam.
Burnunuz bu haliyle bile gayet iyi inanın doğal duruyor

Ben de ödemden kaynaklı böyle göründüğünü düşünmek istiyorum. Bir de çevrenin hiçbir şey değişmedi ki, neden ameliyat oldun, sözleri insanı çok olumsuz etkiliyor. Bir an önce -eğer gerçekten ödemse- geçmesini diliyorum. Umarım öyledir.

Bekleyip göreceğim, demek ki. Başka hastaları da aynı sorunu yaşadığı için endişeliyim. Aynı şey başıma gelir, diye korkuyorum ve ümitsizim. Ben bunları ameliyat olduktan sonra öğrendim tabii ki. Umarım 2. ameliyata gerek kalmaz.

Ameliyatın beklentiyi karşılamasıçok önemli biliyorum ama inanın kötü durmuyor burnunuz, gayet iyi

Aslında sorun şu ki benim burnum ameliyattan önce de neredeyse böyleydi. Çevremdeki herkes ameliyat olmama çok da gerek olmadığını düşünüyordu. Bu sebeple hayal kırıklığı oldu. Bir de yorumlardan fark ettim ki fotoğrafta eğrilik net görünmüyor. Burnum burun kökünden itibaren sağa doğru eğri. Ameliyattan önce de eğriydi. Bu da düzelmedi. Olabilir tabii, düzelmeyecek bir eğriliktir belki ama doktor düzeltirim deyip düzelmeyince ciddi hayal kırıklığı oluştu. Burun kanatlarını daraltırım deyip daraltmayınca, burnun daha kısa olacak deyip kısalmayınca uğradığım hayal kırıklığı ile aynı. (Bunları kendisi de kabul ediyor ve söylüyor ama kendine göre açıklamaları var. Ameliyathanede fikir değiştirdim gibi.) Bir şeyler değişsin istediğim için ameliyat oldum tabii ki ama değişmedi.

Aslında sorun şu ki benim burnum ameliyattan önce de böyleydi. Çevremdeki herkes ameliyat olmama çok da gerek olmadığını düşünüyordu. Bu sebeple hayal kırıklığı oldu. Bir de yorumlardan fark ettim ki fotoğrafta eğrilik net görünmüyor. Burnum burun kökünden itibaren sağa doğru eğri. Ameliyattan önce de eğriydi. Bu da düzelmedi. Olabilir tabii, düzelmeyecek bir eğriliktir belki ama doktor düzeltirim deyip düzelmeyince ciddi hayal kırıklığı oluştu. Burun kanatlarını daraltırım deyip daraltmayınca, burnun daha kısa olacak deyip kısalmayınca uğradığım hayal kırıklığı ile aynı. (Bunları kendisi de kabul ediyor ve söylüyor ama kendine göre açıklamaları var.) Bir şeyler değişsin istediğim için ameliyat oldum tabii ki ama değişmedi.
Zaten güzel olan bir şeyi neden değiştirmek istiyorsunuz ki bence üzmeyin kendinizi küçük kusurlar her yüzde olur

Tabii orası öyle. Ameliyat olmasam da olurmuş. Maddi ve manevi olarak büyük zarardayım bu durumda. Ciddi bir değişiklik olmadığı için... Umarım sizlerin yorumlarda söylediğiniz gibi ödemdir ve ilerleyen zamanlarda daha iyi bir hale gelir.

benim burnumun sırtı ödemli hali sizinki :D ve ben hava atıom millete çok güzel diye yani ben baya begendim. sırtı ödemli belli. incelicek. deriniz orta kalın zmana ihtiyaç var. ben cok .nce deriliyim 4.ayım hala hafif de olsa ödem var. eğrilik de var biraz o tamamen düzelmez dedi bana o yüzden bayıldım ben burnunuza

Teşekkürler. Söylediğiniz gibi ödem olmasını ben de istiyorum. En azından burnum bir tık küçülür ve ameliyat olduğuma değer. Burada genel olarak şu yanlış anlaşıldı aslında. Ben doktor burnumu mahvetti, yamuk bıraktı demedim. Zaten eskiden de eğriydi, hala eğri. Sadece ameliyattan önceki burnumla şekil ve büyüklük olarak aynı kaldığı için üzülüyorum. Yüzüme göre yine biraz büyük. Ödemse tabii küçülür. Buraya gelişmeleri yazacağım.

Teşekkürler. Söylediğiniz gibi ödem olmasını ben de istiyorum. En azından burnum bir tık küçülür ve ameliyat olduğuma değer. Burada genel olarak şu yanlış anlaşıldı aslında. Ben doktor burnumu mahvetti, yamuk bıraktı demedim. Zaten eskiden de eğriydi, hala eğri. Sadece ameliyattan önceki burnumla şekil ve büyüklük olarak aynı kaldığı için üzülüyorum. Yüzüme göre yine biraz büyük. Ödemse tabii küçülür. Buraya gelişmeleri yazacağım.
Henüz sirttaki ödem gitmemiş daha burun 2 beden küçülür bence benim sırtı odemli iken kendimden korkuyordum aynada gözleri ayrı gösteriyordu tuhaftı berbat kalın duruyordu sırt inicek sonra ucu en son yüze oturacak yolunuz uzun. 1 sene veya 1.5 sene o yüzden şuan bence gayet iyi

Back