Bu Burçlarla Beraberlik Yürümez !!

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Koç
Oğlak ve Yengeç

Boğa
Aslan ve Kova

İkizler
Başak ve Balık

Yengeç
Koç ve Terazi

Aslan
Boğa ve Akrep

Başak
Yay ve İkizler

Terazi
Oğlak ve Yengeç

Akrep
Aslan ve Kova

Yay
Yengeç, Başak ve Balık

Oğlak
Koç ve Terazi

Kova
Yengeç ve Akrep

Balık
İkizler ve Yay

Sizler Hangi Burçlarla Berabersiniz ?
İlişkileriniz Nasıl ?​

Son düzenleme:
ben oğlak burcuyum eşimde oğlak Allaha şükürler olsun mutlu bir evliliğim var.
koçlarla hiç anlaşam.

fala inanma falsızda kalma hesabı burçlara fazla inanmam bazı şeyler doğru olabilir ama ben fazla takılan biri değilim eşim yengeç ben teraziii çokta iyi anlaşıyoruz maşallah kesin diye bir şey olmamalı bence burçlarda birazda kişilikle alakalı diye düşünüyorum ben....

ben ikizler eşim boğa allah nazarlardan korusun çok mutluyuz huzurluyuz bide bebişimiz olacak maşallah

Ben balık Eşim ise Yay Maşallah güzel de anlaşırız nazar değmesin

ben ASLAN eşim KOÇ veee çok uyumluyuz çok mutluyuz çok memnunuz birbirimizden

koç ve yengeç çok iyi anlaşır bi kere
yılın en iyi anlaşan çifti olmaya dayız o derece

ben yengeç sevgilim aslan burcu üniversite zamanından beri tanıyoruz birbirimizi daha bir kere bile doğru duzgün tartışıpta 1gün konuşmadığımız olmadı bir birimize trip yapmamız en fazla 10 dakika ya sürüyo ya sürmüyo :) <3

hmmmmmm... valla soyle birsey diyimde bu tezinizi curutiyim arkadaslar .. Erkek arkadasim koc ve birde ikizi var. Ama ikizi bunun tersi. Bu kadar farkli olunabilir ancak! O yuzden diyecegim o ki.. artik yukselenlemi alakalidir, baska bir sebeptenmidir.. degisiyor burc kendi icinde de. Ve benim bildigim ve sitede okurken farkettigim, cogu turk erkegin birer hoduk oldugudur. Aslan'i, koc'u, akreb'i ve digerleri.. al birini vur otekine .. bana birbirine benzer erkekler anlatiliyor gibi geliyor. Kulturel yapi cok onemli, ve birde bir insan degismez diyorlar.. yalan!! Bal gibi degisiyor, kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…