canım bu rengi saçın tutmaz çünkü saçında koyu renk boya var bu rengi tuttturmak için saç rengini açtırman gerekiyo onuda ancak kuaför yapabilir saçının renginn açılıp boyanması gerekiyo eğer boyarsan nasıl olur biliyormusun dipten çıkan kendi anasaçın bu rengi alır saçının boyalı çok koyu kestane kızılı gibi olur oda çok kötü dururMerhaba kızlar sizlere bolca soru hazırladım :82:
Eki Görüntüle 263503
bu resimdeki rengin hangi markada olduğunu yada numarasını bilen var mı ?
Ve bu rengi kullanan var mı varsa memnun mu?
Benim saçlarım asıl koyu kahve siyaha boyattım ve aktı şuan kahve siyah karışık bu rengi boyasam bir kerede tutar mı ?
Cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum kızlar. :81:
canım bu rengi saçın tutmaz çünkü saçında koyu renk boya var bu rengi tuttturmak için saç rengini açtırman gerekiyo onuda ancak kuaför yapabilir saçının renginn açılıp boyanması gerekiyo eğer boyarsan nasıl olur biliyormusun dipten çıkan kendi anasaçın bu rengi alır saçının boyalı çok koyu kestane kızılı gibi olur oda çok kötü durur
Bu renk akarsa turuncu olur ama
Çok güzel bir renk
Ama bu rengi karşılayacak tek bi boya yok ben hiç görmedim yani
Sıcak çikolataya bakır eklenirse elde edilebilir mi :44:
yok canım tutmaz kendimi deşifre etmek istemiyorum ama söylersem belki dikkate alırsın benm güzellik salonum var sen yazınca yardımcı olmak istedim 5 kerede boyasan tutmaz sana şöyle deyim sadece bu değil saçına açık kumral falanda yapsan tutmaz çünkü boyalı koyu saç kendi renginden daha açık bi rengi tutmaz ama ana saçın olsa tutar.Aslında hiç açtırma işlemi istemiyorum ben bu boyada açtırma belki olmaz diye bunu seçtim ama bundada şart yani
Platin sarısı yapmıştım saçlarımı ve çok yıprandılar siyaha boyattım bidahada uzun zamandır boya yapmıyorum ancak kendilerine geldiler bitkisel bakımlarla falan derken kurtardım.
İki üç kere uygulansada illa açıcı şartmı yinede tutmaz mı diyorsun
renk kolestonun kor ateş kızılıyla çok yakın bi renkRengin ne olduğu hakkında bir yorumu olan yok mu ?
yok canım tutmaz kendimi deşifre etmek istemiyorum ama söylersem belki dikkate alırsın benm güzellik salonum var sen yazınca yardımcı olmak istedim 5 kerede boyasan tutmaz sana şöyle deyim sadece bu değil saçına açık kumral falanda yapsan tutmaz çünkü boyalı koyu saç kendi renginden daha açık bi rengi tutmaz ama ana saçın olsa tutar.
Hımm... Kendi saçımda bir karış falan gerisi boyalı kestirmeye kalksam kısa saç sevmiyorum. Tek çarem sanırım yine açtırma işlemine boyun eğicem ozaman :44: ozamanda saçlarım daha yeni kurtulmuşken yeniden batmaz heralde sonuçta platinde uygulanan kadar yoğun bir açıcı uygulanmıcak değil mi ?
boyalı olan yerin alt kısmı platinmiydi önceden???
Bende hiç görmedim genelde marketlerden çıkarken bir göz atarım boya raflarına fakat maalesef ki yok
Bana sanki bakırın içinde kızıl gibi geldi :26: Bir bilen şu işin içinden çıkmama yardım etsin bu rengi nette gördüğümden beri peşindeyim :81:
Evet platindi 2 3 sene kadar platin kullandım sonrasında uğraşamadım zaten bi yandan da saçlarımı kaybediyodum ve siyaha boyatıp bidaha da boyaya falan dokunmadım yani kendi saçım dışında kalan uç kısımların altında platin geçmişi var :26:
Açık kestane ile dore bakırı karıştırısan elde edebilirsin belki
Eki Görüntüle 263508 Eki Görüntüle 263509
1.si siyah boyalı açıcıylada olsa saç çok zor açılır ama bayağı olmuş sen siyaha boyayalı açılır diye düşünüyorum
2.si saçlarında boyanın altında eskiden platin olduğu için yıpranma olacaktır bunu göze almalısın
3.sü eğer saç rengini açtırırsan o rengi yapmak için platine kadar açmalarına gerek yok saç açılırken önce turunculaşır sonra platine döner sakın saçını platine kadar açtırma turunculaştığı zaman yıkasınlar inş yardımcı olabilmişimdir canım
1.si siyah boyalı açıcıylada olsa saç çok zor açılır ama bayağı olmuş sen siyaha boyayalı açılır diye düşünüyorum
2.si saçlarında boyanın altında eskiden platin olduğu için yıpranma olacaktır bunu göze almalısın
3.sü eğer saç rengini açtırırsan o rengi yapmak için platine kadar açmalarına gerek yok saç açılırken önce turunculaşır sonra platine döner sakın saçını platine kadar açtırma turunculaştığı zaman yıkasınlar inş yardımcı olabilmişimdir canım
Açık kestane ile dore bakırı karıştırısan elde edebilirsin belki
Eki Görüntüle 263508 Eki Görüntüle 263509
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?