Bu borç hakkında bilen beni bilgilendirebilir mi

İş yerinden tecrübelerime dayanarak soyluyorum tamamı kapatilana kdr bir tur daha faiz geliyor sadece bu rakam değil bu odenene kdr işleyen faizde gelecek

bir bankacı olarak söylüyorum ki bu borç yakın zamanda yasal takibe girmiş veya girmek üzere olan bir borç, en az 27.000 TL ve daha fazlası da olacaktır. Hatalı olma ihtimali yok. Eşiniz size yalan söylemiş
Merhaba eşimin e devlet üzerinden borçlarını sorguladım diğer krediler falan ödenmiş gözüküyor bir tek bu borç bu banka için yasal takip yazıyor bundan sonra ne yapmamız gerekiyor ve bu şekilde yasal takibe girmiş kişilerin bundan sonra kredi çekebilme durumları vs nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz?

eşinizle konuşabildiniz mi

eşinizle konuşabildiniz mi
Evet üzülme diye söylemedim odicem falan biseyler zırvaladı tabi söylediği hiç bisey içinde bulunduğumuz durumu değiştirmez bende krediler kartlar düzenli ödensin de 1 sene sonra falan kredi çekip iyi kötü bir araba alırız diyodum ama araştırdığım kadarıyla yasal takibe girmiş kişiler 5 yıl boyunca kredi falan çekemiyormus yani zaten sıkıntımızda vardı gerçekten beni çok sinirlendi şuan ne olucak bilmiyorum

siz çalışıyor musunuz

Eşiniz bin lira kaldı diye yalan söylemiş, asıl kalan borcu 14bin küsur , asıl alacak kısmında yazan miktar, faizle, avukat ücreti ile birlikte toplam 27bin olmuş, hepsini ödeyeceksiniz evet. Tek seferde ödeyemeyecekseniz, avukatı arayın, taksitlendirme isteyin.

Yalancılığına böyle bahaneler bulup sizi slk yerine koymasın ama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…