- 30 Aralık 2009
- 22.873
- 89.078
- 1.123
- Konu Sahibi birsadehayat
Salak kocası olanlar maalesef hep tetikte olmak zorunfaHep mi tetikte yaşayacağız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salak kocası olanlar maalesef hep tetikte olmak zorunfaHep mi tetikte yaşayacağız?
Merhaba eşimin e devlet üzerinden borçlarını sorguladım diğer krediler falan ödenmiş gözüküyor bir tek bu borç bu banka için yasal takip yazıyor bundan sonra ne yapmamız gerekiyor ve bu şekilde yasal takibe girmiş kişilerin bundan sonra kredi çekebilme durumları vs nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz?bir bankacı olarak söylüyorum ki bu borç yakın zamanda yasal takibe girmiş veya girmek üzere olan bir borç, en az 27.000 TL ve daha fazlası da olacaktır. Hatalı olma ihtimali yok. Eşiniz size yalan söylemiş
eşinizle konuşabildiniz miMerhaba eşimin e devlet üzerinden borçlarını sorguladım diğer krediler falan ödenmiş gözüküyor bir tek bu borç bu banka için yasal takip yazıyor bundan sonra ne yapmamız gerekiyor ve bu şekilde yasal takibe girmiş kişilerin bundan sonra kredi çekebilme durumları vs nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz?
Evet üzülme diye söylemedim odicem falan biseyler zırvaladı tabi söylediği hiç bisey içinde bulunduğumuz durumu değiştirmez bende krediler kartlar düzenli ödensin de 1 sene sonra falan kredi çekip iyi kötü bir araba alırız diyodum ama araştırdığım kadarıyla yasal takibe girmiş kişiler 5 yıl boyunca kredi falan çekemiyormus yani zaten sıkıntımızda vardı gerçekten beni çok sinirlendi şuan ne olucak bilmiyorumeşinizle konuşabildiniz mi
siz çalışıyor musunuzEvet üzülme diye söylemedim odicem falan biseyler zırvaladı tabi söylediği hiç bisey içinde bulunduğumuz durumu değiştirmez bende krediler kartlar düzenli ödensin de 1 sene sonra falan kredi çekip iyi kötü bir araba alırız diyodum ama araştırdığım kadarıyla yasal takibe girmiş kişiler 5 yıl boyunca kredi falan çekemiyormus yani zaten sıkıntımızda vardı gerçekten beni çok sinirlendi şuan ne olucak bilmiyorum
Eşiniz bin lira kaldı diye yalan söylemiş, asıl kalan borcu 14bin küsur , asıl alacak kısmında yazan miktar, faizle, avukat ücreti ile birlikte toplam 27bin olmuş, hepsini ödeyeceksiniz evet. Tek seferde ödeyemeyecekseniz, avukatı arayın, taksitlendirme isteyin.Merhaba kızlar eşimin evliliğimiz öncesinden çektiği kredi vardı ben biliyordum kredi çektiğini ama düzenli ödediğini söylüyordu hatta geçen gün bitti gibi 1000 lira falan kaldı demişti. Bu işlerden de hiç anlamam. Bugün bir kağıt geldi eve. Fotoğrafını koyucam bir bakabilir misiniz burda yazan miktarın hepsini mi ödemesi gerekiyor toplam alacak diyor? Yoksa son 1 2 ay geciktirdiyse onun içinde böyle bir kağıt gelir mi? Ne anlamam gerekiyor bu kağıttan bilen bilgilendirsin lutfen benim için önemli not: icra dairesinden gelmiş mektup ilamsız takiplerde ödeme emri yazıyor başlık
Yalancılığına böyle bahaneler bulup sizi slk yerine koymasın ama lütfenEvet üzülme diye söylemedim odicem falan biseyler zırvaladı tabi söylediği hiç bisey içinde bulunduğumuz durumu değiştirmez bende krediler kartlar düzenli ödensin de 1 sene sonra falan kredi çekip iyi kötü bir araba alırız diyodum ama araştırdığım kadarıyla yasal takibe girmiş kişiler 5 yıl boyunca kredi falan çekemiyormus yani zaten sıkıntımızda vardı gerçekten beni çok sinirlendi şuan ne olucak bilmiyorum