Örgü Bu boncukların adı nedir?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
35
canım onlar dekotarif taşları oluyor ve milyoncu olarak bilinen ucuzluk dükkanlarında bulabilirsin hatta daha renklileri de oluyor

bulması zor bir matertal değil.ama çok şık olmuş mutlaka denemelisin.bende aklımın bir köşesine yazdım fikir fikirdir değil mi

teşekkürler kızlar cevapladığınız için. bu bir milyoncularda olabilir diyorsun demek canım bikaç tane bildiğim yer var onlara bir göz atayım mademki ama ya orda da bulamazsam acaba başka nerde bulabilirim :S internetten de bi aratayım dekoratif taş diye. bulursak ama var ya süperler yaa renkleri falan çok tatlı, böyle bir aynanız olduğunuzu düşünsenize çok hoş ya. heves ettim ben de ama işte nerelerden bulunur bilemiyordum :) o blogun sahibi cevap verseydi işte yazmadı cevap nedense veya ben mi mesaj atmayı beceremedim acaba hehe bu akşam tekrar mesaj atıcam ona :) ama güzel bir iş çıkarmış gerçekten.

bahsettiğim blogun sahibi bu aynanın resmini 2009 yılında koymuş daha yeni fark ettim. belki de bu nedenle cevap vermiyor çünkü artık bloguna bakmıyor ne şans. ben bakındım bi kaç yere ama bulamadım kızlar. aramaya devam edicem ama tam olark nerede aramalı acaba? çok fikir yoksunuyum bu aralar yaa :)

her yerde var bu taşlardan.balık malzemelerinin bulunduğu yerlerdede var.akvaryum için satıyorlar bide oralara bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…