• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir savas evet

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.

o..... lafını karısına kullanan erkeklere ne diyeceğimi bilemiyorum doğrusu çok sinirlendim

slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.

cnmmm bnm bn seni çokk ii anlıyorum işte herksn derdi skntısı farklı sonuçta sen çalışıyomuşun ve bi hayatın var bu bir ikincisi bni bıraktı 1 yıl gitti diysun seven adam napar nederrr gelir yada uzaktada olsa sevgisini belli eder belki seviyodurda yada seviyo ma soğuktur yani yapısı odur sonuçta senin eşin ruhunu en ii sen bilirsin kıyafete gelince erkekler eşlerinin güzel görünmesini istemez ne olursa olsun kendinden ii olmasına tahammül edemez sen o konuda onu sallama çnkü belli bi yaşı geçtikten sonra kadın ipleri eline alıyo aile hayatın geçmişten benmki gibi sorunluymş evllikte sorun olunca insan çalışsa bile heryer gözüne karartı gelyo hiçbiyere sığamıyo dicemki boşan blliki bugüne kdr durmuşun ama bu adamı okuzlgyle sevıyosn ksr bkma pskoloktn yrdm al dcemde sonuç odaklı olmaz bncee oncelikle kndı değerıne bı bak ve çevrendekilere karsı farkındalık yap belkıde hep aynısndr saclarını gıyımını değiştr değişime kndınden bşla ınankı mutlu olcksnnn

anlamadigim su biraz once dedim danismana gidelim sen gidersin bakariz devam ediyor sprunlar belki gelirim diyor.onu kabul etmiyor bosanmayi agzina almadi hic ama hic.o da garip beni böyle cözumsuz birakiyor ortada benim sucum cok benimde ama ben kabul etcem ediyorum ama bu mukemmel nasil dayatmaci biri bu adam

anlamadigim su biraz once dedim danismana gidelim sen gidersin bakariz devam ediyor sprunlar belki gelirim diyor.onu kabul etmiyor bosanmayi agzina almadi hic ama hic.o da garip beni böyle cözumsuz birakiyor ortada benim sucum cok benimde ama ben kabul etcem ediyorum ama bu mukemmel nasil dayatmaci biri bu adam

blli sennde snrlern bozuk bnm gibi karışık yazıyon:)) eşin öğretmn sanırım yanlışmı

kendime baksam oooo isi iyice abarticak okul arkadasimla bi gun yuruyoruz dersten ciktik ayni yerde evler.bu bizi uzaktan görmus yuzu kizardi bozardi adami tanistirfim hi hi diye tuhaf tepkiler verdi markete girdik beni itekliyor allahim ögrencilerim var gorebilirler adamada rezil oldum tuhaf tepkiler veriyor bazen korkuyorum gecenin bir yarisi beni cocugumun yaninda durup dururken eee dedi ve oyle bir dovduki su an kulagimda sorun var o gunden kalan birsey.

evet papatyam gercekten cok bunaldim hizli yazmaktan belki anlasilmiyor esimde bende ögretmeniz birde o idareci üstelik yani cogunun saygi duydugu biri

kendime baksam oooo isi iyice abarticak okul arkadasimla bi gun yuruyoruz dersten ciktik ayni yerde evler.bu bizi uzaktan görmus yuzu kizardi bozardi adami tanistirfim hi hi diye tuhaf tepkiler verdi markete girdik beni itekliyor allahim ögrencilerim var gorebilirler adamada rezil oldum tuhaf tepkiler veriyor bazen korkuyorum gecenin bir yarisi beni cocugumun yaninda durup dururken eee dedi ve oyle bir dovduki su an kulagimda sorun var o gunden kalan birsey.

ne alaka yaa ee dyp nasıl dövüyor eşiniz le ortak dili konuşmayı deneyin terstir soğuktur ama sonçta aynı yastığa baş koymuşsunuz bence ii bi konuşma sonuç getirir

Valla okurken cocugun yoksa direk ayrıl diyecektim ama bu mesajını okuduktan sonra cocugun olsa dahi olmaz yani nasıl bir adam bu sen ondan sopa yemeye mi geldin bu dunyaya. Bu hayat bu genclık gelecek mı geri? Ruh hastası olup çıkıcaksın belki seneler sonra birine aşık oldum deyip basıo gidecek sen senelerce katlandıklarınla kalacaksın.. Gunah degilmi sana ya da varsa yanında habire kavga ettiğiiz dayak seyrederek buyuyen cocuguna ?

ya saymakla bitmez yani yaptiklari ben cok kendimi ezdirdim ons koz verdim aileme laf atmasina izin verdim babam dengesiz afam oldu annem deli oldu katdesim zaten deli ben desen onun gozunde birsey bilmeyen basit biriyim hali yikamaciya haliyi kendim veremezmisim.mesela sen ne bilirsin vb bir baslar adamlari sapimi yapmaz senarypyi yazar.. birde bana her seferinde erkek metaklisisin diyor yani ben calismaya badlamisim ozgur kadin olmusum önume gelenle konusamazmisim diyelim hali yikancak ona soyliycem o bulcak benim kucuk beynim bunlari yapamazmis aynnen soylemi bu.

ya inanin tatildeyim ama her gun telde bile kavga edecek birsey buluyor anlamiyorum benle para konusundada anlasamiyor beni musrif yapti cikti hani kendimi bilmesem sllahim nasil bir lisandir herkesi inandiriyor sulalesine anlatir herseyimi ailemi konusur bunlar gorseniz sanirsin sarayli.katlanamiyorum cocugum var o elimi baglamasa ahhh ona muhtac degilim ama ondan bile memnn degil cunku ona bagli korumasiz gucsuz olmaliyim kadinlar okuyun calisin bu erkeklerin eline dusenin vay haline vay

öğretmenim mi ? Dediniz ben mi yanlış anladım,ben sıradan basit bir ev hanımıyım ama şu saydıklarınızın hiç birini kendime yaptırmam siz çok suistimal ettirmişsiniz kendinizi alttan alarak erkeklere yaranılmaz,size ait olan herşeye saygı duyması gerektiğini anlatmalıydınız,valla ben ce şaşırtın onu ,beklemediği şeyler yapın ,size muhtaç olduğu her konuda kullanın ,acımayın ve geri adım atmayın alttan almayın ,taki iyi niyetini sezene kadar ,daha fazla ne olabilir ki ? Ne yapabilir size? Sevgiler.

öğretmenim mi ? Dediniz ben mi yanlış anladım,ben sıradan basit bir ev hanımıyım ama şu saydıklarınızın hiç birini kendime yaptırmam siz çok suistimal ettirmişsiniz kendinizi alttan alarak erkeklere yaranılmaz,size ait olan herşeye saygı duyması gerektiğini anlatmalıydınız,valla ben ce şaşırtın onu ,beklemediği şeyler yapın ,size muhtaç olduğu her konuda kullanın ,acımayın ve geri adım atmayın alttan almayın ,taki iyi niyetini sezene kadar ,daha fazla ne olabilir ki ? Ne yapabilir size? Sevgiler.

evet malesef aynen yazdiklariniz muthis derecede beni anlatiyor aptallik iste okumak birsey degistirmiyor bekarken cok sorun yasadim ve baba evine dönemem o sartlari su an bile kaldiramiyorum 15 gün ben hic mutlu olmadim esime dört elle sarildim ona hissettirdim hetseyim oldugunu bunu
kullandi halen su an isin pantolon isi oldugunu saniyor ahmak.pantolon icin bosan gitsin diyecek kadar kör hersey okadar basit olsaydi ben bütun pantolanlarmi yakardim sanki sorun buymus gibi ne yapcam bilmiyorum bebegim yanimda uyuyor herseyden habersiz

evet malesef aynen yazdiklariniz muthis derecede beni anlatiyor aptallik iste okumak birsey degistirmiyor bekarken cok sorun yasadim ve baba evine dönemem o sartlari su an bile kaldiramiyorum 15 gün ben hic mutlu olmadim esime dört elle sarildim ona hissettirdim hetseyim oldugunu bunu
kullandi halen su an isin pantolon isi oldugunu saniyor ahmak.pantolon icin bosan gitsin diyecek kadar kör hersey okadar basit olsaydi ben bütun pantolanlarmi yakardim sanki sorun buymus gibi ne yapcam bilmiyorum bebegim yanimda uyuyor herseyden habersiz

canım öncelikle allah yardımcınız olsun bebeğinizde varmış allah bağışlasın,bence kafaya o kadar takma zaten olacağı yere varıyorherşey ,bi konuda çok şanslısın,sonuçta yalnızda kalsan ayakların üstünde durabilirsin, bence bu kadar umutsuz düşünme mücadele et , seni olduğun gibi kabul etmesini sağla ,ipleri hemen ona bırakma ,güçlü durursan karşısında oda geri adım atacaktır,bir pantolon için boşanacaksa senden zaten bu evlilik ne kadar gider ki? evlilik sorunları hayat devam ettikçe artıyor,bunlarla şimdiden baş etmesini öğrenmen gerekiyor,sen güçlü ve kararlı durmalısın,sevgiler.

birak allah askina canim bu adamla bir omur degil bir saat gecmez ne demek karisini dovmek ayyy cok sinir oluyorum bu tiplere varsa var bebegin bosan gitsin asla duzelmez teyzemde yillarca siddet gordu kocasindan hep bekledi birgun gecer diye evet gecdi adam dovmeyi birakdi ama ne zaman biliyormusun teyzemin kalbi artik durdu hayata dondugunde pil takildi simdi surekli pili degisiyor surekli hastanelerde ve artik bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sagliginin son gunleri demis gecenlerde dr:43:degdimi hayir teyzemi arayip soruyorum degdimi teyzecim diye sakin yavrum bir tokat attimi gerisi geliyor bir saat bekleme diyor cok pisman evliligini devam ettirdigine cunku karsiliginda saglini kaybetti bir kere geliyoruz su hayata kimse icin degmez iyi dusun ve kararini ver daha fazla yipranmadan

Karisina o..... Diyor,bogazina sariliyor yuzune gozune vuruyor oylemi..ben olsam yuz kere bosamistim...dunyaya bir kere geliyoruz

Canım ben en çok o... sözüne takıldım bir öğretmen eşi için bu tabiri nasıl kullanır? Bakın siz de öğretmenmişsiniz biz her hareketimizle öğrencilerimiz için model oluşturuyoruz.Bence yaşadığınız şeylerin çekilir tarafı yok .İyi düşünün ailenizde arkanızdayken kurtulun bu evlilikten.

inanın okurken sinirlendim böyle bir adamla halen evliliği yürütmeye çalışıyosunuz inanılır gibi değil...

bu evlilkte hiç bir şey kalmamış saygı yok sevgi zaten hiç yok üstelik her türlü şiddet var ve siz öğretmensiniz öğrencileriniz var bu şekilde onlara nasıl verimli olabiliyosunuz onları geçtim sizin evladınız var onun yanında bile şiddet görmüşsünüz halen çocuğum için boşanmıyorum diyosunuz..
çocuğunuzu bahane etmeyin lütfen inanın bana şimdi siz çocuğunuza ayrılacağım deseniz hemen gidelim diyecektir...

Allah aşkına yapmayın ne olur siz çalışan kendi parasını kazanan bir bayansınız nasıl bir erkeğe bu kadar boyun eğer ödün verirsiniz.. Size yaptığı şiddetlerden dolayı sizde kendinizi güçsüz falanmı sanıyosunuz inanın bana biz kadınlar her zaman güçlüyüzdür...

Lütfen silkelenin kendinize gelin eşiniz size olan saygısını yitirmiş zaten fakat siz kendinize olan saygınızı yitirmeyin...

pek çekilecek gibi değil gerçekten...
ailende yanında sana destek üstelik...
ayrılmak istemiyosan bile en azından biraz kendini çekmeyi fln denesen..
anlarmı bu durumdan ilgisiz olsan ona karşı,yaklaşmasan fln...

Back
X