slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.