Bu Bir Sağlık Sorunudur ve Derttir

Canim bir de benim bildigim sezeryan dogumda bagirsaklar ne kadar uzun sure dis ortamla etkilesimde olursa o kadar gaz problemi oluyor.

Benim ikincide tupleri de bagladiklari icin ameliyt suresi 15 dakika kadar uzadi, ben buna yoruyorum. Senin ameliyatini uzatan bir etken vae miydi?

Yoksa lohusalikta da etkisi olabilir belki.

parkbyull ,
konun dert zaten ama sağlıkla ilgili bir dert, o yüzden herşeyin başı sağlık bölümünde olmalı, taşıdım ve kurallar gereği konu dışı uyarı verdim diye kızacaksın biliyorum ama yapacak birşey yok.

Çok geçmiş olsun, annem son 2-2,5 aydır bu dertten muzdaripti, yoğun gaz sancısı, dayanılmayacak ağrılar, ayrıca çok afedersiniz kabızlık, kusma gibi şikayetlerle defalarca acillik oldu, endoskopiye girdi, gastrit vb gibi sonuçlar çıktı, endoskopi raporunu okudum, evet gastrit, midede bakteri vs var ama raporda dikkatimi çeken detay endoskopi sırasında yoğun asit sebebiyle aspirasyon yapılmasıydı, gaz şişkinlik ve midede sıkışma yapınca yoğun asit oluyor, yoğun asit varolan mide gazına yenisini ekliyor, tam bir kısırdöngü, senin sorununda bence annemle aynı, doktor nasıl bir tedavi uygular ve beslenme alışkanlıkların nelerdir bilmiyorum ama düzenli bir beslenme programı yapmalısın, küçük porsiyonlar halinde az ve sık gaz yapmayan sebze ve meyvelerden oluşan bir yemek listen olmalı, asitli içeceklerden de kaçınmalısın, bunun yanısıra yemeklerinde kimyonu kullanabilirsin, zencefil yine mideye iyi gelir, ayrıca strese bağlı bir durumsa Melisa çayı da iyi gelir ve tabii ki rezene.

Son düzenleme:
konuyu bdv ye açtığım için banlanan ilk insanım vesselam sağol munecanım
bu arada bugün üniversite hastanesine gidiyorum dua edin..

parkbyull ne dedi doktorun?

dogumunda sezeryan suresini uzatacak bir durum yasamis miydin?
doktor 3 ocağa gün verdi endoskopi yapacak canım ,metaspazmoly verdi o da beni rahatsız etti açıkcası ve bildiğimiz gaviscon nexiumlar ..uzun sürdüğü için stres temalı bir konuşma yaptı..bu arada sezeryan süremi uzatacak bir durum sanırım yaşadım bebek önden çıktı benim çıkmam biraz sürmüş düşünki ilk maması verilmiş oğlumun ben gelmeden,ve kimsenin odasına özel bir hizmet yokken lohusa şerbeti göndermişlerdi odama bunu içsin diye...ama sormadık noldu ne bitti diye o haleti ruhiyet ile...fakat bu sıkıntılarımın ayyuka çıkması kesinlikle doğumdan sonra oldu bunu biliyorum..

benim de ikinci dogumum anlattigim gibi 15 dakika kadar uzun surdu ilkine gore,
ben ona bagliyorum biraz.
bagirsaklar o surede cok fazla dis ortamla temas halinde oldugu icin,
sanki boyle bir sey okumustum da bulamadim simdi, sana gonderecektim.

benim de ikinci dogumum anlattigim gibi 15 dakika kadar uzun surdu ilkine gore,
ben ona bagliyorum biraz.
bagirsaklar o surede cok fazla dis ortamla temas halinde oldugu icin,
sanki boyle bir sey okumustum da bulamadim simdi, sana gonderecektim.
umarım bulursun bu konuda bilinçlenmeye çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…