bu bir öküz masalı :(

Zor zamanlar geçiriyor ama Çanakkale gezisi yapacak morali var. İlginç. Hem ileride evlenice hee morali bozulduğunda sizle dertleşmek yerine arkadaşlarıyla mı gezecek bu adam ? Kapıyı görme zamanı gelmiş siz de kendinizi üzmeyin hiç.

yaa gençsiniz bekarsınız neden takıntı yapıyorsunuz böyle tipleri.yol verin gitsin adam mı yok

Eğer ayrılmaya niyetin yoksa bekle doğum günün geçsin normale döner Adam bildiğin varyemez ne o öyle dakikaları saymalar, doğum gününden önce sırf hediye alma korkusuna arıza çıkarmalar falan. Tohumuna para mı saydın Allah aşkına yol ver gitsin şu denyoya

anlaşamıyorsanız sürdürmeyin. ve ayrıca "öküz" dediğiniz biriyle işiniz ne?

neden bilmiyorum ama ilgisi yönelttiği başka biri gibi var geldi bana . İnsan zor dönemlerinde seviğinin desteğine ihtiyac duyar ve yanında olmasını ister . Bnece biraz dikkatli ol duygusal olarak bakma olaya sadece biraz araştır derim

uzuldum ne demek oldugunu bılırım bunun.acıma harcama yıllarını senden degerlımı yaa hayat kısa daha ıyılerı cıkıcak ama bunları soylemeyı bılırız yapmaya korkarız ılk zamanlar alıskanlık uzulup aglıcaksın tele bakcaksın arama yok suan var mı sankı .. 20 dk hesabını yapan adama omur mu harcanır canım..artık uzme kendını ve bıtır.bende sen gıbı bı durumdaydım aynısı ve yıne sabrettım sonra ne mı odu yıne o benı bıraktı.bunlkarın ustune o derse sana bıtırelım dızlerını doversın onca yıl onun dılıne bırakma kendın soylee.en azından benım yapamadıgımı yap..yapp ama.sevıyorum oluyorum der kanma.seven ınsan uzmez seven ınsan mutlu etmenın yollarını bulur...ınsallah bızlerı dıkkate alıp uygularsın

Başlık çok uygun olmuş. Terk edilmemek için ağlayan adamdan bir korkarım zaten. Çanakkale yolcusu kalmasın
neden korkarsın ağlayan adamdan. ayrılmak istediğimde benimki de çok ağlardı. ben dayanamazdım en geç 1 saate ikna olurdum. o terkettiğinde benim gözyaşlarımın hiçbi anlamı olmadı. acaba sen de mi benzer şeyler yaşadın mrk ettim.

evet canım aynı dert ben agladım hergun hıc bı sey ıfade etmedı o agladı uzuldumm hepsı aynıb.k acıma acıncak hale dusersın hesabı ıste gerıye bakmakı gelenlerı farket

Çok daha iyisini hakediyorsunuz kendinize haksızlık yapmayın daha fazla.
Bir de neymiş o zor dönemleri?

Başlık çok uygun olmuş. Terk edilmemek için ağlayan adamdan bir korkarım zaten. Çanakkale yolcusu kalmasın
neden korkarsın ağlayan adamdan. ayrılmak istediğimde benimki de çok ağlardı. ben dayanamazdım en geç 1 saate ikna olurdum. o terkettiğinde benim gözyaşlarımın hiçbi anlamı olmadı. acaba sen de mi benzer şeyler yaşadın mrk ettim.

Bir daha arama o zaman sende sanki bulunmz hint kumaşı adamki havalara bak Ararsa acma bile

Ee son sansini da vermissin, degerlendirememis.
Sutla gitsin.
İnsan iliskilerde degerli oldugunu bilmek ister. Eger karsi taraf bunu sana hissettirmiyorsa sorun var demektir.

ben de biçok arkadaşın söylediğine katılıyorum, şimdiden böyleyse ilerde bin beter olur. şuan sırf yalnız kalmamak için sizi oyalıyor gibime geliyor.
size çok değer veren biri çıkana kadar bekleyin bence, bu insanla da daha fazla ömür çürütmeyin.

Alt metni sudur;

Keyfim yerindeyse arkadaslarim yanimdaysa tatil varsa sana ihtiyacim yok ama kışında canim skliyor ilgiye ihtiyacim oluyor simdilik az sus bir köşede dur vaktin gelince konusurz

Bak bunlar cinsin surekli bulunan tiplerinDen.erkekler boyleyledir senin gibi dusunmez duygusallik sifir.Dengesizlik fena halde tabi.en guzeli ne biliyomusun kaybedecek biseyin yok..zaten suan cok iyi gitmeyen bi iliskiniz var rest cek emin ol pisman olacaktir ama sert ol kaybetmekten korkma suan zaten yok gibi onu dusun.don arkani

Net söylüyorum canım S........GİTSİN Arama sorma ararsada açma ne sanıyor kendini ökkküüüüzzzzzz....

Bence sevmiyor kardesim bazi erkekler umursamaz olur fln tmm da bunun ki aşmış artık. Hayir 3 yildir hicmi duzgunce dogumgunu bile kutlanmz ? Birak bosver

yorumları okumadım ama bence her erkeğin içinde bir kaybetme korkusu olmalı

benim öküz nasıldı bilemezsin, hatta kendisine "hangi yağmur ormanlarındaydın da ben çıkardım seni?" diye sorardım gülerdi

sonraaa dedim ki yeter lafla peynir gemisi yürümüyor yavrucum sen yolunaa ben yoluma... 2 ay sonra tıpış tıpış geldi şimdi bir gör ödü patlıyor kaçıp gitçem ellerinden diye, kafasına bir şey düşmüş gibi 180 derece değişti adam

seni kaybedebileceğini anlasın azıcık bunu hissettir bakalım ne yapıcak

YAZLARI BİŞİ OLUYOR SA FENA
DEMEKKİ ÇANAKKALEDE BİŞİ VAR DERİM BEN
ARAŞTIR DÜŞ PEŞİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…