• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir öküz masalı :(

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
kızlar duygularım karmakarışık ve işin içinden bir türlü çıkamıyorum düşüncelerinize ihtiyacım var :( . 3 yıldır uzaktan bir ilişki yürütmeye çalışıyorum ailelerimize de durumu açıkladık evlenmeyi düşünüyorduk birbirmize aşığız ancak sevgilim çok düşüncesiz biri bugüne kadar benim için hiç bir şey yapmadı 3 yıldır doğum günümde sadece ''doğum günün kutlu olsun'' diye msj atıyor.
Geçen yıl doğum günüm ramazan ayına denk geldi oruç tutuyordu o sıcaklarda birde yollarda perişan olmasın diye ona aç susuz yollarda perişan olursun gelme dedim sonra gelmek istiyorum fln diyince tmm gel o zaman dedim ama 1 hafta öncesinden benimle başka bişey yüzünden tartıştı ve küstü doğum günümde de arkadaşlarıyla çanakkaleye gezmeye gitti

bu yılda 1 ay önce gerginlik yaşamıştık 1 ay boyunca benimle konuşmadı doğum günümde sadece doğum günün kutlu olsun yazmış ve bu yıl yine arkadaşlarıyla çanakkaleye gidecek hemde iki kez. 1.5 ay oldu hala benimle normal olarak konuşmuyor sıkıntılı bir dönem geçiyorum üstüme gelme diyor bıktım ama 3 yıldır her yaz buna bir şeyler oluyor ve bana zaten doğru düzgün olmayan ilgisinide kaybediyor. soruyorum seviyorum aşığım vazgeçemem diyor ama benimle konuştuğu dakikaları bile sayıyor 20 dkkadır konuşuyoruz yeter gibisinden şeyler söylüyor napıcam bilmiyorum :( haziran ayında ilişkimizi bitirmek istedim ama bana son kez şans ver seni kaybedemem diyip ağladı bende gözyaşlarına dayanamadığım için bitirmekten vazgeçtim şimdiyse 1.5 aydır benimle doğru düzgün konuşmuyor :(

padişahın gönlü olsunda seninle konuşsun diye mi bekleyeceksin canım.adam dengesiz belliki.arama seni ararsa bu seferde ben konuşmak istemiyorum de kapağı yapıştırEn Büyük KK

aynen onun yaptigini sende yap.. arama konusma dogum gununde sadece bir mesaj at... soguk davran..

of başlığa bayıldımm :KK53:
söylenecek pek birşey yok aslında. Sanırım ayrılık gözüküyor ufukta.

kızlar duygularım karmakarışık ve işin içinden bir türlü çıkamıyorum düşüncelerinize ihtiyacım var :( . 3 yıldır uzaktan bir ilişki yürütmeye çalışıyorum ailelerimize de durumu açıkladık evlenmeyi düşünüyorduk birbirmize aşığız ancak sevgilim çok düşüncesiz biri bugüne kadar benim için hiç bir şey yapmadı 3 yıldır doğum günümde sadece ''doğum günün kutlu olsun'' diye msj atıyor.
Geçen yıl doğum günüm ramazan ayına denk geldi oruç tutuyordu o sıcaklarda birde yollarda perişan olmasın diye ona aç susuz yollarda perişan olursun gelme dedim sonra gelmek istiyorum fln diyince tmm gel o zaman dedim ama 1 hafta öncesinden benimle başka bişey yüzünden tartıştı ve küstü doğum günümde de arkadaşlarıyla çanakkaleye gezmeye gitti

bu yılda 1 ay önce gerginlik yaşamıştık 1 ay boyunca benimle konuşmadı doğum günümde sadece doğum günün kutlu olsun yazmış ve bu yıl yine arkadaşlarıyla çanakkaleye gidecek hemde iki kez. 1.5 ay oldu hala benimle normal olarak konuşmuyor sıkıntılı bir dönem geçiyorum üstüme gelme diyor bıktım ama 3 yıldır her yaz buna bir şeyler oluyor ve bana zaten doğru düzgün olmayan ilgisinide kaybediyor. soruyorum seviyorum aşığım vazgeçemem diyor ama benimle konuştuğu dakikaları bile sayıyor 20 dkkadır konuşuyoruz yeter gibisinden şeyler söylüyor napıcam bilmiyorum :( haziran ayında ilişkimizi bitirmek istedim ama bana son kez şans ver seni kaybedemem diyip ağladı bende gözyaşlarına dayanamadığım için bitirmekten vazgeçtim şimdiyse 1.5 aydır benimle doğru düzgün konuşmuyor :(
Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmus aklıma bu geldi hemen yani ne diyim arkadasım cok kötü bi durum ben esimle evlenmeden önce telefonda konusurken kapatmak istemezdik biraz daha sesini duyuyım diye ama bunun yaptıgı cok sacma hayır istemiyosa niye diretiyo anlamadım konussana yani ne istedigini neden böyle davranıyomus bi sormayı dene bakalım ne diycek

Bence sıkıntılı bi insan.. bak bi bayan her zaman ilgi şefkat romantiklik bekler sevgiyi verimli ve kaliteli kılan ilgidir sen bu adamla evlendin misal bi zaman sonra bu eksiklikleri hissedip pişman olucan kimse vazgeçilmez değil mutsuzsan buna ilişki denmez hem çelişkili ve sıkıntılı bi adam olduğu hem ilgi göstermeyip takkmayıp hemde kaybetmek istemiyorum demesinden bariz belli.. işaretler apaçık ortada karar senin iyi şanslar

Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmus aklıma bu geldi hemen yani ne diyim arkadasım cok kötü bi durum ben esimle evlenmeden önce telefonda konusurken kapatmak istemezdik biraz daha sesini duyuyım diye ama bunun yaptıgı cok sacma hayır istemiyosa niye diretiyo anlamadım konussana yani ne istedigini neden böyle davranıyomus bi sormayı dene bakalım ne diycek

soruyorum ama soruma soruyla cevap veriyor
- ne yaptım ki ben ?
- sana ilgi göstermedim mi ?
- konuşmak istemediğimide nerden çıkartıyorsun ?
- ne söyleyeyim ki ?

bugün biz arkadaş mıyız diye sordum hayır sevgiliyiz dedi ama sıkıntılı bir dönem geçiriyorum zamana ihtiyacım var şuan konuşmak istemiyorum diyip kapattı konuyu :( bıktııııııııııımmmm diye bir çığlık atsam türkiyenin diğer ucundan duyulur gibi hissediyorum :(

Yaslariniz kac?

soruyorum ama soruma soruyla cevap veriyor
- ne yaptım ki ben ?
- sana ilgi göstermedim mi ?
- konuşmak istemediğimide nerden çıkartıyorsun ?
- ne söyleyeyim ki ?

bugün biz arkadaş mıyız diye sordum hayır sevgiliyiz dedi ama sıkıntılı bir dönem geçiriyorum zamana ihtiyacım var şuan konuşmak istemiyorum diyip kapattı konuyu :( bıktııııııııııımmmm diye bir çığlık atsam türkiyenin diğer ucundan duyulur gibi hissediyorum :(
Anladım ozaman seni umursamayanı sende umursama o sana nasıl davranıyosa sende öyle yap hiiiçççç takma ya üzülmene deymez :)

Ayy mazide kalmış kötü günleri anımsattı anlattıkların bana... Neyse, her seven (yada sevdiğini söyleyen) karşısındakine onun verdiği değeri vermiyor olabilir. Erkekler garanticidir malesef, sevdiği kızı kaybetmek istemezler, ancak daha iyi ve kendine daha yakın olan bir kızı bulana dek... İçini karartmak için söylemiyorum yanlış anlama ama mutlu olmayacaksan neden biriyle birlikte olasın ki?

Benim de mazim geldi aklima.4 yil surmustu.Ayni yerde calisiyorduk.Yaz tatili gelince kavga ediyorduk.Kus oluyorduk.Hicbirsey olmasa da soguk davraniyordu aramiyor aradigimda acmiyordu.Bir yaz tatilinde kendisi Antalyadayken hotmailde sosyal haberlerin oldugu donemde biri tarafindan etiketlendigini gordum tikladigimda bir rus kiziyla sarmas dolas kopuk partisinde oldugunu gordum.Kiz bikinili buna yapismis.Sadakatinden o kadar emindim o kadar guvenmistim ki..Sonra biri cikti karsima beni benden cok dusunen..Sadece ozel gunlerde degil icinden geldigi her an surprizler yapan.Kendimi yaninda dunyanin en ozel insani hissettigim.Aylar yillar gecmesini beklemeden evlenme tekkifi etti ve 1 yil 1 aydir evliyiz.Diyecegim su ki hayatimizdaki sanslari zorlamaya calisarak sadece vakit kaybediyoruz.O sana deger verse seni dusunse ve geecekten istese aramayi hediyeyi birak bulur bi yolunu cikar gelir.Ki canakkaleye gidebildigine gore buluyor zaten.Kus olsaniz da gelir.Ozel gununu burnundan getirmez.Kaprisi kime ki? Iliskiyi kurtarmak senin gorevin mi?Istemedigi cok belli.Sen kendini uzme.Bir gun biri cikar karsina.Cekip cikarir seni herseyden.Mutluluk neymis gorursun.Vaktini bosuna harcayip burnunun ucundaki mutluluklari daha once goremedim diye de kizarsin kendinde.

Back