- 18 Ocak 2025
- 12
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi guezelcicek123
-
Merhaba çok geçmiş olsun. Bence öncelikle güvenilir bir hocaya götürün. Cami imamı felan da olur. Bilgili biri olunca çok yardımcı oluyorlar. Bnde yaşadım o durumlarıLüften bana yardim edin, ne yapacagimi bilmiyorum..
Evliyim. Esim 6 gün önce kabus görerek uyandi (3 Harfliler)..
Rüyanin etkisinden hic bir sekilde cikamiyor
Ona nasil yardimci olabilirim, ne yapmam lazim?
Gün icerisinde sürekli onu düsünüyor, tansiyonu cikiyor, gögüsü daraliyor
Caresizim, lütfen yardim edin..
Bu bir Anksiyete Veya Panikattak olabilirmi?
Merhaba çok geçmiş olsun. Bence öncelikle güvenilir bir hocaya götürün. Cami imamı felan da olur. Bilgili biri olunca çok yardımcı oluyorlar. Bnde yaşadım o duruml
siz nasil atlattiniz?Merhaba çok geçmiş olsun. Bence öncelikle güvenilir bir hocaya götürün. Cami imamı felan da olur. Bilgili biri olunca çok yardımcı oluyorlar. Bnde yaşadım o durumları
Doktora götürün. Belli ki bir sıkıntısı var adamın.Lüften bana yardim edin, ne yapacagimi bilmiyorum..
Evliyim. Esim 6 gün önce kabus görerek uyandi (3 Harfliler)..
Rüyanin etkisinden hic bir sekilde cikamiyor
Ona nasil yardimci olabilirim, ne yapmam lazim?
Gün icerisinde sürekli onu düsünüyor, tansiyonu cikiyor, gögüsü daraliyor
Caresizim, lütfen yardim edin..
Bu bir Anksiyete Veya Panikattak olabilirmi?
Doktora götürün. Belli ki bir sıkıntısı var adamın.
Kesinlikle yapicamBir doktora goturun oncelikle.
O sizin gibi 1 yil dayanabilecek insan degil maalesefAklınıza kötü şeyler getirmeyin. Ben 1 yıldan fazla süre kötü rüyalar , korkular , vs yaşadım. Çok hoca gezdim. En son bir cami imamı bana bir kağıt yazdı yaktirdi, bir kağıt yazıp onun da suyuyla yikanmami ve icmemi söyledi onun üzerine rahatladım ve bir daha hiç tekrarlamadi çok şükür. O yüzden dedim bilgili bir hocayla iletişime geçin mutlaka yardımcı olacaktır
Umarım tez vakitte iyileşir.O sizin gibi 1 yil dayanabilecek insan degil maalesef
Çok çok tesekkür ederim..O kadar sürmesin zaten. O benim yaşadığım şeydi. Siz içinizi ferah tutun.
Umarım tez vakitte iyileşir.
Evet, en korktugu seyler zaten.Doktora gidip uyku için ilaç alsin.
Doktorlar rüya alemine müdahale edemeyiz falan diyor. Bilinçaltı diye bı ton nutuk çekiyor.
Bakara suresini dinlesin. Felak nas okusun. Yasamayanin bilemeyeceği şeyler bunlar. Dirayetini korusun.
Evet, en korktugu seyler zaten.
Bilinc altinda oldugu icin rüya görüyor ve ektisinden cikamadigi icin bütün gün Cok yoruluyor..
Amin Insallah
Rica ederim. Bu konuları bilmeyen insanlar güya kendince modern olanlar sizi sadece doktora yönlendirerek bir şey başardık sanıyorlar. Ama inanın bende o durumda önce doktora gittim ama onlar da bu konuda sadece sakinleştirici ilaç verebileceklerini vs söylediler. O yüzden kendisi de gerekirse tabi ki ilaç alsın ama dua okumayı gerekirse destek almayı ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsunÇok çok tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?