Resimden mi bilmyirm ama bence o kadar dikkat çekici kötü bi görüntüsü yok daha kötüleri war ne oldugunu bilmyrm ama geçmiş olsn yinede geçerler umarm
Canım fotoda beyaz değil kırmızı gibi görünüyor eğer beyazsa aynısı ablamda da çıkmıştı ablam da biyopsi vs. oldu matar dediler mantar kremi kullandı 10 gün falan fayda etmedi senınkı gibi hiçbirşey benzetemedi stres dediler en son stres yapmışsın daha çok yaymışsın sen de lys hazırlanıyormuşsun stres yapma geçer ablamıkıler öyle geçti
geçmişler olsun canım
Aaaa beende de var aynılarından yanlış görmediysem. Ben de, benden başka kimsede yok sanardım. Doktora gösterdim pek bişey diyemediler. Krem filan verdiler ama saçma, çünkü bunlar derimin içinde hatta yazın güneşte sırtım yanınca şişiyorlar. Nokta nokta beyaz beyaz derimin içindeler. Seninkilerde öyle değil mi? Benimde omzumda var sırtımda da biraz var.
canım benim benimde sırtımda lekeleler var fakat seninkinden farklı cilt hastalıkları gerçekten çok zor anlaşılıyor bir kaç doktora gitmende fayda var diye düşünüyorum. Eğer istanbulda isen çapa tıp fakültesinin cildiyecileri iyi diye biliyorum. Bende oraya gittim benim lekelerim büyük ölçüde azaldı. İnşallah seninkilerde hemen geçer.
istanbuldayım canım offff benim annem bi zararı yoksa dursunlar mantığında o yüzden pek üzerine düşmezzz bunların(
canım anneni ikna etmeye çalış ona bu lekelerin önemli bir sağlık problemi olabiliceğini anlat. Bu lekeler güzelliğimi bozuyor kıyafetlerimi giyemiyorum diye olaya girersen yanlış yaparsın. Bunun sağlık açısından problem teşkil edebileceğini anlat annene..
cnm benimde ellerimde mantar vardı.bursa heykeldeki bir eczaneden capila kükürtlü sabun aldım.ambalajı sarılı beyazlı olandan.sürekli o sabunu kullandım,sivilcelere de iyi geldiğini söyledi eczacım o yüzden yüzümü de o sabunla yıkadım,hatta duşumda bile o sabunu kullandım.hem sivilcelerime hem de ellerimdeki mantarlara iyi geldi(maşallah diyim).umarım sana da şifa olur.geçmiş olsun cnm.