Sivilceli Ciltler bu beyaz şeylerden sizde de var mıı((resimliiii))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
4 5 senedir gövdem de omuzlarımda ve sırtımda bu lanet şeyler var sivilce de çok var izleride çok var hepsi geçebilio ama bunlar soymadan nasıl geçicek bliemiorm doktorlara gösterdik anlamadılar biyopsi yaptırdık bi çeşit mantar çıktı ama doktor mantarla bunu pek bağdaştıramadı bi kaç ilaç yazdı bi süre kullandım bi değişiklik yok zaten lys ye hazırlanıodm ona hazırlanmakdan ilaçları sürmeye pek fırsat kalmıodu araya soğukluk girince ve biraz kullanıp etki etmeyincede sizde bilirsiniz içinizden devam etmek gelmez bi de doktorlar deneyelim bakalım geçicek mi diye verdiler bi süre kullandım dediiğğim gibi hiç değişiklik olmadı belki aranızda aynı derde sahip olanlar vardır diye resimini çektim bu şeylerin

kızlaaar doktor agop a gidicezz annem götürücem dedi ama ben bişey yapamaz die korkuorm 400 milyonmuş ücretii çok pahalııııı bi de bişey yapmazsa die tırsıorım giden var mı agop a

Son düzenleme:
kızlaaar yardım edicek yok muu (( gövdesi açık bişi giyemiorm bi sürü güzel kıyafetim var ama önü açık diye giyemiorm (

Resimden mi bilmyirm ama bence o kadar dikkat çekici kötü bi görüntüsü yok daha kötüleri war ne oldugunu bilmyrm ama geçmiş olsn yinede geçerler umarm

Canım fotoda beyaz değil kırmızı gibi görünüyor eğer beyazsa aynısı ablamda da çıkmıştı ablam da biyopsi vs. oldu matar dediler mantar kremi kullandı 10 gün falan fayda etmedi senınkı gibi hiçbirşey benzetemedi stres dediler en son stres yapmışsın daha çok yaymışsın sen de lys hazırlanıyormuşsun stres yapma geçer ablamıkıler öyle geçti
geçmişler olsun canım

Aaaa beende de var aynılarından yanlış görmediysem. Ben de, benden başka kimsede yok sanardım. Doktora gösterdim pek bişey diyemediler. Krem filan verdiler ama saçma, çünkü bunlar derimin içinde hatta yazın güneşte sırtım yanınca şişiyorlar. Nokta nokta beyaz beyaz derimin içindeler. Seninkilerde öyle değil mi? Benimde omzumda var sırtımda da biraz var.

Son düzenleme:
Resimden mi bilmyirm ama bence o kadar dikkat çekici kötü bi görüntüsü yok daha kötüleri war ne oldugunu bilmyrm ama geçmiş olsn yinede geçerler umarm

EVET canım çok dikkat çeken bi görüntüsü yok ama rahatsız ediyo sivilce izlerde var kötü bi görüntü önü açık giyemiyorum (( kötü görünüyoo

çok sağol canım benimkiler 3 4 senedir var stresten değil. kırmızılarda sivilceler izleri falan

Son düzenleme:

evet canııım öylee benimde sırtımda omuzlarımda var. soyulunca geçer heralde ama bizimkiler sıcak bakmıyo kimyasal peelinge
bu arada benim güneşte yanınca şişmemişti

canım benim benimde sırtımda lekeleler var fakat seninkinden farklı cilt hastalıkları gerçekten çok zor anlaşılıyor bir kaç doktora gitmende fayda var diye düşünüyorum. Eğer istanbulda isen çapa tıp fakültesinin cildiyecileri iyi diye biliyorum. Bende oraya gittim benim lekelerim büyük ölçüde azaldı. İnşallah seninkilerde hemen geçer.

istanbuldayım canım offff benim annem bi zararı yoksa dursunlar mantığında o yüzden pek üzerine düşmezzz bunların (

bu arada yazmayı unuttum ben bir güzellik merkezinde sırtıma cilt bakımıda yaptırmaya başladım. Buhar ve ozon veriyorlar onunda faydasını görmeye başladım. Ama tıbben müdahale edilmeden veya doktoruna sormadan böyle uygulamalara başlama. ben doktora danışarak yaptırmaya başladım çünkü

Vucut mantarına benziyor.Resim net değil ama para şeklimde,beyaz ve gövdede ise mantardır.Düzenli olarak mantar şampuanlarından bu beyazlıklarının üzerine sür köpürt.Bir de möantar ilacı iç.Ayrıca da stresten uzak dur.Ama canım en iyisi iyi bir dermatolog bul.Doktora danışmadan hareket etme.geçmiş olsun.

istanbuldayım canım offff benim annem bi zararı yoksa dursunlar mantığında o yüzden pek üzerine düşmezzz bunların (

canım anneni ikna etmeye çalış ona bu lekelerin önemli bir sağlık problemi olabiliceğini anlat. Bu lekeler güzelliğimi bozuyor kıyafetlerimi giyemiyorum diye olaya girersen yanlış yaparsın. Bunun sağlık açısından problem teşkil edebileceğini anlat annene..

yok canım işte doktor demişti bi zararı yok demişti annemde e zararı yoksa dursun yaniii demişti

cnm benimde ellerimde mantar vardı.bursa heykeldeki bir eczaneden capila kükürtlü sabun aldım.ambalajı sarılı beyazlı olandan.sürekli o sabunu kullandım,sivilcelere de iyi geldiğini söyledi eczacım o yüzden yüzümü de o sabunla yıkadım,hatta duşumda bile o sabunu kullandım.hem sivilcelerime hem de ellerimdeki mantarlara iyi geldi(maşallah diyim).umarım sana da şifa olur.geçmiş olsun cnm.

sağol cnm sanada geçmiş olsun senin mantarlarnda böylemydii acabaaa

bildiğim kadarıyla mantarlar tedavi edilmezse lenf sistemine kadar ulaşabiliyor ve şişliklere neden olabiliyorlar o yüzden tedavi olman şart canım.

benimde buna benzer bir sağ yanağımda birde sol yanağımda var ama ben bilmiyorum ne olduğunu çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…