Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 15 günde çıkmayıp, 15 günün sonunda hamiş olan var mı çünkü benim gibi henüz adet olamayanlar da var adet söktürücü de kullanmak istemiyorum iki kere kan tahlili verdim mucize olur mu? offf
ben halen adet olmadım kızlar üstelik az önce idrar testi yaptım yine tek çizgi
ben halen adet olmadım kızlar üstelik az önce idrar testi yaptım yine tek çizgi
canım sonuç ne oldu hamilemisin baktırdınmı tekrar?
kızlar 15 günde çıkmayıp, 15 günün sonunda hamiş olan var mı çünkü benim gibi henüz adet olamayanlar da var adet söktürücü de kullanmak istemiyorum iki kere kan tahlili verdim mucize olur mu? offf
slm kızlar baya bii giremedim nete bugün adet oldum maalesef
merhaba canım benimde 11.günüm bugün hala geln gidn yok test ve kan tahlili yaptırdım negatif çıktı hemşire arkadaşım var ona sordum oda 15gün sonunda yapmış her ikiside negatif çıkmış 3hafta sonunda yapmış her ikiside pozitif çıkmış
normalde 1-2gün gecikirdim fazla olmamıştı hakkımızda hayırlısı olsun işallah
bende öyle canım nerdeyse 2 ay olucak testler hep negatif adette yaok ahyırlısı olsun inaşllah bu haftada olmadı doktora gdicem...
hayırlısı olsun canım 2 ay olmuş adet düzensizliğin varmıydı canım...benimde geçen ayki kahverengi lekelenmeden başka bişey olmadı bu ayın 29u benimde 2 ay olucak bebek yoksa bende inşallah adet olurum karnım davul oldu bu belirsizlikte çok kötü sinir bozucu..