İyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu beta hcg değerine göre hamile miyim
- Konu Sahibi Selinkrts
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
620 de mumkun degil kese gormek hamilesin ama azcik sabir haftaya kalmaz gorursun.insİyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Hamilesin tabiki gözün aydınİyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
Kese için biraz sabır daha çook minik annesi.
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Evet hamilesiniz geç döllenme olmuş sanırım sağlıkla ilerlesinİyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah620 de mumkun degil kese gormek hamilesin ama azcik sabir haftaya kalmaz gorursun.ins
İlk hamileliğin olduğu için çok sabırsızlanıyorum, cevabınız için teşekkürlerHamilesin tabiki gözün aydın
Kese için biraz sabır daha çook minik annesi.
Amin inşallah çok teşekkür ederimEvet hamilesiniz geç döllenme olmuş sanırım sağlıkla ilerlesin
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Bundan sonra her saniyen sabırsızlık içinde geçecekİlk hamileliğin olduğu için çok sabırsızlanıyorum, cevabınız için teşekkürler ☺☺
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Rica ederim sabırlı olun inşallah keseyide göreceksin henüz erkenAmin inşallah çok teşekkür ederim ☺
- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 36
Merhaba kızlar eylül 19 zda klomene başkaladım ve salı günü ilaç bitti ve bu gün kontrole gittim iki yumurta çatlamiş dedi ilişki önerdı ama birde hcg istedi malum pandemiden dolayı hastanede beklemek istemedim sonra sonuç da bu sizce yükselirmi yada bu sonuç sizce var anlamına geliyormu
Eklentiler
Hayır malesef gebe değilsinizMerhaba kızlar eylül 19 zda klomene başkaladım ve salı günü ilaç bitti ve bu gün kontrole gittim iki yumurta çatlamiş dedi ilişki önerdı ama birde hcg istedi malum pandemiden dolayı hastanede beklemek istemedim sonra sonuç da bu sizce yükselirmi yada bu sonuç sizce var anlamına geliyormu
- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Hamilesiniz hayirli olsun zaman geçmesini bekleyin tekrar gidersinizİyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
hamilesin sabır et dua et gorceksın ınsallah :)İyi günler adetim 32-35 günde bir oluyor, son adet başlangıç tarihim 14 ağustos, bu ay adetim 12 gün gecikti,gecikmenin 3. günü kan testinde hcg degerim 0,2 çıktı, daha sonra her biri farklı markalardan farkli günlerde evde idrar testi yaptım hepsinde de çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı, bugünde kan verdim beta hcg değerim 620 çıkmış ama doktor keseyi göremedi sizce hamile miyim?
ama kan testini iki gun sonra tekrarla ıkı gun ıcınde deger ıkı katına cıkıyomu takıp et oyleyse saglıklı gebelıktıhamilesin sabır et dua et gorceksın ınsallah :)
- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Benim de adetime 4 gün varken 250,7 çıktı. Kaçıncı haftada anlamadımKızlar benimde adetime 4 gün vardı evdeki testim pozitif cıkti kanda yaptırdım 51-88 çıktı sanırım daha çok yeni
- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
Bende çok anlamıyorum benim zaten ilk adetten 5 gün önce evdeki testte silik gözüktü bugünde kan verdim bu oran çıktı oda bir bir buçuk haftalık diyor dr olmadığı için soramadım sen dr sordun muBenim de adetime 4 gün varken 250,7 çıktı. Kaçıncı haftada anlamadım
- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Sata göre hesaplayabilirsiniz nettenBende çok anlamıyorum benim zaten ilk adetten 5 gün önce evdeki testte silik gözüktü bugünde kan verdim bu oran çıktı oda bir bir buçuk haftalık diyor dr olmadığı için soramadım sen dr sordun mu
Aynen doktoruma sağlık ocağında 1 hafta boyu iki günde bir yinele kan testini dedi, cevabınız için teşekkür ederimama kan testini iki gun sonra tekrarla ıkı gun ıcınde deger ıkı katına cıkıyomu takıp et oyleyse saglıklı gebelıktı