• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim evim 7.5 senelikkk

sade ve hoş dizayn edilmiş bir evin varmış canım mutluluklar dilerim.şevvalinide hayırlısıyla kucagına alırsın inş sağlıkla hoşçakal.

canim cok gzl evin avr sanki yeni gelin olmussun gbi ve tertemiz allah yuvanizdan huzuru hic eksik etmesin...güle güle otur...

çok duzgun ve temis kullanmışın evini canım eşyalarını falan hiç eskitmemişsin ne 7.5 yıllık evliler var koltukları bile kırılmış 2. 3. takım koltuklarını alanlar var ama sana bravoo gusel kullanmısın :D

Allah ağzının tadını ve huzurunuzu hiç bozmasın 7,5 yıl değil ömür boyu daim olsun hep bu mutluluğunuz canım...
Güzel oğlunu biran evvel doyasıya kucağına alman dileğimle canım...

Evin çok sade ve şık Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin özellikle yatak odası perdelerine bayıldım çok güzela.s.

aa ben bu evi nasıl görmemişim ya..
çok güzel evin, salonundaki koltukların inanılmaz rahat görünüyor.
oturma odan da çok sade, pek hoş..
miniğin avizesi çok güzel, yatak odanızı da çok sevdim.
sadece mutfak pek benim tarzıma göre değil ama tertemiz maşallah, çok tertipli..

çok güzel canım eviniz, huzurla yaşayın hepberaber..

salon halına bayıldım,güle güle evladınla sağlıkla otur.oturma odanın kırlentlerinin rengini değiştirebilir renklendirebilirsin.ama çok sade ve şık bi ev .bende çok ıvır zıvır sevmiyorum.kalabalık ediyor beni yoruyor.güle güle otur.

gerçekten çok hoş ve sade bir eviniz var benim salonumdada krem koltuklar ve açık renk mobilya var zevklerimiz benziyor biraz bende sizin gibi açık renkler ve sadelikten yanayım. huzurla ve mutlulukla yaşayın evinizde ağzınızın tadı bozulmasın.

Evin biraz küçük galiba ama sen en iyi şekilde değerlendirmişsin çok hoş gözü yormayan bir ev.Ytak odanın resnkleri çok güzelç

Back
X