D Denzfener Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 401 138 23 35 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Denzfener #1 Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da
Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da
Dasmeer Nirvana Kayıtlı Üye 3 Kasım 2019 13.604 28.753 548 37 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Denzfener #2 Denzfener .!.: Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da Genişletmek için tıkla... Ben gecenay hissettim oyle ama adetoldum
Denzfener .!.: Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da Genişletmek için tıkla... Ben gecenay hissettim oyle ama adetoldum
su00 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 3.495 1.803 333 Ankara 4 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Denzfener #3 Denzfener .!.: Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da Genişletmek için tıkla... Herkeste farklı şeyler çıkabilir ortaya. Bunlar senin için hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Ne kadar var adetine?
Denzfener .!.: Akşamları karinda şişkinlik ve vajina da çekilme agrisi alt kasikta şişkinlik hissedip hamile olduğunu öğrenen var mı aranız da Genişletmek için tıkla... Herkeste farklı şeyler çıkabilir ortaya. Bunlar senin için hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Ne kadar var adetine?
D Denzfener Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 401 138 23 35 5 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Denzfener #4 su00 .!.: Herkeste farklı şeyler çıkabilir ortaya. Bunlar senin için hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Ne kadar var adetine? Genişletmek için tıkla... 10 gün varken başladı göğüslerim. De çok hassas adetime 10 gün var ama
su00 .!.: Herkeste farklı şeyler çıkabilir ortaya. Bunlar senin için hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Ne kadar var adetine? Genişletmek için tıkla... 10 gün varken başladı göğüslerim. De çok hassas adetime 10 gün var ama