• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Adanur2018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
128
71
18
Arkadaslar merhaba,
Yaşadıklarımı size kısaca anlatayım, yorumlarınızı merak ediyorum..
Reglime 13 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı dokunamayacagım kadar ve tabi şiştiler daha sonra reglime 1 hafta kala ara ara kasık ağrıları. Cok dikkate almadım. Ama bugün yani reglime 3 gün kala, biraz kanamam oldu kahverengiye akıntıyla birlikte ama sadece peçeteye gelecek kadar.. böyle olunca şüphelendim ve test yaptım ilk testte 2. Çizgi silik çıktı öyle olunca 2 test daha aldım yaptım ama bu ikisi negatif çıktı.. Sizce gebe miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok mutlu olurum.. İlk testim fotoğraftaki gibi sonuç verdi.

Eklentiler

• 3822F480-6F46-4FF6-80BC-A040BE9B70AF.jpeg
    3822F480-6F46-4FF6-80BC-A040BE9B70AF.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 240
ben adetim 3 gn geçince yaptıgımda böyleydi test ama diğer 2si neden negatif bilemiyorum kanda baktırsanız keşke hemen cıkar ondan

Canim öncelikle inşallah hamilesindir bu belirtiler adet belirtileri de olabiliyor kaç gunde bir adet oluyorsun ?belki yumurtlamışındir çünkü yumurtlama zamanları da bu şekilde oluyor bende öyle oluyordu bulantı kasık ağrıları memelerde büyume ve acıma
Diyeceğim şu ki yanlış alarmda olabilir ve inşallah güzel Allahım hepimizin kucaklarını doldurur sen bir gidip kan testi yaptırsana çünkü en güvenilir kan testi

Gebelik testleri aslinda cok nadir yanlis sonuc veriyor bence sabahin ilk idrar ornegi ile yapin net sonuc alirsin!
Benim en belirgin belirtim bel agrisi ve adet sancilari gibi sancilar yasadim bacaklarim cok agriyordu ama goguslerimde hic hassasiyet olmuyor. bi kizim var ikincisine yeni hamileyim

13 gun kala yaşanan belirti bence belirti olmaz çünkü zaten hemen hemen daha yeni yumurtlamış oluyorsun, ne ara döllenme olacak da belirtiler başlayacak diye düşünüyorum genel olarak. Ama bu yumurtlamanın adete 14 gun kala olduğu senaryoda geçerli, sizinki belki erken yumurtlama olmuş olabilir o nedenle belirti sayılabilir. Test bence pozitif, ama neden diğer ikisi negatif çıktı acaba? Sanırım Çarşamba adet günündü, oldun mu?

b
Gebelik testleri aslinda cok nadir yanlis sonuc veriyor bence sabahin ilk idrar ornegi ile yapin net sonuc alirsin!
Benim en belirgin belirtim bel agrisi ve adet sancilari gibi sancilar yasadim bacaklarim cok agriyordu ama goguslerimde hic hassasiyet olmuyor. bi kizim var ikincisine yeni hamileyim
bendede var ayni durumlar

l
Arkadaslar merhaba,
Yaşadıklarımı size kısaca anlatayım, yorumlarınızı merak ediyorum..
Reglime 13 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı dokunamayacagım kadar ve tabi şiştiler daha sonra reglime 1 hafta kala ara ara kasık ağrıları. Cok dikkate almadım. Ama bugün yani reglime 3 gün kala, biraz kanamam oldu kahverengiye akıntıyla birlikte ama sadece peçeteye gelecek kadar.. böyle olunca şüphelendim ve test yaptım ilk testte 2. Çizgi silik çıktı öyle olunca 2 test daha aldım yaptım ama bu ikisi negatif çıktı.. Sizce gebe miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok mutlu olurum.. İlk testim fotoğraftaki gibi sonuç verdi.
lekelenme harici diğerlerini yaşadım bide bendr fena halde bel ve kasık sancısı vardı tek taraflı sağ kasığım 3 haftalık hamileymişim

Back