- 12 Ocak 2019
- 10
- 0
- 1
- Konu Sahibi yokcnmbenalmiyim
Bu belirtiler sizce neye işaret ediyor ?
✓Sol bacakta ağrı
✓Her iki kasıkta da ağrı
✓Karın ağrısı
✓Sırt ve belde ağrı
✓Gaz sıkışması
✓Büyük tuvalet yapmada zorluk
✓Sık sık beyaz akıntı
✓ Vajinada kaşıntı ve yanma
İhtimal 1: Ani hava degişimleri ve soğuk havalar. (Bu aralar dışarda çok fazla işim vardı.)
İhtimal 2: 11 gün önce yumurtlama günümden 1 gün sonra sürtünme yolu ile korunmasız ilişkiye girdim. (Erken gebelik belirtileri)
*Not: İlişkiden sonra 10. günde yaptığım idrar testi negatif. Ancak yanlışlık ihtimali erken olduğu için bilirsiniz ki yüksek.
İhtimal 3: Aşırı stresli ve sıkıntılı bir zamanımdayım. Çok kuruntulu bir yapım var. (Özellikle son 1 haftadır.)
İhtimal 4: Beslenme düzenim yoğun tempo dolayısıyla düzensiz. Çoğunlukla mısır gevreği tüketiyorum.
İhtimal 5: Adet takvimime göre 1 gün sonra regl gözüküyor. (Adet öncesi dönem)
✓Sol bacakta ağrı
✓Her iki kasıkta da ağrı
✓Karın ağrısı
✓Sırt ve belde ağrı
✓Gaz sıkışması
✓Büyük tuvalet yapmada zorluk
✓Sık sık beyaz akıntı
✓ Vajinada kaşıntı ve yanma
İhtimal 1: Ani hava degişimleri ve soğuk havalar. (Bu aralar dışarda çok fazla işim vardı.)
İhtimal 2: 11 gün önce yumurtlama günümden 1 gün sonra sürtünme yolu ile korunmasız ilişkiye girdim. (Erken gebelik belirtileri)
*Not: İlişkiden sonra 10. günde yaptığım idrar testi negatif. Ancak yanlışlık ihtimali erken olduğu için bilirsiniz ki yüksek.
İhtimal 3: Aşırı stresli ve sıkıntılı bir zamanımdayım. Çok kuruntulu bir yapım var. (Özellikle son 1 haftadır.)
İhtimal 4: Beslenme düzenim yoğun tempo dolayısıyla düzensiz. Çoğunlukla mısır gevreği tüketiyorum.
İhtimal 5: Adet takvimime göre 1 gün sonra regl gözüküyor. (Adet öncesi dönem)