• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtiler neye işaret eder ?

yokcnmbenalmiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
10
0
1
Bu belirtiler sizce neye işaret ediyor ?

✓Sol bacakta ağrı
✓Her iki kasıkta da ağrı
✓Karın ağrısı
✓Sırt ve belde ağrı
✓Gaz sıkışması
✓Büyük tuvalet yapmada zorluk
✓Sık sık beyaz akıntı
✓ Vajinada kaşıntı ve yanma

İhtimal 1: Ani hava degişimleri ve soğuk havalar. (Bu aralar dışarda çok fazla işim vardı.)
İhtimal 2: 11 gün önce yumurtlama günümden 1 gün sonra sürtünme yolu ile korunmasız ilişkiye girdim. (Erken gebelik belirtileri)
*Not: İlişkiden sonra 10. günde yaptığım idrar testi negatif. Ancak yanlışlık ihtimali erken olduğu için bilirsiniz ki yüksek.
İhtimal 3: Aşırı stresli ve sıkıntılı bir zamanımdayım. Çok kuruntulu bir yapım var. (Özellikle son 1 haftadır.)
İhtimal 4: Beslenme düzenim yoğun tempo dolayısıyla düzensiz. Çoğunlukla mısır gevreği tüketiyorum.
İhtimal 5: Adet takvimime göre 1 gün sonra regl gözüküyor. (Adet öncesi dönem)

Kaşıntı ve yanma hariç hepsini yaşadım ve 7 gün gecikmeli adet oldum maalesef. Maalesef demiyim de kısmet böyleymiş diyim bu ay için. Kaşıntı ve yanma varsa mantar ihtimali de olabilir

Kaşıntı ve yanma hariç hepsini yaşadım ve 7 gün gecikmeli adet oldum maalesef. Maalesef demiyim de kısmet böyleymiş diyim bu ay için. Kaşıntı ve yanma varsa mantar ihtimali de olabilir

Ay kafayı yiyeceğim hamile miyim kesin hamileyim diye diye... Hayır bilmiyorum ya hani, insan her şeyi düşünüyor. Yarın regl olmam gerek normal sartlar altında bakalım.

Ay kafayı yiyeceğim hamile miyim kesin hamileyim diye diye... Hayır bilmiyorum ya hani, insan her şeyi düşünüyor. Yarın regl olmam gerek normal sartlar altında bakalım.
Canım dur panik yapma hemen benim adetlerim hep düzenli olduğu halde 2 ay önce de 10 gün gecikti ama hamile değildim

Back