Bu Belirtiler hamileliği gösterir mi?

Snbhr12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
44
42
31
Selamun aleykum arkadaşlar.
Adetim geçeli bu 3. gün ilk gün çok yoğun önce sol sonra sağ kasıkta böyle ara ara giren kramplar oldu. Ve bu ağrılar bana hakikaten yabancı. Ben sadece adetimin ilk günü ağrım olur oda böyle değil. İkinci gün hafif bel ağrısı oldu geçti. Şimdide iyiym göğüslerde ağrı değil ama biraz büyüklük hissettim. Üzülmeyeyim diye test yapmadım daha pazartesi yapacağım. Ne dersiniz bu duruma ? İdrar testinde çıkar mı? Kan testi mi yaptırayım?

Ben adetime 3 gün kala yaptığımda çıkmıştı, bence sizin geçmiş varsa çıkacaktır inşallah.
Ama bahsettiklerinizi bende yaşamıştım, özellikle gögüslerde büyüme ve hassasiyet vardı. Haydi hayırlısı inşallah:)

yeni konu açmak istemedim, buradan yazayım ben de arkadaşlar. dün 7. gün geçti beklenen tarihten ama dün akşam yaptığımda test negatifti. bugün hala adet olmadım. acaba hamile olsaydım testte çıkar mıydı? yoksa stresten mi gecikti bu kadar bilmiyorum. tecrübeli olanların fikrini alabilir miyim?

Adetiniz de geçmiş nasıl beklediniz test yapmadan ben duramıyorumm

Inşallah hamilesinizdir
Teşekkür ederim canım inşallah. İlk gün adet oldu olacak oldu olacak diye ümitlenmedim. 2. Günde aynı bu arada çalıştığım için aklıma getirmemeye başladım. Bugün 4. Gün hala test yapmadım nedir bu soğukkanlılık onuda bilmiyorum

Kan testi yaptırdınız mı?

Kan testi yaptırdınız mı?

hayır yaptırmadım, pazartesi doktora gideceğim inşallah. bugün adet sancısı gibi sancım var olacam gibi geliyor. bir hafta geçtikten sonra testte çıkmayınca umutlanmak istemesem de yine de bir umut diyorum :) bu arada gerçekten nasıl durdunuz bence bir an önce test yapın, bizle de paylaşın sonucu :)

Kızlar banada bir el atın 3 senedir bebek istiyorum ama olmuyo sol tüp kapalı pko luyum klomen gonal f pregly gibi yöntemleri denedim sonuç alamadım sadece kilo aldım geçen sene temmuzda önce artık kilolardan kurtulmaya karar verdim ve ilk 10 kilo sonrası adetlerim düzelmeye başladı toplamda 21 kilo verdim 6 aya yakındır günü gününe adet oluyordum taki bu aya kadar sat 5 Mart 5 nisan adet olmam lazımdi geçen ay bi çalışma olmadı atamam oldu başka ile git gel üzerine dusemedim adete 5 gün felan kala birliktelik oldu okadar bu sürede hamile kalabilindigini okudum bu sitede beklenen adet günü sulu kan gibi pembe akıntı oldu bi miktar sonra kesildi gecikmenin 6. Günü test negatif çıktı geç dollenme için erken bi zaman mi test için bi akıl verirmisiniz bu arada belirtilerim şunlar

Adet gecikmesi
Koltuk altlarıma kadar şişen hassas damarli gogusler
Kokusuz bazen beyaz bazen şeffaf sumuksu yogun akıntı (yanma kaşıntı yok)
Grip olmuş gibi halsizlik bütün kemiklerim ağrıyor
Adet olmam gereken tarihten beri sol kasık ağrısı bele ve bacağa vuran
Göbeğin alt orta kısmında sertlik
Bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yok ama bana akıl verin
Hikayem biraz uzun oldu kusura bakmayın ama söktürücü kullanıp kullanmama konusunda kararsizim 11 günlük gecikmedeyim ayın 20 sinde kan vermeyi düşünüyorum

Hemen hemen aynı durumdayız arkadasim, sanırım doktora gitmeden kan testi yaptırmadan belli olmayacak durum.

Hemen hemen aynı durumdayız arkadasim, sanırım doktora gitmeden kan testi yaptırmadan belli olmayacak durum.

Hem beklemek istiyorum hemde sabirsizim 2013de bi gebelik geçirdim Mayıs 7 de adet oldum taaa 5temmuz da pozitifi gördüm kanda 117 cikmisti6 söktürücü icmistim bide bebegimi kaybettim =( bu sefer beklemek istiyorum

Arkadaşlar elhamdülillah güzel haberler bizimle. Dün kan testi yaptırdım. Hamileyimmm. Beta hcg :994,5 çıktı. Çok mutluyum çok şükür. Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…