Bu belirtiler gebelik için midir?

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
kızlar merhaba bebek istiyoruz bu ay hiç korunmadık ve sık sık denedik. Adet bittikten sonra avulasyon haftasına kadar 2 günde bir ovulasyon haftası da hergün denedik doktor öyle dedi. Yumurtlama gününde ve iki gün sonrasında da denedik. Şuan adetime 8 gün var. Göğüslerim çok büyüdü kenarlarındaki pıtırcıklar çok belirgin. Dokununca çok acıyor. Bir haftadır kasık ağrım var ara ara sağ tarafıma daha belirgin ağrı oluyor. Sizce bunlar belirti olur mu çünkü daha 8 gün var idrar testi yapsam çıkar mı? Yoksa psikolojik mi çok istiyorum Allah herkese nasip etsin.hiçbirimizi aratmasın.

En iyi test bile adete 6gun kala sonuç verir. Azıcık daha sabır canim. Şuan kan testi bile yapsan kafanı karıştırmaktan başka işe yaramaz

En iyi test bile adete 6gun kala sonuç verir. Azıcık daha sabır canim. Şuan kan testi bile yapsan kafanı karıştırmaktan başka işe yaramaz
2 ay önce heveslendim midem falan bulanınca olmadı kendimi üzmek istemiyorum bu yüzden. Şimdi belirtiler daha farklı umarım olur adet gününü bekleyeceğim o zaman. Teşekkür ederim.

Aynen en doğrusu adet gününü beklemek canım öbür türlü boş yere üzülüyor insan. Hatta belki de hamilesin ama daha beta HCG yükselmedihi için testlerde çıkmayacak düşünsene :)
Hadi haftaya güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…