bu belirtiler de mi psikolojik:((((

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
8aydir bebek isteyen biri olarak her ay psikolojik hamilelik hissettim.şimdi dr belirtilerimi söyleyeyim:
Kasiklarda adet olacakmış gibi agri
bel ağrısı
Hafif mide bulantısi ve baş dönmesi
Sürekli uyuma hali
uyuşukluk da var( 5 dk tel tutayim kolum uyusuyor. Ya da bacak bacak üstüne attigimda bacagim??!)
.beklenen regll tarihi 1 mayis dua eder misiniz?

söylediğiniz belirtilerden bir kısmı regl öncesi semptomlar gibi geldi bana; ama umarım Allah gönlünüze göre verirdua ederim elbetteki

canımmm bende 1 mayıs yada 2 mayısta adet olmam lazım. aynı belirtiler bendede var. gogüs hassasiyeti dısında herşey adet olacakmısım gibi. birde 2 gundur midem yanıyor cok fena.. insallah hayırlı haberlerimiz vardır rabbin bize müjdeleyeceği

Merhabalar. 9aylik evliyim ilk 5 6ay bebek istemedik. 3aydir bebeklgimiz olsun istiyoruz ama olmadi. Gecen ay 5gun gecikmistim yanliz 5gunden sonra adet oldum. Bu ay 28yada 29da adet olacagim. Bu ay yumurtlama doneminde asiri derece bel agrisi kasiklarimda degisen yerlerde agrilar batmalar bacaklarimda kasilmalar bide sevdigim seylerden tiksinme ara sira mide bulantisi ve bas donmesi oluyor. Adet almama iki gun var normalde kasiklarim patlicak sekilde agrirdi suan hic oyle birsey yok. Acaba hamilemiyim

söylediğiniz belirtilerden bir kısmı regl öncesi semptomlar gibi geldi bana; ama umarım Allah gönlünüze göre verirdua ederim elbetteki

Hayırlısı diyelim gene...mayis haziranda da olmadi yaz tatilinde doktora ....

Hayırlısı diyelim gene...mayis haziranda da olmadi yaz tatilinde doktora ....

yk ben onceden hallettim o işi. eşimde bende iyiyiz hamd olsun. Sadece tek yumurtalıkta pco var benım. ama hormonlar falan iyi.
doktor onemlı degıl o 5 kadından 3'ü sizin gibi dedi..
.Bizim ilk denememız olacak ;planlı-projeli-zemin etüdlü

İnşAllah o mutlu haberi alirsin canim benim ya bende cok istiyorum bebegimin olmasini dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…