• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirlileri yaşayıp hamile kalan var mı ?

berilr12334

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
36
53
8
25
Kızlar Merhaba, eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ama olmuyor. Adetim 1 hafta önce bitti, adetten bir gün sonra ovülasyon testi yaptım. İkinci çizgi Hafif silik çıktı , akıntım da beyaz vs akışkandı. Normalde hep adetten 13-14 gün sonra yumurtlama olur derler. Acaba erken mi yumurtluyorum. Başka da ovülasyon testi yapmadım, adetten sonraki günleri değerlendirdik. Yaklaşık 2 gündür akıntım arttı, sarımsı geliyor ama herhangi bir kötü koku ya da yanma yok. Sağ kasığımda iki gündür ağrı sızlama var ve sıcak basıyor. Böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Benim öyle bir durumum var . Adeten 3 gün sonra pik gördüm ovulusyon testinde o zamandır karnımın alt kısmında ağrı var hep olmasada arada yokluyo beni ama kiminle konuştuysam bu ay erken görmüş yumurtlamayı

benimde ovülasyon günü değerlendirdik kasık agrılarım var ama sanmıyorum hamile oldugumu daha 1 hafta var

Kızlar Merhaba, eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ama olmuyor. Adetim 1 hafta önce bitti, adetten bir gün sonra ovülasyon testi yaptım. İkinci çizgi Hafif silik çıktı , akıntım da beyaz vs akışkandı. Normalde hep adetten 13-14 gün sonra yumurtlama olur derler. Acaba erken mi yumurtluyorum. Başka da ovülasyon testi yapmadım, adetten sonraki günleri değerlendirdik. Yaklaşık 2 gündür akıntım arttı, sarımsı geliyor ama herhangi bir kötü koku ya da yanma yok. Sağ kasığımda iki gündür ağrı sızlama var ve sıcak basıyor. Böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ?
İkinci çizgi silik olmaması gerekiyor iki çizgi de aynı koyulukta olması gerekiyor t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu çıkması gerekiyor senin daha yurmutlama olmaması

Testin rəsmini atar misin

Back