• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu basur illeti gecmeyecek mi?

cansu keskin

psikoloğubozukkız
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
18
Merhaba kizlar.. yaklasik bi haftadir siskinlik var ve bugun daha da buyudu nohut kadar oldu. Beni cok daha etkilemeye basladi. Doktora gittim. Krem ve fitil verdi. Kullandiktan sonra kendiliginden iceri toplandi. Ve yaklasik 1 haftadir ishalim. Tuvaletimi yaparken hic bir zorlama yapmama ragmen tekrar disari cikti. Smdi korkuyorum hep boyle mi olucak. Tuvalete gitmek ölüm oldu resmen bana

Internetten arastirdfm kadariyla ilac tedavisi bi ise yaramaz. Sadece aciyi dindirir diyolar. Bu korkutuyo gozumu. Her tuvalete cikisimda disari cikicaksa ben yine agrilari cekicem demekktir

sürekli boyle olmaz.atak donemleri olur bu hastaligin.bir bakarsin birden kesilir agrin sizin oh gecti dersin bir bakarsin birden yine basa donersin.baharatli acili yiyeceklerden uzak dur.kabiz olmamaya calis bol su ic.çörek otu tüketmeye calus günde bir tatli kasigi kadar, mumkunse ac karnina ve ezerek ye.agri kesici krem kullan sancisini hafifletmek icin.herseye ragmen ataklar azalmiyor cokdaha kotuye gidiyorsa ameliyat oneriyor doktorlar.gecmis olsun benim bilgilerim bunlar..saracoglunun kurleri felan var deneyebilirsen faydasi olurmu bilmiyorum ben denemedim..

Bir aydir suyu daha cok tuketmeye basladim aynen. Bir de su an ishal olmam avantajim diyorum kendi kendime ama ishale bagli olmus dedi doktor. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum. Cok tesekkur ederim bahsettiginiz kurlere göz aticam:110:

Arkadaşım sana bir krem tavsiye edeyim Rectoderm pomad
Eczanelerde bulabilirsin fiyatı 100 tl civarı kullan ameliyat gerektirmeden kesin çözüm.Çok kişiye önerdik hatta kesin ameliyat olucaksin dedikleri kişilerde bile faydalı oldu.Mutlaka kullan derim.

Eczanelerde bulabilirsin fiyatı 100 tl civarı kullan ameliyat gerektirmeden kesin çözüm.Çok kişiye önerdik hatta kesin ameliyat olucaksin dedikleri kişilerde bile faydalı oldu.Mutlaka kullan derim.
Tesekkur ederim. Biraz zamana biraktim doktorun verdigi krem biraz iyi geldi dun gece rahat uyudum ve bugun sisligi bi tık daha inmis sanki. Bikac gune gecmezse alirim onu da denerimm. Cok sagolunn

Slm Canım Acaba bu önerdiğin krem oradaki basuru yani o minik Dışarda olan Eti normale alıyorum ? Tşkler

Bir yerde çam yaginin basura iyi geldigini okumustum. En azindan kimyasal degil

Bende 2 3 gündür kabızım ve hiçbi şekilde yapamıyorum popomda çıkıntı var büyük ihtimalle basur var yarın doktora gidicem ama böyle bi şişkinlik olamaz artk büyük tuvaletimi yapmk istiyorum :((

Back