• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu bakır hangı bakır kızlar?lutfen yardım

dun cok arstrdım
kaydirigubbakcemile2
bu renk ıcın bu bayan kadann beyaz olmalısın yoksa yuzu hasta gösterıyorsempatiksalakcinni

cok beyazım cnm bembeyazım yeterkı rengın adını bılıyım ama kızıl bakır ıcın bıraz acık gorunmuyo mu bu?bence kızıl bakır degıl tatlım ya bakır kızıl daha koyu sankı

zemınım acık canım ama ben floransa koyu sarı dore bakıra boyadım o bıle aktı bunun numarası 9.5 bu hıc kalmaz heralde sacımda :S bu serının lav atesı nasıl acaba zemınım de acık.koydugum fotolara benzemez mı acaba boyayınca

walla canım bende kum tasından sonra bakır alevine 7.64e boyadım ama begenmedim saç uçlarım pembe oldu iyi düşün ilk önce sacının bı kısmında uygula sonra boya lav ateşine

aaa oyle mı cok tesekkur ederım canım bılgılendrdıgın ıcın haklısın tabı bellı olmuo boyaların ısı :s
uzuldm saclarına suan ne durumdalar?

bıraz daha aksın tarcın bakıra boyıcam ama bı dıyorum sıyahmı yapsam bı kararsızlıktır gıdıo

bende cok kararsızım tatlım ya tarcın bakırda tupturuncu dye korkuyorum ben ıgrenc olursa dye aslında beyaz tenlıyım baya ama turuncu fıkrı pek cazıp gelmıo nasıl sence tarcın bakır?

bende o turunculuk oluşmuyor işte daha çok kahve bakır gıbı duruyor
1311.jpg

bakır korkızıldan sonra boyamıştım tarçına canım sarı tonlarında o turunculuk oluşuo diğer tonlarda koyu çıkıor

ben senn bu resmdekinin aynı saç rengini koleston 6 34 çarpıcı bakırla elde etmiştim çok güzel oluyor tavsiye ederm

sangs resımde koydygyn renge bayıldım ya supermıs ama rengı ne tam cıkartamadım bence bakırın en guzel tonu bu

jasmin 06 cnm cok tesekkrler ama bugun gttım kullu kumral aldım cunku dıplerım gecen 8.34e boyadıımda kapanmamıstı dedım kumral yapım once ole boyarım bakıra nasıl olsa akcak :S
kokos_kedi cnm bencede bakırın en guzel tonu bu ama tuttrmak cok zor tutsa bıle en fazla 1 hafta boyle guzel kalır sonra akıyo malesef bakır :(

bencede bende vazgeçtim fakat suanda ne renk yapsam diye ugraşıorum...beyaz tenlı ve açık yeşil gözluyum acaba ne renk gider bana

tatlım bende beyaz tenlıyım kumralın yakıscagını dusunuyorum beyaz tene hemen hemen her ton gdıo bence bıde acık yesıl gozluysen kumral cok dogal durur

tatlım bende beyaz tenlıyım kumralın yakıscagını dusunuyorum beyaz tene hemen hemen her ton gdıo bence bıde acık yesıl gozluysen kumral cok dogal durur
katılıyorum sangs a beyaz tenlilere her renk yakışıo ama açık renkler soluk gösterıor sadece onuda makyajla tamamlayınca sorun olmuo

Back