bu baharatlığı internetten alacagim tavsiye eder misiniz?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar bişi sorcam gg den bu ürünü alcam yakından görenler alanlar bilenler varsa tavsiye eder mi?Poselen baharatlık istemiyorum elimin altında bişi olsun istiyorum.

Eklentiler

• $6-LI-BAHARATLIK-STANDTLI-CAM__37663243_0.jpg
    $6-LI-BAHARATLIK-STANDTLI-CAM__37663243_0.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 77
Kapakları çelik değil de çelik görünümlü plastik olabilir canım, bence görerek al. Kullanışlı bir şeye benziyor, tezgah üstünde yerin varsa tabii

bence tupperware nin baharatlıklarından al... çok kullanışlı oluyolar ve hiç nemlenme olmuyo. hem tezgahının üzerinde yer işgal etmez, dolaba koyarsın. ben kendim için öyle düşünüyorum da... kalabalık tezgahı sevmiyorum, ama sen elimin altında olsun demişsin kullanacağını düşünüyosan al aklında kalmasın, fiyatı da uygunsa kaçırma... metalik şeyler güzel duruyo ama bu yalnız bunlar paslanabiliyo her ne kadar çelik deseler de. bide su izi parmak izi kalırsa temizlemesi zor oluyo. benm çaycım korkmazın çelik ama zor oluyo temzilemesi zırt bırt özel silmen gerekiyo... o yüzden ilerde evime metalik hiçbişey sokmamaya karar verdim... umarım yardımcı olmuşumdur...

Baharat takımlarını bence de görerek alın. Netten alınınca sürprizlerle karşılaşabiliyorsunuz, bu muydu gibilerinden. Siyah kısımı sevemedim ben bu arada.

Kızlar bişi sorcam gg den bu ürünü alcam yakından görenler alanlar bilenler varsa tavsiye eder mi?Poselen baharatlık istemiyorum elimin altında bişi olsun istiyorum.

selam cnm bu baharatlıklardan bizdede var:) kullanışlımı dersen gayet kullanışlı ve şık duruyorlar ama kızlarında dediği gibi çelik değil o üst kısımları sadece çelik görünümlü cnm:9:

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir.
Bilginize..:34:

Bence de görerek al yada gördüğün bildiğin markayı internetten daha ucuza alabilirsin :). Ben de porselen baharatlıkları sevmiyorum, umarım istediğin modeli bulabilirsin.

bence de hiç görmediğin bi marka yı netten almak biraz riskli canım, alışveriş sitelerini takip edersen bilinen markalı mağazalarda gördüğümüz baharatlıkları indirimlerden alabilirsin :34:

güzel gözüküyor ama böyle metalik olanlar el izi, su izi yapıyor canım o yüzden bi kez daha düşün. he ben silerim, uğraşmayı severim diyorsan ve de mutfağınada uyuyorsa tabiki al. önemli olan senin içine sinmesi.

biz bu baharatlığın aynısından aldık kullanıyoruz canım... bi kere cam olduğu için içindekileri görüyorsun ve çok kullanışlı. hem çok da şık duruyor fazla yer de kaplamıyor. sen int de kaça buldun bilmiyorum biz bir züccaciyeciden 15 tl'ye almıştık... fiyatına göre de çok iyiiiii.. :129:

annem yenı eve taşındıgında ev hediyesi olarak alınmış ona vee berbat bişey hiç kullanışlı degil..annem kullanılmayanlar arasına kaldırdı mecburen...

canım bak ben burdaki ürünlerin hepsini aldım evime.. 8li baharatlığı çok iyi çok kullanışlı yalnız süzgecinden memnun değilim birtek diğer hepsi çok güzel ve kullanışlı sert plastik ben tavsiye ederim hem hepsi bi örnek takım oldu gözede hitap ediyor:3:

http://www.ozmet.com/katalog/ozmet_katalog.html

bu arada istanbuldysan istoçta bulabilirsin hepsini orda bayiisi var bende ordan aldım

Son düzenleme:
Bugün hem paşabahçe hem de japon pazarı gibi bir yerde gördüm bu baharatlığı.Hatta bu konuyu hatırladığım için nasıl bir şey diye baktım ancak pek kullanışlı gelmedi bana.Görsel olarak da çok hoş değildi.Ama fiyat olarak uygundu.Birinde 11 diğerinde 12 lira..Netten almak yerine dediğim tarzda yerlere bakın bulursunuz.​

bence görerek al çok daha şık ve kullanımı daha rahat olanlar var.bu kullanımı çok rahat gelmedi yerleştirirken aceleyle elinden kayabilir dökülebilir. pek gözüme hoş gelmedi.üst üste .bence iki katlı altlı üstlü ya da bir çember çevresinde uzun şişeler şekilde bulabilirsin.

ben de buna benzer bi takım aldım ama benimkiler mıknatısla cam üzerine yapışanlardan.şekil olarak aynı.ama şu an hiç beğenmiyorum

Back