Bu ayki hamilelik planınız nedir hadi hep beraber uygulayalim

Kizlar ben hamile kalmadan once doktora gittim.alttan bakti kamera tarzi bsyle.kültür aldi.yunurtaliklarin iyi calisiyor .tüplerin acik dedi.rahim ici mantar varms fitil verdi.bnun gibi seyleri kastediyorum.Kan tahlili de cok onemli mesela tsh in yuksek olmaasi geciktirrms dha bnn gibi birkac sey.yani hem yumrtaliklarinza baktirin hem hormonlara.cok onemli.

muayene oldum ayrıntılı bu ay yakı yaptım Meryem suresini okudum yarın 41. günüm Meryem suresi de bitiyor dua topiğinde zikir çektirdim :KK70: adetime kadar beklerim artık olmazsa bilemiyorum ALLAH ne zamana verirse artık hayırlısı her şeyin

muayene oldum ayrıntılı bu ay yakı yaptım Meryem suresini okudum yarın 41. günüm Meryem suresi de bitiyor dua topiğinde zikir çektirdim :KK70: adetime kadar beklerim artık olmazsa bilemiyorum ALLAH ne zamana verirse artık hayırlısı her şeyin
Hayirlisi olsun canim bende cok sey yaptim ama allahnne zaman isterse o zmn verecek onu beklicez.bekliycez rabbim verecegi zamani biliyo.takma kafana takmayinca oluyo.hayirlisi ya.bakalim reglim bitince ne olacak.beklicez kistim kuculmus bi engelim yok rahim filmi cektirmedim tuplerim ne durumda bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah ya rabbimin vetecegine inanıyorum

Valla ne guzel yapmissin liste iyi orneginim resmini yollarmisin.detayli daha iyi olur liste kafama yatti.biz hergun nerdeyse olsun diye deniyoruz.ama iste tik yok hadi surda guzel haberler verelim birbirimize insallah
amin canim insallah:)
Valla listeyi kagida yazdim ama benim adet bitis tarihime gore sende kendine gore duzenle istersen soyle yaptim iliski olacak tarihleri kagida yazdim onu da adetin 7. 10. 13. 14. 16. 18. 20. 22. 25. 28. Gunlerinin tarihini yazip verdim kagida:))o kadarcik

Canim arkadasim bu yumurtalik testi ne ya bnm dr da onu istedi hormonumu diyo ne diyo dr turkce konus diyecektim diyemedim sinir tavan napican işte

canım adetinin 2., 3. ya da 4. gününde kan tahlili yaptırıyosun onda hormonlara bakıyorlar, fsh, lh filan. kadınlık hormonlarına filan bakıyorlar benim bildiğim. 10 gün sonra anca çıkmıştı sonuçları.

canım adetinin 2., 3. ya da 4. gününde kan tahlili yaptırıyosun onda hormonlara bakıyorlar, fsh, lh filan. kadınlık hormonlarına filan bakıyorlar benim bildiğim. 10 gün sonra anca çıkmıştı sonuçları.
Bnm doktor bakmisti sanki ama malatyada tekrar yapsam dicem ama adetliyken diyosun :KK43: neyse devlette yaptirirm gelinnce yada ozelde bakim tekrar yapayim bakalım.ne cikacak.hatirlamiyorum ama vermis olma ihtimalimde var ilk gittigimde baya tahlil vermisti.

amin canim insallah:)
Valla listeyi kagida yazdim ama benim adet bitis tarihime gore sende kendine gore duzenle istersen soyle yaptim iliski olacak tarihleri kagida yazdim onu da adetin 7. 10. 13. 14. 16. 18. 20. 22. 25. 28. Gunlerinin tarihini yazip verdim kagida:))o kadarcik
Mantikli aslinda :) yapalim bakalım tesekkurederim

kızlar bende 2013 kasımda hapı bıraktım ve doktora gittim bebek istiyorum diye muayene etti her şey normal dedi kendine 1 yıl süre vermelisin dedi stres yapma dedi. gelde yapma 1 yıl olmadı tekrar gittim. yara varmış dondurduk. şimdide 6 ay adetin düzene girsin bekleyelim dedi. şuan beklemedeyiz. ama adelerimin düzeleceği yok gibi tekrar gideceğim galiba doktora. ama bu ay soğan kürünü mü denesem yoksa ballı tarçınlı ve çörek otlu kürü mü karar veremedim kızlar

kızlar bende 2013 kasımda hapı bıraktım ve doktora gittim bebek istiyorum diye muayene etti her şey normal dedi kendine 1 yıl süre vermelisin dedi stres yapma dedi. gelde yapma 1 yıl olmadı tekrar gittim. yara varmış dondurduk. şimdide 6 ay adetin düzene girsin bekleyelim dedi. şuan beklemedeyiz. ama adelerimin düzeleceği yok gibi tekrar gideceğim galiba doktora. ama bu ay soğan kürünü mü denesem yoksa ballı tarçınlı ve çörek otlu kürü mü karar veremedim kızlar
Soğan kuru u dene istersen.hersey yoluna girer her yaptiginda sifa olsun diyerek yap duzelmeyecek bisey deil.stres yapıp bunaltma kendini.sogan kurunu yap gerisi taktir ilahi canim

Soğan kuru u dene istersen.hersey yoluna girer her yaptiginda sifa olsun diyerek yap duzelmeyecek bisey deil.stres yapıp bunaltma kendini.sogan kurunu yap gerisi taktir ilahi canim
işte o stres yok mu mahvediyor insanı acaba hamilemiyim oldu mu bu ay off kafayı yiyeceğim
soğan kürünü yapacağım dediğin gibi nasip kısmet. allahım herşeyin hayırlısını versin
çok şükür 5 yaşında bi kızım var allahım annelik duygusunu tadmamış olanlarada nasip etsin

işte o stres yok mu mahvediyor insanı acaba hamilemiyim oldu mu bu ay off kafayı yiyeceğim
soğan kürünü yapacağım dediğin gibi nasip kısmet. allahım herşeyin hayırlısını versin
çok şükür 5 yaşında bi kızım var allahım annelik duygusunu tadmamış olanlarada nasip etsin
Maşallah iyiki oda var bak.olur sende sorun yok demekki.sogan butun rahim pisligini atiyo bnde bugun baslicam arkadasla. Bakalım bn inanıyorum.bnmde hic yok 8aylık evliyim.

Bu ay klomen kullandım yumurta takibi için gittim drum 2 yumuramın oluştuğunu söyledi aynı zamanda inofolic kullanıyorum günde 2 defa bu ay bide devit3 verdi drum 10 gün boyunca kullanıcakmışım yumurta kalitesini arttırıyor dedi drum aybı zamanda yediklerime dikkat etmeye başladım artıkdaha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyprum ve bu ay daha fazla çalışma yapmayı düşünüyorum şansı arttırmak adına bu ayda gebelik oluşmazsa rahim filmi çekilmemi istiyor drum inşallah gerek kalmadan hamiş kalabilirim

Bu ay klomen kullandım yumurta takibi için gittim drum 2 yumuramın oluştuğunu söyledi aynı zamanda inofolic kullanıyorum günde 2 defa bu ay bide devit3 verdi drum 10 gün boyunca kullanıcakmışım yumurta kalitesini arttırıyor dedi drum aybı zamanda yediklerime dikkat etmeye başladım artıkdaha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyprum ve bu ay daha fazla çalışma yapmayı düşünüyorum şansı arttırmak adına bu ayda gebelik oluşmazsa rahim filmi çekilmemi istiyor drum inşallah gerek kalmadan hamiş kalabilirim
Kendini sartlayinca olmuyo hi insallah olur.yasin kucukse cektirme rahim filmi bendende istedi ama cektirmicem cok zararliymis.onu artik umudu kesen doktorlar istiyomus.yasin kucukse 30un altindaysan yaptirma.bnm doktor felaket zararli diyo.klomen kilo yapiyo bu arada bende kilo yapti bilgin olsun.her ay kullanmanida tavsiye etmem 1 ay kullan 1 ay ara ver. Bazi dr sık sık veriyolar kist oluşuyor.bunlar ciddi tavsiye.zamanla olacak hic beklemedigin bi anda once kafandan at.cocuk olacakmi diye girmeyecen iliskiye.erkisi cok oluyo.rahim nazlaniyomu artjk neyse.

2 yumurtada tutarsa 2 iz olur insallah :)
Ne guzel 2 iz ihtimali yuksek klomen deyuzde on ikiz oluyo
E yumurtan kac cm buyuklugunde.normal olmasi gereken 22 cmlik asagisi oluncada tutmama ihtimali yuksek

kızlaaarrr bende geldimm bizde 13 aydır deniyoruz hala gelen giden yok :) eşimde sperm sayısı düşüklüğü var
bizimde mayıs ayı için planımız eşim mesir macunu ve keçi bboynuzu pekmezi kullanıcak her gün ben de bu ay olduğu gibi klomen ve progestan kullanıcam bakalım nasip...

Kendini sartlayinca olmuyo hi insallah olur.yasin kucukse cektirme rahim filmi bendende istedi ama cektirmicem cok zararliymis.onu artik umudu kesen doktorlar istiyomus.yasin kucukse 30un altindaysan yaptirma.bnm doktor felaket zararli diyo.klomen kilo yapiyo bu arada bende kilo yapti bilgin olsun.her ay kullanmanida tavsiye etmem 1 ay kullan 1 ay ara ver. Bazi dr sık sık veriyolar kist oluşuyor.bunlar ciddi tavsiye.zamanla olacak hic beklemedigin bi anda once kafandan at.cocuk olacakmi diye girmeyecen iliskiye.erkisi cok oluyo.rahim nazlaniyomu artjk neyse.

2 yumurtada tutarsa 2 iz olur insallah :)
Ne guzel 2 iz ihtimali yuksek klomen deyuzde on ikiz oluyo
E yumurtan kac cm buyuklugunde.normal olmasi gereken 22 cmlik asagisi oluncada tutmama ihtimali yuksek
29 yaşındayım haziranda 1 sene dolacak ve hala hamile kalamadım klomen dozajını çok düşük kullandırıyor drum yavaş yavaş yükseltiyoruz yani 2. Kullanışımda 1 kutuyu bitirmiş oldum rahim filmi içinde drum bazen rahim filmi sonrası hamilelik şansı artıyor dedi bu ay olmazsa öyle deneyelim die geçen ayda 2 yumurta olmuştu istenilen olgunluktaydı ikiside ve kendiliğinden çatladı yumurtalar ama ne hamilelik nede geblik oluştu bu ay klomen dozunu biraz daha arttırdık yumurta takibinde gene 2 yumurtam oluşmuş bu kez sol taraftan yumurtlamışım benim sağ tarafımda polikistikoverim var ilk sağdan yumurtlamıştım bu ay sol ve gene 2 yumurta birinin olgunluğu iyi dedi dr hatta 2 gün değerlendir dedi çatlamak üzereymiş diğeri daha küçükmüş bende ikizim olaun istiyorum ailemizde de ikiz var hem benim hemde eşimin ailesinde hayırlısı hakkımızda olsunda önemli olan o Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

X