• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayda olmadııı !!!

İllaki olabilir ama adet günün gelipde çattımı ve kırmızılarıda gördüğüm zaman bu olasılık tamamen bitiyo benim için

Sagol canım ilgilendiğin için zaten kendımı o kadar cok kasıyorum ki korunmayı bıraktıgım aydan beri adet duzenım şaşırttı benı inanılmaz düzensizleşti

Aynen ilk adet bitiminde değil ama daha sonra adetime yakın aklımda başka hiç bişey olmuyo önümüzdeki ay artık doktora gıdecem yolunda gitmeyen bişey var mı diye bakalım ;s

canım ne zamandır korunmuyorsun

Ne zamandır istiyorsun bebek doktora aslında en başında istediğinde gitmeliydin bir sorun varsa en başında hallederdin ama bir sorun olmadığı halde hamile kalamayan çok kadın var benim olduğum gibi.

Haklisin canim aslinda korunmayi biraktigimda gidip herseyin yolunda gidip gitmedigini bi ögrenmem lazimdi yurt disinda yasiyorum dun randevu aldim tam 1 ay sonraya gun verdi bakalim acil bi durum olmadigi icin bu tarihi bekliycem 6 ay oldu korunmayi birakali canim

Doktorlar soylediginde hep kizardim stres yapmayin olmaz dediginde ama gercekden dogruymus biz uc ay denekik ama ben baya stres yapmistim surekli doktor kontrolundeydim gecen ay bal corek otu tarcin yedim evet yumurtlamama baya yardimci oldu adetinim 7.ci gununde yumurtladim o ara iliskidede bulunduk doktor tutar dedi cok umutlandim ama olmadi olurda tutmazsa klomen vericem adetin baslar baalamaz gel dedi esimede sperm sayisi icin test verdi ama biz adet oldukdan sonra bi atalim bu psikolojiyi ustumuzden dedik doktorada ditmedik adet biter bitmez iki gun arayla hic aksatmadik belimin altina iki yastik yokdum bacaklarimi bazanin basina koydum yarim saat oyle yatdim ama sonrada kalkmadim direk uyudum sabah dus aldin cok sukur tutdu bu ay her sey kafada bitiyo unutma ve asla karamsar olma hayirlisini iste;-)

İnşallah bir sorun çıkmaz canım sen stres yapma düşünmemeye çalış hemde yurtdışındasın daha rahatsındır baskı yoktur üstünde niye olmuyo diye :confused:

Yok canim yok burdaki kadinlarin hic isi gucu yok 5 saat uzak olan bi kadin gecende kayinvalidemi aramis teshis koymaya calismis bana bu baski her yer de var inan . Sen ne zamandir istiyosun bebiş ???

Nrdnfdn senin adınada cok sevındım canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin gercekten öle stress stresss baş belası korunmayı bırakalı adetım hrp gecıkıyo surekli düşünüyorum hemen hamile pskolojisine gırıyorum adet oluncada can skıntısı

Nrdnfdn senin adınada cok sevındım canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin gercekten öle stress stresss baş belası korunmayı bırakalı adetım hrp gecıkıyo surekli düşünüyorum hemen hamile pskolojisine gırıyorum adet oluncada can skıntısı

Amin tatlim Allah razi olsun Rabbim ins sana ve isteyen diger tum arkadaslarimiza nasip etsin ins.Ama cok dogru soyluyosun benimde hep adetim gecikirdi bir hafta uc gun sonu husran tuvalete gitmek istemezdim adet oldummu acaba diye bi rahat biraksak kendimizi zaten olacak yani ama moral bozmak yok illaki olacak bigün. ..

Back