• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda olmadi:(

aktprk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
4
0
6
34
Diğer
Merhaba arkadaslar,bu ay adetim 4 gun gecikti umutlanmak istemedim bekledim icim heyecanla doldu fakat aksam uzeri akintim oldu dunyam basima yikildi :( hic gecikmezdi adetim...yurt disinda yasiyorum ve cevremde turk yok bu yasadigim karisik duyguyu anlatmaya ihtayack duydum,,bi buyuk bi arkadas yok muuuuuu :(

sabır gereken bi iş içindesin beklemek çok zor biliyorum ama şunu unutma şu an olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor.Evladının doğum tarihi yazıldı çizildi ve sen de onu bekliyorsun,sabırsız olma umudunu kaybetme.nefes alıyorsak umut var demektir canısı aman canını sıkma moralini bozma

Ister istemez moralim bozuluyo,Insallah bende o mutlulugu yasarim ,allah razi olsun msj ma cvp verdiniz cok mutlu oldum

Merhaba arkadaslar,bu ay adetim 4 gun gecikti umutlanmak istemedim bekledim icim heyecanla doldu fakat aksam uzeri akintim oldu dunyam basima yikildi :( hic gecikmezdi adetim...yurt disinda yasiyorum ve cevremde turk yok bu yasadigim karisik duyguyu anlatmaya ihtayack duydum,,bi buyuk bi arkadas yok muuuuuu :(

mrb seni anlıyorum ama mut hiç kaybetme her yeni gün yeni umut rabbim büyük inşallah biz de bir gün sabırla beklediğimiz bebeklerimize kavuşacağız....bol dua edelim ve inanalım:49:

Arkadaslar,benim cook asiri kananmam oluyo hic boyle olmamistim :( dogru durust yuruyemiyrm bile,korkuyorum ,,,

Back